Beste Inge, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het kaartje niet is aangekomen bij de ontvanger. Helaas kunnen wij je bestelling niet vinden in ons systeem. Wij hebben je hierover een email gestuurd maar hebben hier tot op heden geen reactie op ontvangen. Fleurige groet, Team Fleurop
Beste Kees , Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Bedankt voor de complimenten Piet! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Beste Caroline, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Beste Elly , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurig groet, Team Fleurop🌹
Beste Marijn, Bedankt voor je beoordeling op kiyoh. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben je een mail gestuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Beste Ewoud, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben de bloemist gebeld en het boeket is geleverd op het opgegeven adres. Excuses dat de Track and Trace niet verstuurd is. Wij zijn je een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Beste Fenna, Dankjewel voor je beoordeling. Natuurlijk ben je niet je geld kwijt, dat zou wat zijn zeg! Wij hebben vandaag al contact met elkaar gehad over jouw bestelling en vervolgens een bericht gestuurd naar onze collega's in IJsland. Wij gaan ervan uit dat we morgen een reactie hebben ontvangen en brengen je dan op de hoogte. Mvg, Team Fleurop 🌸
Beste K, Wat jammer om te lezen dat je geen bezorgbevestiging hebt gekregen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je die niet hebt ontvangen (kijk ook ecen in je spam want daar wilt het ook nog wel eens belanden) raad ik je aan even telefonisch contact met ons op te nemen via 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Beste Juanita , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Beste Ruth, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent over de bloemen en de kaart. Maar wat vervelend dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je zeker wilt weten of je bloemengroet bezorgd is kun je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen via 09001501, we kijken het graag voor je na ;-). Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Hi R. Smit, Vervelend dat je geen bevestiging hebt ontvangen en jammer dat je meteen een negatieve beoordeling plaatst en niet even per e-mail of telefonisch contact met ons opneemt om te vragen of je bestelling is geleverd. Ik heb inmiddels van de bloemist vernomen dat je bestelling is geleverd op het opgegeven bezorgadres. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Beste Kees, Dankjewel voor je beoordeling. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken. Mocht je verder nog vragen hebben omtrent deze bestelling, laat het ons dan weten. Fleurige groet, Team Fleurop 🌸
Beste Daniella , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.