Prima geregeld

Makkelijk te bestellen, nette levering, mooi boeket.

Gewoon goed zoals afgesproken

Prima.

Keurig verzorgd.

Makkelijke website. Keurig mooi boeket. Alles prima verzorgd.

• Boeket

alles bij bestelling was goed, uitmuntend en bezorging.

Het kon niet beter van begin tot het eind goed verzorgd en perfect. dit moet door gegeven aan iedereen die het maar weten wil.

Top service en communicatie

communicatie over bezorging naar opdrachtgever en ontvanger was super. Ook boeket voldeed aan verwachting.

• Boeket

Keuze uit mooie bossen, makkelijk te bestellen, keurige levering. Een bos bloemen bestellen is vaak een kleine moeite maar een groot gebaar!

• Boeket

Op dezelfde dag geleverd. Wauw!

• Boeket

De ontvangster is zeer tevreden over het mooie boeket. Ik heb de foto gezien en kijk heel graag naar

Volgende keer zeer zeker weer ! Bedankt !!

Missie geslaagd!

Binnen een paar uur, dezelfde dag een prachtig boeket geleverd… en zo iemands dag opgefleurd! Missie geslaagd dankzij fleurop…

• Boeket

Bij afwezigheid ontvanger prima ‘ verse’ oplossing volgende dag!

Na briefje in de brievenbus, ruimte om zelf een boeket uit te komen zoeken, top

Gevarieerde exclusieve blikvanger

Een feest om te geven want geen angst dat het een saaie neutraal maar vooral nietszeggende bos bloemen is . Je geeft nu echt iets wat blij maakt en dus word je daar ook blij van. Aanrader!

• Boeket

Fijne site om bloemen te bestellen en wat word besteld word ook daadwerkelijk geleverd de ontvanger belde om te vertellen wat een prachtig boeket ze had gekregen. Prima ga zo door ik zal zeker vaker boeketten bij jullue bestellen

Gewoon ouderwetse service

Top gedaan

Ik heb smorgens vroeg mijn bloemen besteld. Helaas bleek de ontvanger van huis te zijn gegaan ze hebben netjes een briefje in de bus gedaan en zijn deze later komen brengen op een samen afgesproken tijd. Helaas hadden de rozen al wel wat geleden. Maar dat mag de pret niet drukken.

• Boeket

Zoals het hoort te zijn geweldig goed.

Snelle service en een prachtig boeket .

Bezonder mooi boeket, top

Levering top, prachtige bloemen, ik kreeg gelijk een foto van mijn zusje die ik dat prachtige boeket voor haar verjaardag toe heb laten komen. Volgende keer bestel ik 100 % zeker weer via Fleurop. Top top top. Lieve groetjes uit Braunfels.

Een prachtig verrassend boeket

Prettige website, snelle afhandeling, mooi boeket en tijdig bezorgd.

• Boeket

Bloemen verwelkt binnen 5 dagen.

Dit is mijn eerste slechte ervaring met fleurop. Ik had een boeket gekocht van €30. Op maandagmiddag zijn ze bezorgd. Mooie bos waar we maar een paar dagen plezier van hebben gehad. Vrijdag moesten we ze al weggooien omdat ze allemaal hingen... jammer!

• Boeket

Mijn zieke broer was super verrast door het Fleurop boeket

Mijn zieke broer was super verrast door het prachtige Fleurop boeket. Heeft hem zo goed gedaan! Dank Fleurop voor de snelle bezorging.

prachtige bos

de kleine maat was groter dan ik dacht

Snel en mooi!

In de ochtend besteld en in de namiddag bezorgd, de ontvanger stuurde me een foto en het was prachtig!

Mooi Boeketten

Ik heb nu voor de derde keer een boeket bestelt. Het zijn zeer mooi boeketten. Ik zal zeker weer eens bestellen.

• Boeket

makkelijk bestellen en snel leveren

Het stellen van de bloemen ging goed, snel en makkelijk. En de dag r\erna waren de bloemen geleverd voor 14.00 u. Perfect gewoon !

• Boeket

De ontvanger in Rijswijk was reuze verrast door het mooie boeket! We hebben er een fotootje van gehad, en het was inderdaad heel mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super service

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire