Prachtige bos bloemen

Mooie bos bloemen, netjes bezorgd.

Netjes

Bos bloemen online besteld, zag er netjes uit.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

Bestelling te laat, tekst miste half.

Het bijgeleverde briefje miste de helft van de aangeleverde tekst - hierdoor sloeg de boodschap de plan mis. De bestelling was ruim op tijd gedaan, maar werd toch pas op dag 2 aangeleverd - hierdoor was er ook een gemiste kans voor betere timing en impact. Bloemen vielen wel goed in de smaak.

• Boeket

De bestelling kwam op tijd op de juiste locatie aan. Het zag er uit zoals op het voorbeeld.

Frisse lente

Aantrekkelijk lenteboeket en prima afgeleverd door een van de betere bloemenzaken in Deventer.

Slechtste website ooit!!!

Bloemen zijn altijd keurig en van hoge kwaliteit, maar de website is absoluut dramatisch. Alles loopt vast, kaarten invullen werkt niet en bevestiging volgt laat (meermaals), maar helaas is er qua kwaliteit van bloemen geen alternatief. Bloemen absoluut keurig, verder slecht.

• Boeket

Snel, leuk en veel keus....ziet er vrolijk uit!

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Gewoon top

Gewoon top !

Slecht

Helaas zijn de bloemen niet bezorgd en is er geen briefje achtergelaten. Op een bericht met vragen hierover wordt niet meer gereageerd. Erg spijtig

• Boeket

Mooi rouwbloemstuk en goede service

Zelfs vanuit het buitenland bestellen was eenvoudig. Er is een mooi en passend assortiment aan rouwbloemstukken en de service is uitstekend. Het was erg fijn om per e-mail een bevestiging te ontvangen dat de bestelling was aangekomen en dat de bloemen waren afgeleverd bij het rouwcentrum. Dit gaf mij veel rust en verzachtte de situatie, omdat ik zelf niet naar Nederland kon afreizen

• Boeket

Mooi boeket en weer top en snel geleverd.

Altijd een snelle levering en goede kwaliteit boeketten.

Geweldige service

Goede service, ik kwam erachter dat degene voor wie ik bestelde op dat moment niet thuis was. Kostte me geen enkele moeite om (op dezelfde dag!) nog te wijzigen. Heel fijn!

Snelle bezorging

Genoeg keuze uit bezorgdata.

Niet mooi geschikt

Voor de 37 euro was het boeket niet mooi geschikt, leek het een ***lig bosje bloemen.

• Boeket

Goede voorbeelden en snel geleverd.

Gebruiksgemak.

Bestellen en betalen ging vlekkeloos. Levering liet wel erg lang op zich wachten; hoewel dit punt gemeld wordt op de website van Fleurop, is dit toch wel een minpuntje.

geweldig

alles verliep perfect prachtig boeket

• Boeket

Boeket zag er prima uit. Verse bloemen en mooi gecombineerd.

heel snel

goede service, lekker snel en mooie bloemen

Uitstekend! Zelfde dag nog bezorgd

Voor mijn zieke collega een bloemetje besteld. Was zelfde dag nog keurig binnen en ze was er erg blij mee. :)

Heel erg tevreden

• Boeket

Veel keuze, goede service, prachtig boeket

De site is klantvriendelijk en er is veel keuze. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Of het boeket echt net zo mooi wordt als op het plaatje, is natuurlijk afhankelijk van de plaatselijke bloemist… Maar die heeft een prachtig boeket afgeleverd!

Mooie bos

Mooie bos bloemen gemaakt

Mooi boeket, snel bezorgd

Er was haast bij en het fraaie boeket werd binnen 2 uur bezorgd!

• Boeket

Mooi boeket en zeer snel bezorgd

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.