Ik had een verkeerde leverdatum ingevuld. Na een mailtje sturen, kreeg ik de volgende ochtend vroeg meteen reactie dat de datum veranderd is. Vervolgens was de bezorger op een verkeerd adres geweest, na een belletje zijn ze meteen dezelfde dag nog een keer gegaan. Fantastisch! Ik adviseer iedereen om te bestellen bij fleurop!
Vlot geregeld, goede site, fijn boeket en blije mensen!
Het is erg gemakkelijk om een mooi boeket en een kaart te kiezen. Fijn dat je zelf aan kan geven wanneer je het boeket wilt laten bezorgen. Er is een heel mooi boeket gemaakt en afgeleverd. Hier word je toch blij van.
Superservice, altijd op tijd met bezorgen, bloemen staan lang en altijd netjes bericht als het bezorgd is.
Goede services, groot gemak om dit via internet te bestellen. Prachtige samenstelling van de boeketten, heel veel keuze! Prettig om achteraf via Billink te kunnen betalen. Bezorgen de boeketten op tijd die wordt gevraagd. Heb helaas geen foto van het boeket kunnen toevoegen.
Mijn dochter en gezin vonden het een prachtig
De bos voor de zieke collega is op tijd geleverd. En hij staat nog mooi. Jammer dat het een bos is die er leger uitziet dan hij waarschijnlijk is. Waar zijn de vrolijk gekleurde dikke boeketten gebleven?
Niet geleverd geen bericht alleen betalen
Beste Gert, Onze excuses dat je geen mail hebt ontvangen waar je bestelling is afgegeven. Wij hebben ondertussen telefonisch met je contact gehad om aan te geven waar het boeket is geleverd. Klantenservice Fleurop
Ik dacht een bestel een mooie bos bloemen voor mijn vrouw, want het is toch mooi om gelukkig 35 jaar getrouwd te zijn. Om te zorgen dat alles goed ging bestelde ik de bloemen een dag eerder, dan hebben ze de tijd om een mooie bos te maken (€80,00). Maar wat gebeurt er, de bloemen worden een dag eerder bezorgd, ik dacht dat ik gek werd, is het nu zo moeilijk om een bosje bloemen op de juiste datum te bezorgen. We kregen als goedmakertje een mini bosje excuus bloemen en 8 chocolaatjes, maar m'n verrassing was inmiddels verpest.
Beste Henrie, Bedankt voor je beoordeling. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hebben je een mail gestuurd met een toelichting. Groeten, Fleurop Nederland.
Goede Middag ,Goede Avond, Reeds vele jaren zijn wij klant bij U, vanuit Frankrijk bestellen bij U, en betalen met onze NL rekening ,gemakkelijker gaat het niet. Maar deze keer willen wij toch de volgende opmerking maken: Het geleverd boeket kom wel erg karig over . Ook de kleuren kloppen niet, jammer, bont geplukt, geen blauw ,alles bij elkaar voor rond 36 €. Een tegenvaller, Met Vriendelijke groeten M&MTeeuwen-Gunneweg , Faverdines tel: ( 0)248962275
Beste M&M, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik wilde dat de bloemen overdag bezorgd zouden worden en heb daarom de dag ervoor al een bestelling doorgegeven. De bloemen zijn pas einde van de dag 18.00 bezorgd, ik vind het veel te laat.
Beste Simone, Wij hebben je hierover een E-mail gestuurd. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Zou het fijn vinden als ik van jullie een berichtje zou krijgen dat m’n bestelling is afgeleverd. Ga er maar vanuit dat goed is gegaan.
Beste Ria, Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn je volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Uitstekend. Gemakkelijk, snel en goed
Ook in deze drukke tijd was de aflevering keurig op tijd. En het was een prachtig boeket! Goede prijs/prestatie.
En super dat je hiermee ook een goed doel steunt!! Aanrader
Keurig verwerkt en afgeleverd
Mooi boeket , op tijd geleverd en bericht ontvangen over aflevering prima
Uitstekende ervaring qua snelheid en model boeket
Makkelijk online bestellen, op tijd bezorgd, duidelijke communicatie van begin tot einde: prachtig boeket en super verse bloemen. Enige punt voor verbetering: als je via je telefoon de bestelling plaatst en je wil een kaartje toevoegen, dan is het bijna een uitdaging hoe je de tekst op de binnenkant van het kaartje goed kan schrijven. Het beschrijven van het kaartje kostte meer tijd dan het kiezen van het boeket. Hartelijke groet
Was vergeten een kaartje te kiezen en werd daar Een zeer vriendelijk mevrouw over gebeld. Is erg goed opgelost.
Snelle goede service, makkelijk bloemen te bestellen. Klantenservice reageert snel
Kan geen foto sturen: cadeau
Goede afhandeling en aandacht
alles is prima gegaan en een prachtige bos bloemen met vaas, en netjes op tijd zoals afgesproken
Prima bezorging. Enorm blij
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire