Matig: mijn order voor Canada werd pas anderhalve dag later gecanceld

Fleurop heeft op de website bij internationaal 'Canada' staan. Maar nadat ik donderdagavond een boeket had besteld, kaart had geschreven en betaald, kreeg ik pas op zaterdagmorgen een telefoontje dat er geen Fleurop-adres was in de buurt van de te bezorgen plaats. Deze boodschap had ik de hele vrijdag al kunnen ontvangen. Dan had ik meer tijd gehad om in Canada zelf iets te regelen. Aangezien het 6 uur vroeger is in Canada, moest ik tot zaterdagmiddag wachten en was ik bijna te laat met mijn attentie. Jammer.

• Boeket

Heel weinig bloemen voor veel geld!!

Het versturen ging prima. Maar toen de ontvanger een foto stuurde om me te bedanken kon ik zien dat het een heel ***ig boeketje was terwijl ik meer dan 50,00€ betaald heb!!! Blijkbaar is al het geld gegaan in het betalen van diverse commissie voor de 'tussen personen'.... Ga ik dus niet meer doen!

• Boeket

Bezorger gaat ervandoor terwijl er iemand thuis is

Ik wilde mijn pas getrouwde broertje aan deur verrassen met mooie bos bloemen. Helaas is de verrasing er helemaal vanafgegaan. De bezorger beweerd dat er niet werd open gedaan terwijl er 100% iemand thuis was. Helaas moest hij de bloemen zelf van de winkel ophalen. Bij het bestellen kon ik mijn 06 achter laten, jammer dat ze hiervan gebruik maken nadat ze aan de deur geweest zijn! Als ze nou aan de deur 06 hadden gebruikt was de verrasing wel doorgegaan!

teleurstellend

tijdig afgeleverd maar leek in de verste verte niet op wat ik besteld had, dat de bloemen anders waren begrijp ik gezien het jaargetijde maar een steel met een paar frutsels erbij lijkt niet op het vrolijke drietal van het plaatje!

• Boeket

Prima. Zeer snelle levering!

Prima. Zeer snelle levering!

Proma

prima service

Makkelijk bestellen en op juiste moment bezorgd

Prima bos conform afspraak

Mooi wit condoleance boeket bezorgt in het tijdvak afgesproken.

Bezorging was te laat.

Het boeket arriveerde om 17:20 uur, te laat voor de verjaardag.

snel en optimaal verzorgd

prima ervaring en het bouquet is keurig verzorgd, zelfs meer bloemen als op de foto,

• Boeket

Mooie bos bloemen en betrouwbaar.

Goede en duidelijke website met voldoende keuzemogelijkheden. Betrouwbaar in dienstverlening.

Geheel conform afspraak levering

Duidelijke en heldere communicatie Volgens afspraak direct geleverd Keurige en duidelijke e-mails Zeer tevreden klanten die de bloemen hebben gehad

• Boeket

Snelle service met mooi boeket

Ruim in de ochtend pas besteld en alsnog dezelfde dag bezorgd. Klant was erg blij met het mooie boeket

• Boeket

Prima service en wat je ziet wordt bezorgd

• Boeket

Prima service en een mooi boeket

Prima servies en een mooi boeket, netjes op tijd bezorgd.

top

zeer goede en snelle service met prachtige boeketten

Prachtig en lang vers

een aanrader

• Boeket

Na een foutje van mijn kant, prima opgelost

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Top boeket volgens afspraak geleverd

Ontvanger zeer verguld met het mooie boekt, zag er inderdaad op foto naar verwachting uit. Fijn geregeld weer!

• Boeket

Supersnelle bezorging van een prachtig boeket

Ruime keuze, snelle levering!

• Boeket

Voor de bestelling Schotland word ik terug gebeld dat de bloemen volgende dag geleverd kunnen worden,erg positief.

Heel goed.

Ik heb de bloemen zoals gewoonlijk via fleurop besteld. De afwikkeling lag geheel aan U. Als ik het zo bekijk, is alles prima gegaan. Bedankt daarvoor. Met vriendelijke groeten, Wim de Wolff.

• Boeket

Zeer snelle bezorging. Binnen 4 uur.

Zeer snelle bezorging

Beautiful Bouquet

I was very happy with the quality and the colours of the bouquet, and so was the recipient

Probleem goed ogelost

bloemen bleken niet afgeleverd te kunnen worden op het adres in Amerika. ik werd gebeld door Fleurop en geld meteen terug gestort.

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire