Niet aan verwachtingen voldaan

Ik heb een dag van te voren besteld, met het verzoek of het boeket in de ochtend kon worden bezorgd. Pas tegen 18.00 uur werd het boeket bezorgd.

• Boeket

Prachtig cadeau voor in m’n schoen, zou het de volgende keer zo weer doen!!

Mooi boeket en sterke verse bloemen. Genieten van deze prachtige bos!!

Geslaagd!!

Makkelijk een keuze boeket kunnen maken en goede uitleg wat betreft wat extra’s bij te te voegen bij de bestelling. Vooral goede service . Ga zo door!!

• Boeket

Het boeket was mooi op tijd bezorgd

Ik vond het boeket ( via foto doorgekregen) niet bijzonder. Je betaald er toch met bezorgkosten 42 euro voor en dan zit er heel veel groen in t boeket en maar een paar chrysanten En dan vind ik jammer. Volgens mij kan dat beter. Er zit nu heel veel winst op denk ik. Gr Henriette

• Boeket

Binnen een minuut geregeld, super!!

Mijn zus heeft Corona en mist daardoor haar welverdiende vakantie. Ik kan niet naar haar toe en wilde iets doen. Toen bedacht is: laat ik bloemen sturen en binnen 1 minuut van idee naar uitvoering. Zittend op mijn bank, thuis in de huiskamer. Wat een gemak. Een dag later kreeg ik een telefoontje van mijn zus, in tranen vanwege dit gebaar. Mooi toch.

• Boeket

Zeer nette levering met een mooi boeket

Mooi maar ook prijzig boeket.

• Boeket

Makkelijk bestellen en stipt met leveren

De site is heel duidelijk besyellen en betalen gaat heel eenvoudig. Via de mail kreeg ik keurig een bevestiging dat het geleverd was en kort daarna een bedankje van de ontvanger. Een aanrader

• Boeket

Mooie bos bloemen En op tijd geleverd.

Op tijd en mooi boeket

Bloemen sturen zonder zorgen

Het is altijd goed geregeld ! Prachtige boeketten. Waar voor je geld.

Vlotte bestelling. Mooi boeket

De bestelling via Internet gaat vlot. De bloemen zijn met dank aanvaard.

Prachtig boeket

Ik heb een boeket bestelt vanuit Frankrijk voor een jarige in Nederland. Bestellingen en betaling ging makkelijk online. De jarige was tevreden met haar boeket en stuurde me fotos van een prachtige bos bloemen dat erg artistiek was samengesteld. .

Evoudige manier van bestellen

Bestellen ging snel en eenvoudig. Jammer dat er geen bezorgbevestiging wordt gestuurd.

Geen klachten

Geen klachten, goede service, mooi op tijd bezorgt.

Rozen na 1 dag al verwelken

Bestelling gaat makkelijk alleen kwaliteit van grote bos rozen al na 1 dag beginnen met verwelken helaas.. Maar heel netjes opgelost !!!

• Boeket

Vanuit het buitenland heel gemakkelijk en snel een mooi boeket laten bezoregen!

Vanuit het buitenland heel gemakkelijk en snel een mooi boeket laten bezoregen!

Doen wat ze zeggen

Fleurop heeft mijn bestelling bezorgt op aangegeven dag en boeket zag er uit zoals op foto op de website.

• Boeket

Het koste even moeite om de bestelling digitaal aan te leveren, de totale kosten vindt ik ook fors. Nl 34 euro voor een gemiddeld boeket. Hetzelfde boeket had ik gemakkelijk zelf voor 20 euro kunnen kopen. Het voordeel is echter dat het bezorgd werd. Dat ging netjes.

Alles top!

Onze collega (voor wie we de bloemen hadden besteld) was niet thuis en het is top geregeld en heeft nu alsnog haar boeket thuis!

• Boeket

Beetje laat op de dag maar het bosje bloemen zelf maakte alles goed

Goed geregeld. Makkelijk te bestellen.

een perfecte vroege ochtendgroet

Het kon niet beter, al rond half tien kwam de zojuist bestelde bos bloemen aan. Vers en knisperend en mooi, echt een winnend novemberboeket. Hartstochtelijk rood en spattend in kleurig zijn. Dank, Thea Neecke

• Boeket

Ik had een fleurig boeket besteld voor mijn zieke zus. Toen zij een foto stuurde om me te bedanken zag ik dat het een wat donker boeket was. Het leek niet op wat ik besteld had. Ik heb hier een mail over gestuurd en de manier waarop hiermee omgegaan is vind ik klasse. Kreeg meteen antwoord, de bloemist is op de hoogte gebracht en hij was het met me eens. De volgende dag is er een nieuw mooi fleurig boeket bezorgd bij m’n zus. Dit vind ik echt klasse! Ik voelde me gehoord en serieus genomen en bestel zeker de volgende keer weer bij Fleurop.

• Boeket

This is first time for me to send flower abroad, and its arrived perfectly on time as per my requested. Keep the good work! But sorry I could not see the bouquet, therefore no commend for this, I have only message that it is beautiful and the birthday lady is very happy with it.

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket

Op tijd bezorgd

• Boeket

Goed toegankelijke website en bestelling is prima behandeld en bezorgd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire