Prima verzorgde rouwbloemen en snel bezorgd in het crematorium in Emmen. Geweldig.
Fleurop doet wat het belooft. Dat een bloemist uit de buurt de bloemen verzorgt vind ik een pré
Mijnervaring met Fleurop omschrijf ik als zeer prettig.
Mooi en uitgebreid assortiment voor ieders smaak en ieders portemonnee. Onze geadresseerde was blij verrast met een grote bos gevarieerde witte bloemen en een gepersonaliseerd kaartje met foto. Top service en dat binnen 24 uur!
Overzichtelijke website met boeketten afgestemd op de gelegenheid waar het boeket voor is. Eenvoudig bestelproces. Keurig volgens afspraak afgeleverd. Inclusief update over bezorging via de buren.
Dat het naar alletevredenheid is super , Voor herhalijng vat baar ,
Bezorging was slecht
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar om herhaling hiervan in de toekomst te vermijden. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Heb voor het eerst online een boeket besteld bij Fleurop. Met wat hulp van een collega ging dat prima. Het was voor een collega die de dag na de bezorging ging trouwen. Hij was blij verrast en stuurde via whats app deze foto.
Goede service, ruime keus en suggesties voor een mooie prijs. Bezorging op tijd.
Altijd weer perfecte bezorging en kwaliteit
Mijn vriendin was erg verrast met het boeket dat ik gestuurd had. Ze vond het een heel mooi herfstboeket met aparte bloemen erin. Het feit dat je keuze heb om uit meerdere kaartjes te kiezen voor de gelegenheid vind ik zelf erg prettig.
Omdat ik een niet geheel compleet adres bleek te hebben opgegeven en een telefoonnummer dat op dat moment buiten gebruik was, kreeg ik prompt een Whatsapp bericht. Helaas was dit bericht geheel in het Portugees. Ik appte de aanvulling van het adres omdat ik vermoedde dat het daarom ging in dat bericht. Resultaat: de bloemen werden alsnog de avond van de beoogde dag bezorgd. Dat laatste bleek mij pas de volgende dag, nadat Fleurop Nl contact met mij had gezocht om het juiste adres te verkrijgen. Kortom: - hulde voor de nazorg - jammer dat de Portugese bloemist geen Engels bericht zond
Snelle service, mooi boeket
Prima gedaan! Top!
Prachtige boeket bloemen en mooi op tijd geleverd die ik gevraagd had! Allemaal top!
Ik zelf woon ik Coracao, en mijn zus in Nederland, ik dacht hoe kan ik haar verrassen met meer dat een telefoontje. Toen dacht ik internet en Fleurop, dat ging geweldig snel en duidelijk. De volgende dag waren mijn zus en ik blij, ik omdat het allemaal perfect is bezorgt en mijn zus met het prachtige boeket bloemen van een hoge kwaliteit.
Diegene die via Fleurop van mij een mooi boeket kreeg toegestuurd, was aangenaam verrast. Geen wonder! volgende dag afgeleverd en het was een prachtig boeket!!
Prachtig boeket in sprekende kleuren, dezelfde dag bezorgd!
Er werd een mooie bos bloemen bij mijn dochter bezorgd heel blij een fleuropje dat was even nodig !! Dankjewel
Best duur in vergelijking met anderen
Snel en precies wat je besteld, geen rare dingen en op dezelfde dag nog in het buitenland bezorgd. Complimenten
Prachtig boeket aan blije jarige ! Goed verzorgd, mooi van kleur en staan lang.
Perfect geregeld, en supersnel volgens afspraak
Voor 14u besteld en nog dezelfde dag bezorgd. Ik geloofde het niet maar toch gelukt. Erg goede service!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire