Snel en makkelijk
Tevreden over kwaliteit en levering!
Prachtige verse bos bloemen.
De service is geweldig,mooie en sterke bloemen,
Extreem snelle levering en prachtige bloemen :)
Ga ík vaker doen
Zonder account te hoeven aanmaken heb ik een mooi boeket kunnen bestellen in de webshop. Ik zag bij controle van mijn bevestiging dat er iets geks stond in het adres. Meteen gebeld (dat kan gelukkig ook!) en de mevrouw aan de telefoon stelde me gerust dat het direct veranderd zou worden. Het bewijs dat alles goed verlopen was, was het appje van mijn vriendin waarin ze me ontroerd bedankte voor het prachtige boeket. Ze had een behandeling in het ziekenhuis gehad en was bij thuiskomst blij verrast met mijn attentie. Ga zo door!
Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer ingetypt. De bezorger belde netjes dat de persoon op het kaartje niet op dat adres aanwezig was. Na het doorgeven van het juiste huisnummer is de bos bloemen alsnog bij de juiste persoon bezorgd. Hulde aan de bezorger!
‘S middags een bos bloemen besteld om mijn vriendin op te vrolijken. En ‘s avonds was deze al bezorgd!
Tijdens het bestellen liep ik tegen het probleem aan dat er ruimte is voor twijfel. Vul ik mijn eigen naam en adres in of die van de ontvanger? Waar kan ik een gewenst tijdstip aangeven? Welke bloemist gaat mijn boeket maken? Naar mijn idee zou het handiger zijn als het bestelproces pagina's is opgedeeld. Bijv. Eerst mijn gegevens, dan de gegevens van de ontvanger, dag en tijd. Niet iedereen wil de hele dag thuis blijven voor een bos bloemen. Ik kreeg geen geschat tijdstip of dagdeel aangeboden waardoor ik mijn vader moest melden dat er op een moment een boeket kon komen. Ik nam contact op en de medewerker kon, na wat doorvragen, me vertellen dat de bloemist meestal in de middag aan zijn route begon. Als laatste puntje van aandacht waren de kleuren van het boeket niet gelijk aan het boeket dat ik op de website had gekozen. Erg jammer gezien ik rekening had gehouden met het interieur van mijn ouders. Lang verhaal kort: fijne service maar dit kan beter en vooral makkelijker.
De levering was snel en de bloemen zijn echt prachtig. De selectie kan groter zijn, niet mogelijk om meer dingen aan de bestelling toe te voegen. Echt duur om te bestellen in Zwitserland.
Heel prettig alles kunnen afhandelen.
Fijn dat rekening werd gehouden met het door mij gevraagde leveringsuur. Heel blij mee!!!
Je denkt een prachtig royaal bloemen boeket te sturen, daarvan in plaats stuurde ik een royaal groen boeket. Dat is heel jammer, wel mooi, maar de hoeveelheid bloemen was mijn inziens weinig.
De bloemen zijn besteld en keurig op dezelfde dag bezorgd.
Zoals altijd zeer tevreden!
Bloemen laten bezorgen in Australië, Fleurop is een bekende naam voor mij dus daarom durfde ik het aan om de order te plaatsen.
Om mijn vrouw te verrassen na enkele weken van enorme drukte op haar werk (zorg) werd ze na bijna 2 jaar Covid zorg geleverd te hebbende, zelf positief getest. Na de isolatie en quarantaine periode heb ik haar willen verrassen met een mooi boeketje bloemen. Via mijn telefoon besteld , en 3 uur later stond de lokale Fleurop bloemist met een prachtig boeket aan de deur. Iedere dag zorgen de bloemen voor een glimlach. Helaas kan mijn vrouw nog niet van de heerlijke geur genieten, maar dat komt nog wel !
Alles mooi en op tijd bezorgd
Als verre vader sind vele jaren gesetteld in Zuid-Frankrijk wilde ik mijn in Drenthe alleen wonende dochter verrassen met een bloemetje. Het werd een kerstkrans want het begon tegen het eind van het jaar te lopen. Het idee kwam de ene dag in me op en de volgende dag ontving ik een WhatsAppbericht van een ontroerde dochter, dolblij met haar prachtige kerstkrans door Fleurop gecreëerd en geleverd. Blije dochter, blije vader. Dank Fleurop voor de goeie en snelle uitvoering waar jullie voor staan!
Bloemen zagen er prachtig uit. 10:00 besteld 12:00 afgeleverd in Milaan. Super toch!
In No-time is het boeket dag ik besteld heb, is geleverd.
Erg mooie boeket bloemen
x
Snelle service, mooie bloemen en een meedenkende klantenservice. Namens een groep mensen bloemen besteld en op het kaartje een naam vergeten toe te voegen, een mailtje naar de klantenservice en gelijk werd het geregeld voor bezorging, top!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire