Top bloemen

Boeket voor mijn ouders die 61 jaar getrouwd zij,

• Boeket

Geen idee of bloemen zijn aangekomen.

Een bericht ontvangen dat de ontvanger niet thuis was, daarna niets meer vernomen.

• Boeket

Bezorgde bos bloemen komt goed overeen met afbeelding op site

Mooie bos bloemen, voldoet aan verwachting.

Uitstekende service

Boeket precies zoals omschreven. Prachtig boeket en snel bezorgd

• Boeket

Geweldig, prachtig boeket naar mijn dochters in Australië!

Omdat we elkaar al bijna 3 jaar niet meer hebben kunnen zien stuurde ik een bloemetje naar mijn dichters in Australië.....en dat had veel effect. Geweldig! Allebei waren ze er erg blij mee. De bossen waren ook echt mooi. Top.

• Boeket

Mooi boeket en netjes bezorgd!

De website werkt simpel en er is veel keus aan boeketten.

• Boeket

Daar wordt bezorgd zoals ik gewenst had, zowel in kwaliteit als smaak

Zie boven

Ontzettend tevreden

Prachtig rouwstuk en meer dan op tijd afgeleverd

hele prettige service

bestellen en bezorgen top. echte bos haalt het echter vaak niet helemaal bij de plaatjes in de verkoop. heel blij met het feit dat als je ver weg woont, je toch een glimlach via een bloemetje kunt laten bezorgen

• Boeket

O zo fijn als je er helaas niet bij kunt zijn!

Op vakantie ver weg en moeders is jarig. Hoe fijn kan een kan dan een boeket bloemen zijn. Zo geregeld en niet in de rij: resultaat, moeders heel blij :)

Helemaal goed

Helemaal goed

• Boeket

Super snel geleverd en prachtig boeket!

Super fijn dat er 2 uur na de bestelling al geleverd kon worden! En het boeket zag er prachtig uit! Super tevreden!

Snelle correcte levering

Precies gekregen wat was aangevinkt.

Uitstekend!

Hele proces, van bestelling tot levering, prima uitgevoerd.

Bagger

Bijelkaar geraapt. Zonder enige vorm van harmonie! Bah!

My friend never received the flower

My friend never received the flower

Geen bevestiging van levering

Ik kreeg geen bevestiging van mijn bezorging. Hierdoor wist ik niet of het boeket was aangekomen. Om nu aan diegene te vragen, “heb je mijn bloemen gehad” vind ik ook zo wat… dus gemaild. Ik werd een dag later terug gebeld. Ze hadden gecheckt of het boeket bezorgd was. Een bevestiging hiervan had dit kunnen voorkomen. Vandaar voor deze keer een onvoldoende.

• Boeket

Besteld en zelfde dag bezorgd

Dochter was blij met de bos bloemen vanwege haar slagen voor haar rijbewijs :)

Na wat gepuzzel ,toch gelukt

In eerste instantie was het puzzelen om alles in orde te krijgen.Aan onbekenden een tel.nr.opgeven vind ik eigenlijk niet kunnen,dat maakte het lastig.Je weet niet of de ontvanger dat wel wil. Helaas was het een verplicht veld.Daarna ging het vlot.

• Boeket N.v.t.

Prachtig boeket en goede service

Bloemist dacht mee over mijn bestelling en adviseerde ipv rouwboeket het in oase te steken. Heel erg gewaardeerd

Keuze + contactmogelijkheden + service = kwaliteit

Vrij plotseling wilde ik iemand een bloemetje geven. Er was nog een Fleurop bloemen card die ik daarvoor kon gebruiken. De keuze voor boeket was zo gemaakt. Het afrekenen /verwerken daarna moeizamer. Chat gestart, wel meteen antwoord. Maar de tijd drong, bos moest vóór 14.00uur besteld worden, wilde deze dezelfde dag bezorgd kunnen worden. Dus telefonisch contact zoeken. De medewerkster aan de telefoon liep het hele menu met me na, en zo kon alles op tijd afgerond worden. We concludeerden samen dat wellicht de terminologie in de bestelwijze duidelijker kon. Nadien rondde ik het chatgesprek ook af en kreeg ik dat hele gesprek inclusief een 'fijne dag' via mijn mailadres ter inzage. Dát is dan weer erg transparant! Aan het eind van de middag kreeg ik een dankbaar appje + foto van de (mooie!) bos bloemen van de dankbare ontvanger. Eind goed, al goed!

Mooi boeket

Mooi boeket!

Is goed

Nvt

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Netjes afgeleverd.

• Boeket N.v.t.

Boeket is conform bestelling afgeleverd op het juiste adres.

Boeket laten bezorgen in de VS. Simpel om te bestellen, geen gedoe. Heel prettig.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire