Het besteltraject en de afwikkeling ervan verloopt vlotjes. De mail achteraf dat het boeket was bezorgd vond ik heel fijn.
Ik zou het een volgende keer weer doen
Prachtig boeket, super vers en fleurig! Die precies deed wat ie moest doen een Fleuropje!
Boeket zoals gevraagd en levering de dag zelf in de namiddag
Mijn ervaring is heel goed.
Een prima service en de bloemen zagen er mooi uit. Mijn vriendin vond een prachtige bos!! Ik heb een goede ervaring.
Makkelijk online te bestellen. Datum kon ook nog makkelijk aangepast worden na foute invoering en blije mensen die een boeket ontvingen!
In de ochtend heb ik een boeket besteld met het verzoek of deze nog dezelfde ochtend bezorgd kon worden. Dat is gelukt en de bos zag er prachtig uit. Super blij mee.
Prachtig boeket bezorgd bij de mensen die het verdienen.
Positief.
snel en prachtige bloemen - mooi geen standaard boeket-
Klantvriendelijke website, makkelijk bestellen en prima berichtgeving over bezorging. Altijd een prachtig boeket en blije ontvangers!
Uitstekend foto maken niet mogenlijk
Bos week volledig af van de foto en ik vond m niet mooi. Ik snap dat we in een ander seizoen zijn. Maar ik heb zelf twee bossen staan met een mooie mix. De foto van de bos die ik kreeg vond ik erg tegen vallen. De quick service was echter prima!
Ik werd gebeld dat het boeket niet kon worden afgeleverd op de afgesproken datum. De bloemist zou te ver moeten rijden en het lag uit de route. Mij werd gevraagd of het dan de dag erna bezorgd kon worden. Niet de bedoeling, maar het is niet anders. Nadat ik gevraagd heb of ik dan nog steeds de verzendkosten moest betalen, omdat het niet goed ging, werd een beetje raar gereageerd. Kortom, hoop geld betaald voor bloemen welke niet op tijd geleverd konden worden. Jammer.
Beste Lara, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit zo is gelopen, dit is zeker niet de bedoeling. Fijn dat je tevreden bent met de aangeboden oplossing. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Omdat er toevallig even niemand thuis was kan de ontvanger het boeket zelf op gaan halen.
Beste K Plentner, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een email gestuurd met een toelichting. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Betaalbare mooie bos bloemen!
Zeer overzichtelijke website.. goede service
Degene die het boeket ontving was blij met het boeket.
Bestellen zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk en pverzichtelijk
De eenvoud, snelheid en kwaliteit van het bestellen en leveren van de bloemen hebben mij enorm verrast!
rond 13:30 uur via de website besteld en al rond 16:00 uur werd een prachtige bos bloemen bezorgd ! Wat een perfecte service !
Top service, zelfde dag bezorgd binnen 2 uur (!). Helemaal naar wens.
Alles is goed verlopen
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire