Zoals altijd makkelijk te bestellen via de website. Snelle levering en prachtige bloemen

Bloemen geven is altijd leuk. Zeker met dit gemak.

Mooie boeketten alleen 1 dag te laat

Het is heel makkelijk om te bestellen. Mooie boeketten alleen via de site had er eerder aangegeven kunnen worden dat er maandag niet bezorgd werd. Want alle bloemisten in Weert waren dicht.

Bloemenpracht in de ochtendstond

Mijn schoondochter was blij verrast om s'morgens vroeg op haar verjaardag zo'n schitterend boeket te krijgen. Feestelijk begin van de dag, die ook i.v.m. Corona thuiswerkdag voor haar is. Ze stuurde mij direct een fotootje.

Goed bezorgd

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Topservice

Na het niet ontvangen van een besteld boeket heb ik de klantenservice gebeld. Uw medewerker Anita heeft werkelijk alles er aan gedaan om te achterhalen wat er gebeurt was. Nadat duidelijk werd dat er niet achter te komen wat er mis was gegaan is er uiteindelijk toch nog een heel mooi boeket naar mijn vriendin gegaan. Echt klasse!

Heel mooi boeket!

Snelle levering (dezelfde dag), een mooi boeket en leuke, speelse kleursamenstelling

• Boeket

Snel geleverd en mooie bos

Snel geleverd en mooie bos.

Prima verzorgd

Super mooie boeketten geleverd

De lieve mensen die het zo nodig hadden heb ik verrast met een super boeket via fleurig… Daar kan ik zo van genieten.. want bloemen toveren altijd een glimlach op het gezicht

Op tijd bezorgd

Boeket zag er wel heel anders uit als op de site

Mooie boeketten

Alle boeketten die ik met Fleurop besteld heb zien er mooi uit. De kwaliteit van de bloemen is uitstekend en het boeket is met zorg samengesteld.

Erg mooi

Ik ben zeer tevreden . De bloemen waren uitstekend. Met vriendelijke groet Sylvia

Slecht

Boeket van 25 euro zag er heel goedkoop uit

• Boeket

Niet wat ik had verwacht

Wij hebben een foto van de bloemen gekregen toen ze eenmaal aankwamen. De bloemen leken voor geen meter op wat wij hebben besteld. Wij hebben een mooie bos blauwe bloemen besteld voor de geboorte van een tweelingjongen. Wat de ouders hebben gekregen is een heel saai, kleurloos bos. Erg jammer

• Boeket

Fantastische, snelle service. Zèlfs voor een bestelling vanuit Amerika!

Geweldig dat onze felicitatie nog op zo korte termijn bezorgd kon worden (een dag vantevoren), incl. mooi gedrukte fotowenskaart! En dat vanuit Washington! Het zou nóg mooier zijn geweest als de bos en kaart op de zondag van de 50e verjaardag van mijn nicht zelf was bezorgd, maar dat is in NL denk ik ondenkbaar... (in Amerika niet).

• Boeket

Met eenvoudige actie, blijdschap overbrengen bij een ander.

Op eenvoudige wijze onze felicitaties overgebracht naar een goudenhuwelijk.

snelle bezorging

Verzend kosten zijn wat duur, Bezorging was snel en correct De bloemen zijn goed onbeschadigt aan gekomen

• Boeket

altijd goed en snel geweest

Ik heb 1x bij top bloemen.nl besteld, maar die kwaliteit die jullie leveren, halen zij niet. ook qua leveren en op tijd, halen ze niet. jullie zijn iets duurder, maar dat merk je ook in de service.

• Boeket

Snel en heel mooi boeket!

• Boeket

De bestelde bloemen waren prachtig en vers

Een snelle manier om mooie bloemen te bestellen

• Boeket

Snel en eenvoudig een mooie bos bloemen bezorgd

In deze COVID tijd, kun je minder makkelijk op verjaardagsvisite, maar een mooie bos bloemen om iemands verjaardag op te fleuren, kan natuurlijk wel. Op deze wijze kun je toch een beetje laten merken, dat we om anderen geven.

• Boeket

vlot geleverd, enthousiasme bij de ontvanger

erg weinig tijd tussen bestellen via website en bezorging spelfout in begeleidende tekst vlot gecorrigeerd na chat

Geweldige service!

Al onze bestellingen zijn altijd mooi en goed verzorgd en op de datum geleverd. Excellent klantenservice en vragen of klachten worden snel beantwoord. Ben zeer tevreden.

• Boeket

Precies zoals beloofd op tijd op bestemming.

Op de website heel duidelijk hoe ik het moest doen. En ook op tijd op bestemming. Kortom geweldig gegaan. Dank daarvoor..

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire