betrouwbare bloemenshop
Het gemak om het boeket te bestellen is absoluut een plus, daarnaast delfde dag nog bezorgd wat voor een verrassing was. Degenen die het boeket in ontvangst heeft genomen was er ook erg content mee
Maar... bloemen op een kerkhof sturen, waar geen nummer van de straat aanwezig is en geen telefoon, dat kan niet! Jammer.
Beste Chantal, Er is altijd een huisnummer nodig om te kunnen bezorgen, maar helaas als je het huisnummer niet weet van de begraafplaats kun je altijd even bellen met onze klantenservice op 0900 1501 (geen extra kosten). Ze helpen je graag hiermee. Bij het telefoonnummer kun je in dit geval ook je eigen telefoonnummer invullen, zodat je de bestelling kunt voldoen. Groetjes team Fleurop
Homepage, keuze, bestelsystem, betaling, overzichtelijk en duidelijk in diverse talen. Bloemen zeer fris en fraai geschikt, de ontvangers waren vol lof! Een volgende keer graag weer.
Plukboeket herfst besteld, boeket zeer klein in verhouding tot prijs.
Beste Nienke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Voor 55,- een Pensée boeket besteld bij fleurop. helaas heeft het geleverde boeket meer blad dan bloemen.
Beste Ben, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling. Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Deze bloemist zou ik nooit meer kiezen
Beste Catherine de Boer, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Om 18.45 werd boeket pas bezorgd. Na 17.00 niemand meer bereikbaar om te vragen of het boeket nog zou komen. Had geen mogelijkheid om tijdstip te kiezen online. Op bezorgings brief stond: geen voorkeurstijd. Die had ik wel degelijk. Geen Fleurop meer voor mij! Boeket had ook niet de kleuren die ik gekozen had.
Beste Monique, Wij hebben je een e-mail gestuurd. Het is niet mogelijk om een dagdeel of tijd aan te geven voor de levering. Dit staat ook op onze website vermeld. Als de tijd echt belangrijk is dan kunt u ons altijd even bellen, dan kunnen wij dit bespreken met de bloemist. Onze klantenservice is geopend tijdens kantooruren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland.
Op tijd! Bedankt.
Snelle bezorging en mooie verse bloemen. Goed vergelijkbaar met het plaatje
Kort van te voren nog even snel een bos bloemen willen laten bezorgen was geen probleem! Top kwaliteit bloemen (ik heb de bos zelf een dag later gezien) keurig bezorgd. Veel keus en ook genoeg opties in kaartjes om bij de bloemen te voegen. Volledig tevreden.
Klantenservice heeft probleem keurig opgelost
Recensione originale
Duur boeket gestuurd naar mijn ouders, die beiden Corona hebben. Met 4 dagen kon het weg gegooid worden, omdat het oud was. Klantenservice kan de klacht niet in behandeling nemen omdat mijn ouders geen foto hadden gemaakt voir ze het boeket weg gooiden
Bestelling was zo geplaatst. Ontvanger heeft het dezelfde dag ontvangen. Of prijs/kwaliteit o.k is, kan ik niet beoordelen, omdat ikzelf de bos bloemen natuurlijk niet gezien heb in het echt.
Het bezorgde boeket wijkt erg veel af van de foto op de site.
Beste Cathelijne, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Graag ontvangen we een klacht voorzien van een duidelijke foto's en ordernummer binnen 7 dagen (van de bezorgdatum) op [email protected] zodat we een klacht in behandeling kunnen nemen. Groetjes team Fleurop
Ik ben zeer tevreden, Fleurop heeft mooie boeketten in verschillende prijsklassen. Bestellen gaat heel makkelijk en wat ik helemaal mooi vind, is dat het boeket dezelfde dag nog bezorgd wordt.
Had gevraagd op een bepaalde dag en in de middag te laten bezorgen. Helemaal goed uitkomen.
Zou fijn zijn om een terugkoppeling (bv per mail) te ontvangen wanneer boeket is afgeleverd.
We sturen altijd een mail als het bezorgd is (ook als de ontvanger niet huis was), maar kijk even altijd in je Spam en mocht je toch niks gehoord hebben kun je natuurlijk altijd even bellen naar onze klantenservice op 0900 1501 (geen extra kosten) en de dames kijken het graag voor je na. Groetjes team Fleurop
Prachtig boeket, ontvangers heel blij mee! Klein min puntje , hoe de tekst op het kaartje is geplaatst
Overzichtelijk site waardoor het bestellen snel ging. Zoals beloofd op dezelfde dag nog bezorgd. En correct afgegeven volgens de maatregelen geldend i.v.m. Corona. Ontvanger heel blij met mooie kerstkrans.
Beste Marian, Fijn dat het bestellen zo snel ging! En uiteraard (als je op tijd besteld) bezorgen wij graag nog dezelfde dag. Wij worden ook heel blij van zo een mooie krans, dus begrijp dat de ontvanger er heel blij mee was! Groetjes team Fleurop
Eenvoudig bestellen en betalen, goede en snelle levering. Resultaat: blije ontvangers en dat straalt op ons af! Bedankt!
Eenvoudig bestellen, duidelijke communicatie en een vlotte bezorging. Ruime keuze in boeketten ( hoe hij er uiteindelijk uitzag, weet ik niet)
Ik heb een bos bloemen laten bezorgen bij een collega. het bestellen gaat vlot incl. het afleveren vd bos bloemen ook prima verlopen.
Overzichtelijke site waardoor bestellen erg makkelijk gaat. Echter jammer dat er geen tijden aangegeven kunnen worden voor bezorging. Ook geen voorkeuren.
S' avonds een keuze gemaakt, de volgende dag bezorgd, zelfs vanuit het buitenland. En onze dochter was erg blij met het mooie boeket !!!
Ging makkelijk en erg snel! Top ervaring.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire