‘s Avonds laat nog snel een bestelling geplaatst voor de volgende dag. De dag erna werden de bloemen al vroeg bezorgd. Hele goede service en prachtige bloemen!
Mijn bos bloemen zou op zaterdag bezorgd worden. Helaas was de ontvangers niet thuis. Het briefje in de bus werd pas op zondag gevonden waarop stond waar zij hun bos bloemen konden halen. Die winkel was op maandag open. Tot hen en mijn verassing werd bij afhalen een nieuwe bos samengesteld! Fantastisch!
Keurig afgeleverd.Geen geknakte bloemen.Hele vaas.Geen gesmolten bonbons.
De door mij bestelde bloemen worden met een enthousiaste ontvangen en ze roemen de schoonheid en kwaliteit. Reden voor als het zich voordoet wederom voor Fleurop te kiezen.
s'avonds laat geboekt en de volgende dag al bezorgd
snel en goed
mooi boeket, karig voor de prijs
De bestelling loopt soepel en duidelijk De aflevering netjes en op tijd. Het boeket zoals beloofd op de afbeelding die uitgezocht is. We hebben het vanuit Spanje uit besteld dus heb ben we geen foto,maar we hebben het gezien via onze dochter die er heel blij mee was☺️
Of ik nu naar Spanje of Zuid Afrika bloemen wil laten bezorgen, altijd in orde!!
bij het bestellen stond wel steeds klein boeket, hoe hoog ik het bedrag ook maakte dus twijfelde even, ook werd er nog gebeld omdat ik een Spaans telefoonnummer zou moeten opgeven, maar dat had ik niet. Uiteindelijk is het goed gekomen en was mijn zusje heel blij met het boeket
Makkelijk te bestellen en mooi boeket!!
In woord geweldig ,prachtig boeket afgeleverd precies zoals op de foto, kreeg er een mooie reactie op Toppie Fleurop
de keuze is voldoende, levering op tijd. Kortom iedereen tevreden, de gever en de ontvanger,Kan het bouquet niet tonen,Ben ik te oud voor
Bestelling is goed uitgevoerd, werd op mooi moment van de dag geleverd. Ontvangers waren blij verrast.
Goed, keurig bezorgd. Bloemetje wordt wel wat prijzig zo.
Door ziekte kan vriendin niet mee met wandeling. Boeket gestuurd als opkikker. En het werkte!
Wat een service! Een prachtig boeket en een geweldige snelle en correcte bezorging. De ontvangster was er ontzettend blij en verrast! Kortom iedereen blij en een Chapeau voor deze bloemist. Een volgende keer zal ik zeker weer gebruikmaken van deze uitstekende service.
Er werd keurig op tijd een prachtige bos bloemen gebracht. Ben heel tevreden.
Mooi royaal bouquet van de maand en prima op tijd geleverd.
Afgelopen week heb ik twee maal een boeket via Fleurop besteld. Beide keren het boeket van de maand, wat er volgens de foto die ik toegezonden kreeg van de ontvangers, goed uitzag. Het bestellen was heel makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de aflevering van het boeket. Ik maak altijd graag gebruik van Fleurop.
Snel en een goed product
Op tijd bezorgd en heel mooi en frisse kleuren
Het bestelde boeket met vaas is op de juiste datum bezorgd. De bezorger heeft het boeket binnen neer gezet omdat het zo zwaar was en mijn tante 90 jaar is geworden en dat niet meer kon tillen. Tante A was heel blij en vindt het een prachtig boeket. Prima service en bestelling ging heel gemakkelijk. mvg Mj Speet
Ruime keuze aan bloemen en boeketten, en ze komen de service na.
Mooi op tijd bezorgd boeket
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire