Snelle levering zoals beloofd en het boeket was prima. Kwaliteit passend bij de prijs
Makkelijke website, goed verzorgde bestelling. Bij het bestelling was er voor 1 letter te weinig ruimte bij de bijvoeging van het adres nummer voor bestelling in Amerika.
Goeie service
Dankbaar.
Makkelijk vindbaar op de website
Makkelijk te bestellen, dezelfde dag nog geleverd en het boeket ziet er mooi uit!
Super mooi geworden!
Toen het boeket binnen kwam was het een super mooi boeket. Alleen de gerbrias waren na drie dagen vatendoeken. De rozen lieten hun kop de vierde dag hangen en de hortensia bloemen besloten in de avond al in te krimpen. Terwijl je eigenlijk verwacht dat je ruim een volle week moet kunnen genieten van een bos bloemen. Voel me bekocht met 42 euro .....
Beste Paul Duinker, Bedankt voor de beoordeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Nederland
goed en snel
prima ervaring met bestellen en bezorgen. Ik mis het betaalsysteem van afterpay , Jammer ik heb hiermee een heel goede ervaring beter als achteraf betalen bij billink. met vriendeljke groet maria
Ontvanger was niet thuis, Bij receptie afgegeven. Netjes mail van jullie ontvangen waar boeket was afgegeven. Ontvanger vond het een schitterend boeket.
bestellen en bezorgen ging naar wens. ik vond het boeket wat mager, zie foto
krijg het idee dat er oude en verse bloemen inzitten, na 3 dagen waren de rozen al helemaal verlept
Prima.
Goed!
Snel besteld. Zelfde dag nog bezorgd.
de bestelling is perfect verlopen
De keuze van boeketten is veelzijdig. Makkelijk en snel kies je een mooi boeket. Via je e-mail word je op de hoogte gebracht wanneer het bezorgd is. Toppie!
very easy process in the eshop, reliable delivery and mainly beautiful bouquet
Een snelle bestelling die geleverd werd binnen een uur.
Ik wilde n boeket voor mn zieke schoonzusje bestellen - net voor 12 uur op zaterdag besteld en 1300 was t boeket er al!! Nog voordat mn schoonzusje uit t ziekenhuis kwam
Het telefoon nummer van de ontvanger was mij niet bekend. Toch moest ik deze invullen anders kon ik niet verder. Nu mijn eigen nummer er maar neergezet.
mooie verse bloemen, prachtig boeket
betrouwbaar en makkelijk
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire