Prachtig boeket en prima service!

Op een laat moment kon een verandering in het bezorg adres nog worden doorgevoerd. Prettig en helder contact hierover gehad en fijne service!

Topservice

Rouwstuk laten bezorgen. Makkelijk bestellen, melding dat het keurig op tijd afgeleverd was bij het uitvaartcentrum en het was echt een schitterend rouwstuk. Top geregeld!

Teleuurgesteld

Afgegeven bij receptie ipv het huis waardoor boeket te laat was

Super snelle bezorging.

Online besteld, een super mooi boeket

Bloemen om te zoenen

Ik had totaal geen twijfel om te bestellen dit wilde ik wel even vertellen

• Boeket

Prachtig vers boeket snel bezorgd.

Ik heb gekozen voor het kerstboeket. Deze werd binnen 2,5 uur bezorgd. Het ziet er schitterend uit, ik heb mijn vriendin er echt mee verrast.

• Boeket

Betrouwbaar, snelle levering en mooie bloemen!

Al meerdere boeketten besteld en altijd tevreden én blije ontvangers!

• Boeket

Handig, fijn dat Fleurop er is maar het is wel érg duur

Vaak gebruik van gemaakt, vooral in last minute situaties. Steeds valt op dat Fleurop minstens het dubbele rekent van wat een vergelijkbare bos rechtstreeks bij de bloemist kost. Bezorgkosten komen daar nog eens bovenop. Het gemak is wat waard natuurlijk, maar de hoge prijs ‘knaagt’ wel bij iedere bestelling.

Mooie bloemen, snel geleverd

Wel erg prijzig.

• Boeket

Meteen een mooi boeket,lieve kaart en bloemen chocolaatjes.besteld nadat mijn dochter me belde,dat ze een ongeluk met haar scooter had opweg naar haar werk in Amsterdam. Buiten haar schuld overigens,maar zeer geschrokken,en scooter kapot. Geweldige service,en dochter dezelfde dag weer wat blijer kunnen maken. Met deze mooie verrassing.

• Boeket

De gestelde vragen waren duidelijk. Ik werd op de hoogte gehouden over het bezorgen van het boeket.

• Boeket

Nog dezelfde dag iemand blij gemaakt met een bos bloemen en een persoonlijk kaartje

Zie boven

Zeer teleurstellend

Geen goede match qua selectie, erg veel bladeren en takken, vooral voor dit geld, jammer!

• Boeket

Fijne manier om te bestellen

Ik heb van deze bestelling geen bevestiging gekregen…ik verneem graag even. Dank!

• Boeket

Veel tevreden ontvangers van de door mij uitgezochte boeketten!

Makkelijk en snel geregeld.

• Boeket

De ontvanger van mijn boeket was blij en daar doe je t voor!

Snel, op tijd, goede kwaliteit.

• Boeket

Snelle bezorging, mooie boeketten!

Tot nu toe zeer tevreden over de boeketten en de levering van Fleurop! Ook over de communicatie. Er moest laatst wat aangepast worden in de tekst op het kaartje, was ook geen probleem. Kortom goede kwaliteit en service.

Kleine bos , groot besteld

Ik heb twee bossen besteld 1 grote voor 23november en een middel grote voor 25/11 . Zeer tevreden over de 25/11 bos De bos van 23/11 was net zo groot of zelfs kleiner dan die van 25/11 , totaal uit verhouding Heb hier een bericht over gestuurd maar alleen maar een standaard bericht gekregen dat jullie geconstateerd hebben dat er naar waarde is geleverd Overigens is het boeket prachtig maar ik vind de grootte gewoon niet juist voor de gekozen optie “groot”

Goed geregeld,mooi boeket

• Boeket

De jarige was blij verrast en daar doen we t voor toch?

Mooie bloemen op tijd geleverd Dus duimpje omhoog

• Boeket

Mooie bos bloemen, op tijd bezorgd

Mooie bos bloemen, op tijd bezorgd. Ik vind Fleurop wel erg prijzig. Tip voor verbetering bestelproces: maak selectie op prijs mogelijk. Zo kan klant sneller keuze maken die past bij budget.

alles perfekt

alles perfekt

• Boeket

Leuk boeket en snel bezorgd

Het verras boeket zag er mooi uit. De volgende dag werd het geleverd.

• Boeket

Zeer mooi boeket en op tijd geleverd

mooi boeket op tijd geleverd

Redelijk

Begreep dat mijn collega verhuisd was en de bloemen zijn op het oude adres bij de verkeerde mensen bezorgd. Hij is ze zelf daar op gaan halen. Kreeg geen bericht. Ook als op het goede adres bezorgd waren was een berichtje dat het gelukt was fijn geweest. Een fotootje van de bezorgde bloemen is technisch gezien ook eenvoudig. Bij andere bezorgdiensten vind ik deze communicatie echt beter.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire