Makkelijk te bestellen, nette levering, mooi boeket.
Prima.
Makkelijke website. Keurig mooi boeket. Alles prima verzorgd.
Het kon niet beter van begin tot het eind goed verzorgd en perfect. dit moet door gegeven aan iedereen die het maar weten wil.
communicatie over bezorging naar opdrachtgever en ontvanger was super. Ook boeket voldeed aan verwachting.
Keuze uit mooie bossen, makkelijk te bestellen, keurige levering. Een bos bloemen bestellen is vaak een kleine moeite maar een groot gebaar!
Op dezelfde dag geleverd. Wauw!
Volgende keer zeer zeker weer ! Bedankt !!
Binnen een paar uur, dezelfde dag een prachtig boeket geleverd… en zo iemands dag opgefleurd! Missie geslaagd dankzij fleurop…
Met dank aan onze Fleurop bloemisten, daar zorgen ze graag voor :-)! Bedankt voor de opdracht, blij dat je missie geslaagd is . Wij fleuren graag mensen op, dat doen we heel graag! Groetjes team Fleurop
Na briefje in de brievenbus, ruimte om zelf een boeket uit te komen zoeken, top
Een feest om te geven want geen angst dat het een saaie neutraal maar vooral nietszeggende bos bloemen is . Je geeft nu echt iets wat blij maakt en dus word je daar ook blij van. Aanrader!
Beste Marcelle, Fijn om te lezen dat iedereen blij wordt van Fleurop, dat begrijpen wij natuurlijk heel goed ;-)! Dank je wel. Groetjes team Fleurop
Fijne site om bloemen te bestellen en wat word besteld word ook daadwerkelijk geleverd de ontvanger belde om te vertellen wat een prachtig boeket ze had gekregen. Prima ga zo door ik zal zeker vaker boeketten bij jullue bestellen
Gewoon ouderwetse service
Ik heb smorgens vroeg mijn bloemen besteld. Helaas bleek de ontvanger van huis te zijn gegaan ze hebben netjes een briefje in de bus gedaan en zijn deze later komen brengen op een samen afgesproken tijd. Helaas hadden de rozen al wel wat geleden. Maar dat mag de pret niet drukken.
Snelle service en een prachtig boeket .
Levering top, prachtige bloemen, ik kreeg gelijk een foto van mijn zusje die ik dat prachtige boeket voor haar verjaardag toe heb laten komen. Volgende keer bestel ik 100 % zeker weer via Fleurop. Top top top. Lieve groetjes uit Braunfels.
Prettige website, snelle afhandeling, mooi boeket en tijdig bezorgd.
Dit is mijn eerste slechte ervaring met fleurop. Ik had een boeket gekocht van €30. Op maandagmiddag zijn ze bezorgd. Mooie bos waar we maar een paar dagen plezier van hebben gehad. Vrijdag moesten we ze al weggooien omdat ze allemaal hingen... jammer!
Beste Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Mijn zieke broer was super verrast door het prachtige Fleurop boeket. Heeft hem zo goed gedaan! Dank Fleurop voor de snelle bezorging.
de kleine maat was groter dan ik dacht
In de ochtend besteld en in de namiddag bezorgd, de ontvanger stuurde me een foto en het was prachtig!
Ik heb nu voor de derde keer een boeket bestelt. Het zijn zeer mooi boeketten. Ik zal zeker weer eens bestellen.
Dan zien we je volgende bestelling graag weer tegemoet ;-)! Groetjes team Fleurop
Het stellen van de bloemen ging goed, snel en makkelijk. En de dag r\erna waren de bloemen geleverd voor 14.00 u. Perfect gewoon !
De ontvanger in Rijswijk was reuze verrast door het mooie boeket! We hebben er een fotootje van gehad, en het was inderdaad heel mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Super service
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire