Het was goed, maar kon wat sneller bezorgd worden!!

Alles was prima en het boeket zag er aardig uit. En beetje verwilderd door de late levering. Maar ik kan dit vergeven in huidige Corana situaties. Misschien een beetje vroeger beginnen(voor dat de winkel open gaat!) met bestellingen samen te stellen, zodat deze vroeger weg kunnen.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en top grleverd

Website is overzichtelijk en klantvriendelijk. Levering is volgens afspraak top geleverd

• Boeket

Wat makkelijk en snel en goed!

Zo makkelijk en snel en wat een mooi bos bloemen! En wat geweldig om iemand blij te maken met een bos bloemen!

• Boeket

Mijn vrienden waren zeer blij met het boeket bloemen.

Dit was de eerste keer dat ik iets met fleurop bestelde. Mij vrienden waren heel blij met het prachtige boeket bloemen Ze belde mij op en stuurde ook nog een foto. Dank jullie wel voor de goede serves

Bloemen binnen handbereik

Mijn vriend en ik wilden graag iemand bedanken met bloemen. Fleurop is een begrip en vandaar dan ook dat wij bij jullie een bestelling hebben geplaatst. Het boeket voor de maand november zag er mooi uit en dat werd dan ook onze keus. Heel fijn dat jullie de optie hebben om er een kaartje met tekst bij te doen. Het proces van kiezen en kopen is heel makkelijk. Een aanrader. De ontvanger was er heel erg blij mee.

Teleurstelling

Boeket dat ik had besteld komt helemaal niet overeen met het eindresultaat dat is besteld. Ik schrok van de foto die mij werd gestuurd door degene die het boekt ontving. Ik had Ochtenddauw besteld, werd er nog over gebeld door Fleurop (heel keurig) dat de lokale bloemist geen pauwenveer had. Ik heb daar geen bezwaar van gemaakt en afgesproken dat op te lossen met blauw-paarse bloemen. Eindresultaat volledig oud-roze. En dan nog veel kleiner dan ik dacht. Voor mij is dit geen boeket van 24,95. Wat een teleurstelling En waar ik me ook aan stoor is dat ik er kennelijk niet voor kan kiezen geen kaartje nemen van 1,50. Dus de prijzen van de boeketten die worden getoond kloppen standaard niet, welk boeket grootte dan ook, er komt altijd sws 1,50 bij. Vermeld dat dan. In het totaal was ik inclusief bezorgen voor dit boeket 33,40 kwijt. Ik ben niet tevreden. Ik heb dit 1 x eerder gehad met een boeket besteld via Fleurop bij een bloemist in Den Haag, wat ook veel kleiner uitpakte. Ik heb het toen gelaten en dacht probeer het ooit nog 'n x. Maar dit was laatste keer voor mij via Fleurop

• Bezorging N.v.t.

Perfect service.

Was so easy. Ordered two bouquets. Got confirmation immediately. Delivery was next day.

• Boeket

de ontvanger was heel blij met het mooie boeket en de fles wijn.

Heb het boeket zondag gezien. Super gedaan.Én, de fles wijn viel in de smaak. het kon niet beter. super bexankt voor de service, ook de bloemist in Nijmegen, goede service, zelfs nagevraagd of de wijnin de smaam viel, anders mocht ze de fles omruilen.

• Boeket

Snel, goed en gemakkelijk.

Zie boven.

IK ben tevreden

Volgens de ontvangster is het een mooi boeket

Half om half

De bloemen waren prachtig, maar het kaartje ontbrak waardoor de ontvanger niet wist dat ze van mij kwamen en mijn wensen niet heeft gekregen.

Gemakkelijk te bestellen

Ideaal om online te bestellen. Je krijgt ook een e-mail nadat de bloemen bezorgd zijn. Het enige wat een verbetering kan zijn is op de dag zelf een tijdslot melden wanneer het bloemetje wordt bezorgd

• Boeket

Eenvoudig en vlot; eenvoudig online en vlot bezorgd!

Zie boven!

Opnieuw teleurgesteld

Niet alle boeketten die we bestellen via Fleurop zien we ook daadwerkelijk, de meeste niet zelfs. Maar soms stuurt de ontvanger een bedankberichtje met een foto van het boeket. Opnieuw zijn we teleurgesteld in het formaat van het boeket. Als ik een boeket formaat "groot" bestel, ga ik er ook vanuit dat dit een mooi groot boeket wordt, met bloemen van het seizoen. De begrippen klein, middel en groot zijn weliswaar subjectief maar als mijn idee van een boeket "groot" in jullie interpretatie "klein" is, zit daar helaas teveel verschil tussen. Ik ga het voortaan toch weer anders doen, jammer!

• Bezorging N.v.t.

Prachtige bloemen geleverd in Johannesburg

Mooie bloemen op tijd geleverd

Uitzonderlijk

Top boeket erg mooi

super!

Super fijn!

Goed geregeld!

Groot boeket voor oma en opa besteld. Keurig afgeleverd en een supermooie bos! Voor herhaling vatbaar!

• Boeket

De bestelling is prachtig uitgevoerd.

Dus alle reden om het de volgende keer weer zo te doen.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket

Helemaal goed en snel geleverd

Helemaal goed, ruime keuze en snel geleverd.

• Boeket

mooi boeket en op tijd bezorgd!!!!!

Doen wat ze beloven

Geweldig boeket

Geweldig boeket, super geregeld.

Misser!

Ik had duidelijk aangegeven wanneer de bloemen bezorgd moesten worden. En toch worden ze een dag te vroeg bezorgd. Maar op de bevestiging staat doodleuk de geplande bezorgdatum..... Misser!

Prima levering, mooie bloemen

Mijn collega ging na 30 jaar voor ons bedrijf gewerkt te hebben met pensioen. Door de huidige COVID-situatie konden we hem niet heel uitbundig in het zonnetje zetten. Echter de mooie bleomen van Fleurop zorgden voor een feestelijk tintje.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire