Zie boven. Aandachtspunt voor de communicatie: mail dat het boeket werd bezorgd. Echter het bleek bij de buren bezorgd, dat had ik graag geweten. Zeker omdat mailadres en telefoonnummer bekend is
Het is altijd weer een verrassing hoe het boeket wordt. En tot nu toe is het boeket erg mooi en tot volle tevredenheid gemaakt en afgeleverd.
Prachtige bos, de volgende dag geleverd.
hiervan meerdere keren gebruik gemaakt. Zeer tevreden. Bij foutjes mijnerzijds werd attent gereageerd!
Waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar wel de beste.
Wat ik erg onprettig vind , in het kader van de privacy, is het feit dat ik het telefoonnummer moet melden van degene, waar de bloemen gebracht worden.
Beste Ingrid, dat vragen we voor de bloemist . Zo dat als er vragen zijn ze contact kunnen opnemen met de ontvanger(bijvoorbeeld onduidelijkheden voor het bezorgadres of geen reactie op een niet- thuis kaartje). Er wordt voor de rest niks mee gedaan natuurlijk. Groetjes team Fleurop
Hoe snel kun je iemand blij maken!
Dank je voor service.
Mijn broer kreeg uit het niets een hartinfarct. Niets mooiers dan bij thuiskomst zo’n ‘hart’ verwarmend herfstboeket van jullie aan te treffen.
Hoe makkelijk is het om voor klanten of medewerkers een mooi boeket te kunnen vanuit je bureaustoel. Super handig.
Fijne overzichtelijke website, zelfde dag nog bezorgd en goede service.
Duidelijke site. goede service en op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Kortom prima!!
Netjes afgegeven!!
Zeer uitgebreid assortiment, makkelijk en snel bestellen, wordt supersnel geleverd
Mooie bloemen .
Top service! Gezien vervoersproblemen en bij eerste afleverpoging niemand thuis, is de bloemist een tweede keer langs huis gekomen om het boeket te bezorgen! Prachtig mooi najaarsboeket!
Mooie bos, snel bezorgd. Wij bestellen vaak gezamenlijk want best duur.
Prettig geregeld,mooi boeket preciesals op plaatje.
Geen problemen met deze bestelling en er werd zelfs een dag eerder al een (gratis) boeket gebracht, dus de jarige (97 jaar oud geworden) was blij met al die bloemen.
Makkelijk besteld. De afhandeling in Duitsland was goed. Echter het formaat bos wat wat klein voor de prijs.
Mijn boeket, 's morgens vroeg besteld is niet dezelfde dag bezorgd. Bij navraag via de mail wordt er beweerd dat de bloemist langs is geweest en dat er niemand thuis was. Er waren daar thuis twee mensen in quarantaine die dat heel strikt opvolgen dus daardoor wist ik al dat dit antwoord van de bloemist of Fleurop onzin is geweest. Jammer, volgende keer een andere online bloemen aanbieder.
Bedankt voor je beoordeling. De bezorger is inderdaad op het opgegeven adres geweest, alleen werd de deur niet geopend, wat het juist en tijdig bezorgen lastig maakt. Het kan zijn dat de bel kapot is of niet gehoord is. Een bezorger levert liever wel dan niet de boeketten af. Gelukkig is een volgende, kosteloze, levering wel gelukt.
Had een witte bos bloemen besteld a 32,95. Totaalbedrag bedrag 41 euro. Vond de bos bloemen tegen vallen voor het bedrag dat ik had besteld. Weet dat de bloemen op dit moment erg duur zijn, maar had voor het bedrag iets mooiers verwacht. Zondag besteld en werd ook niet maandag afgeleverd, terwijl dat wel het verzoek was.
Beste Monique Visser, Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Nederland
snel, gemakkelijk en super verse bloemen. Daar wordt je toch blij van?
Bos bloemen vergeten te bezorgen. Hierover een e-mail gestuurd, geen reactie. Volgende dag, einde dag weer gebeld. Bleek uiteindelijk na zoekwerk dat de bos bloemen niet was geleverd. Plaatselijke bloemist heeft toen alsnog geleverd met een klein ander boeketje als excuses.
Bloemen krijgen is natuurlijk super, maar om dat te krijgen als je het net ietsje harder nodig bent is heel fijn. Daarom stuur ik graag een boeket. Een hart onder de riem!
En daar zorgen we graag voor, een hart onder de riem steken bij mensen! Daar worden mensen erg blij van, en wij ook ;-). Groetjes team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire