soms goed, soms wat minder

Afgelopen week 2x een boeket besteld: 1x moest zelf afgehaald worden in de zaak zelf (was eerder die dag aangeboden maar was niet thuis) en tevens was begeleidend kaartje niet aanwezig; tweede keer was helemaal prima

Mooi makkelijk

Kreeg bericht dat het een mooi boeket was, en ik vind het in deze tijd ook vooral.makkelijk om zo toch wat moois te kunnen versturen

• Boeket

Netjes een mail dat boeket was bezorgd en daarin ook dat deze bij de buren was afgegeven omdat degene voor wie boeket was niet thuis was. Heel netjes.

• Boeket

Geweldig, word helemaal blij van Fleurop!

Zo blij met de mogelijkheden die jullie bieden! T bestellen is gemakkelijk. De boeketten (k bestel hier met regelmaat) zijn altijd mooi, smaakvol en staan lang. Een perfecte blij maker op afstand.

• Boeket

Mooi boeket, snel en netjes bezorgd.

Heel makkelijk besteld en keurig afgeleverd.

• Boeket

Snel en handige manier om bloemen te versturen.

Positief.

• Boeket

Op afstand iemand zo blij maken met een onverwachts kado , is fantastisch om te doen en op deze manier ook gemakkelijk om uit te voeren .

prima!

Mooi op tijd,prachtige bos, redelijke prijs

Perfect en kwaliteit!

Had even problemen met bestellen (door mijn eigen onhandigheid ). maar werd snel gereageerd op een vriendelijke manier. Goede communicatie. Bloemen prachtig.

Prima gegaan

Ging soepel en was een heel mooi boeket

prachtig boeket

best spannend om een boeket voor Zuid-Afrika te bestellen. alles is perfect geregeld en super snel.

snelle levering & beterschap

Jullie levering is fantastisch. Op dezelfde dag en geen rompslomp van account aanmaken. Gewoon met een halfuur besteld. En goede prijs Het enige wat ik mis op de homepage is, Er staan allerlei soorten boeketten maar je gaat helemaal zoeken en zoeken op de pagina maar er staat er geen beterschap op. uiteindelijk klik je op wat anders maar de verwarring heb je wel. Wat als er wel een beterschap boeket was geweest? Heb geprobeerd goede feedback te geven. Krijg ik nu een gratis boeket ? Ze zijn werkelijk heel prachtig

Perfecte levering

Goed product, goed op tijd afgeleverd

Duur

Te duur ivm de verzendkosten

Prima en tijdige service

Uitstekend en gemakkelijk

Mooi boeket

08:00 uur besteld, maar kwam pas rond 15:30 uur aan. Ik had gehoopt, rond 12:00 uur

Alles als beloofd.

Goede website. Redelijke prijzen. Levering op tijd. Boeket als op foto. Keurig zoals het hoort

Geweldig boeket, stipte service

De ontvanger, mijn jarige zus, was er ontroerd van. Zo mooi vond ze het.

Betrouwbare service

Ik heb een bloemstukje laten bezorgen naar Zwitserland Lugano. In de avond besteld en de volgende dag bezorgd. Mooi stukje ! Wel wat duurder maar is het dubbel en dwars waard.

• Boeket

M'n vriendin was er suuuuper blij mee Ze kon deze opkikker goed gebruiken na haar operatie...

• Boeket

Bezorger zet bloemen in flatportaal neer, belt aan en is weg

De bloemen zijn bezorgd, maar de manier waarop is bijna als schandalig aan te merken. Bij mijn oud-tante, die momenteel slecht ter been is, werd aangebeld, er werd ‘bloemen’ gezegd en weg was ie. Is het dan echt zoveel moeite om de bloemen even naar haar toe te brengen? Ik vind dit echt schandalig.

Snel en goed bezorgd

Bestelling plaatsen ging goed, op 1 punt niet geheel intuitief. Bezorging verrassend snel en op juiste adres. Heb geen slechte berichten gehoord van de ontvanger. Heb het boeket zelf niet gezien dus kan daar niet over oordelen.

• Boeket N.v.t.

snel en gemakkelijk geregeld bedankt.

• Boeket

De opdrachten die ik gaf, werden prima uitgevoerd !

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Iedere keer volgens wens geleverd

Het uitzoeken op site is makkelijk, het afgeleverde boeket ziet er goed uit en vaak mogelijk dezelfde dag te laten bezorgen

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire