Netjes op tijd geleverd
Boeket was volgens verwachting.
Mijn ervaring is superpositief. Dezelfde dag nog bezorgd in een dorpje aan de zeedijk in Friesland. Direct antwoord op mijn vraag, per mail, wanneer het bloemetje bezorgd zou worden.
Vooral het bericht van aflevering, waar en wanneer heb ik zeer op prijs gesteld!
mooie bos geworden
Daar zorgen onze Fleurop bloemisten graag voor! Groetjes team Fleurop
Er was weinig tijd, omdat we er gewoon even niet aan gedacht hadden om een boeket voor een begrafenis van een lieve zwager te bestellen. Maar jullie brachten uitkomst. Wat fijn en snel. En het was ook een prachtig boeket. Marij
Fijn om bericht te krijgen van bezorging
Dit is een uitstekende mogelijkheid om verre vrienden of relaties te verrassen!
tevreden
Donderdag op tijd besteld en pas zaterdag geleverd. Had een veldboeket besteld maar er is uoteindelijk een degelijk herfstboeket geleverd. Jammer...
Website werkt niet prettig
Beste Annemarie, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een email gestuurd met een toelichting. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Het klantenservice team
Briefje op de deur met ‘bel stuk’. Afgeleverd bij de buren die een weekend weg gingen. Bij de bestelling is het mobiele nummer van de ontvanger opgegeven; bel deze even op dit nummer!!
Ik kan Niet Zelf bezorgen.
blijkbaar had ik het adres waarop mijn boeket afgeleverd moest worden verkeerd opgegeven: ze waren inmiddels verhuisd! Via klantenservice werd ik daarvan op de hoogte gebracht waarna ik alsnog het juiste adres kon achterhalen en fleurop de bloemen kon bezorgen, weliswaar met vertraging van 2 dagen maar alsnog bezorgd! bravo!!
Mooie bos bloemen, alleen zo vroeg in het weekend een beoordelingsmail is uiteraard waanzin
Overzichtelijke website. Duidelijke communicatie. Snelle levering
Ben zeer tevreden over het mooie boeket. Boven verwachting!
Wij wilden mijn dochter verrassen met een bloemetje voor haar nieuwe baan. Dus vonden we jullie website en konden vlot een keuze maken. We wilden graag dezelfde dag de bezorging en dat lukte, binnen twee uur was het boeket bezorgd. Ze stuurde heel blij een foto en inderdaad: een prachtig vers boeket.
Mooi boeket, in de ochtend geleverd
In korte tijd een mooi boeket bezorgd !
Het was een mooi boeket met een beertje, leuk ingepakt, en ze hebben het zelfs binnen op tafel gezet, omdat mijn dochter niet goed kon lopen door een operatie.
Onze Fleurop bloemisten maken niet alleen mooie boeketten maar zijn ook ontzettend behulpzaam! Beterschap voor je dochter. Groetjes team Fleurop
Prachtig
Mooie bloemen
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire