Ik verbaasde me geen reactie van mijn ontvanger te krijgen. Ik ontving (in een buitenland zijnde) een mail dat er niemand thuis was op de bezorgdag en dat er een kaartje in de bus was gedaan. Ik zocht contact met de ontvanger: Zij bleek op de bezorgdag de gehele dag thuis geweest te zijn en vond ook geen kaartje in de bus. Heeft toen zelf de bloemist gebeld en alsnog het 1 dag oude boeket ontvangen.
Hi Ingrid, Dankjewel voor je beoordeling. Jammer dat de ontvanger en bezorger elkaar hebben misgelopen! Doordat het inmiddels bijna drie maanden geleden is, kan ik helaas niet meer precies voor je nagaan wat er mis gegaan is. Gelukkig heeft de ontvanger de volgende dag alsnog een verse bos bloemen gekregen. Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Wat is het boeket November een prachtig boeket geworden! Ik kreeg van de ontvanger een foto van het boeket, en het zag er echt geweldig mooi uit Ik ben meer dan tevreden hoe mijn opdracht aan Fleurop is uitgevoerd.
Besteĺling gedaan en netjes afgehandeld.
Goede keuze uit boeketten en andere zaken. Gemakkelijk te bestelling, de hele checkout procedure is simpel. Het boeket is zoals op de site beschreven staat. Voor mij, wonend in Amerika, de beste manier om familie en vrienden in Nederland te verwennen :)
Bestelde bloemen zijn op een aangenaam tijdstip bezorgd. De bezorger was zeer voorkomend en heeft zijn best gedaan om de bloemen in prima staat af te leveren.
De ontvangers waren er heel blij. Ook voldoende keuze in kaartjes die er bij kunnen.
Je weet natuurlijk niet hoe je boeket er uit ziet als het uiteindelijk wordt bezorgd. Misschien een leuk idee om hiervan achteraf een foto naar de opdrachtgever te sturen? Ook: stuur een foto van het boeket. Wat heeft dat voor zin? Zie hierboven. Bovendien: heel veel ouderen weten niet eens hoe ze dat moeten doen. Laat staan als ze geen computer, laptop of tablet bezitten.
Heel simpel - bloemen met vaas waren voor de deur achter gelaten precies hoe ik had gewild als persoon er niet was. Het ging namelijk om een verjaardag en gaf aan dat ze Zaterdag moesten verstuurd worden, echter waren ze er al donderdag ... Verassing kwam dus niet aan hoe ik had gewild. Jammer veelste vroeg het kado.
Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
boeket ziet er mooi uit en was op tijd is idd wel klein, is het gek om globaal het aantal bloemen te noemen? het is nu een gok
Bestellen online is praktische, wat erg leuk is ene eigen kaartke teovoegen aan de bos bloemen. Prachtige boeketten met een speciaal tintje
Snel last minute nog een boeket nodig gehad. Fijn dat deze een paar uur later als was verzonden!
mooie boeketten prima kwaliteit
gemakelijk , snel , maar een beetje prijzig.
The service was fantastic, even after I had to move the delivery date, it was no problem for them
Zoals gezegd een mooi boeket en prima service achteraf. Als kenmerk zou ik het woord zorgvuldig willen gebruiken.
Had graag een bevestiging van de aflevering ontvangen..
Op de website zie ik het volgende bericht staan (zie beneden), desondanks is dit bericht niet correct want ik bestelde op zaterdag bloemen om 13.15 maar toch konden deze niet dezelfde dag geleverd worden. "bloemen bestellen en laten bezorgen Vandaag bloemen bezorgen? Bestel jouw bloemen vóór 14:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale Fleurop bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd. Ieder boeket wordt altijd met de hand samengesteld door een Fleurop vakbloemist. Hierdoor is ieder boeket uniek en kan het afwijken van de foto. De afgebeelde boeketten zijn van middel formaat. Zijn de bloemen na een paar dagen niet goed meer? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij geven 7 dagen versgarantie."
Beste Merel Zandstra, Bedankt voor je beoordeling. Op onze website staat het volgende vermeld over de bezorgtijden; Vóór 14:00 uur besteld (za. voor 12:00), vandaag geleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd). Deze informatie staat direct onder de bestel knop. Wij zijn je een volgende keer graag weer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Alles tot in de puntjes verzorgd, mooi boeket en op tijd geleverd.
Duidelijke website
Goede website, snelle afhandeling in service. Ben dik tevreden!!
Ik had een rouwboeket besteld en per ongeluk de verkeerde bezorgdatum vermeld. Direct gebeld en de fout werd meteen hersteld. De bloemen waren prachtig en goed op tijd afgeleverd. Dank !
Heel makkelijk en snel bloemen laten bezorgen in het buitenland. Kende service al uit NL, maar blijkt ook uitsekend voor elkaar te zijn als je in het buitenald bloemen wilt laten bezorgen!
Altijd goed en snel geregeld. En mooie boeketten
Zie boven
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire