Prima en op tijd bezorgd

Mooi samengestelde bos

Bloemen

Mijn bestelde bloemen zijn nog steeds niet bezorgd en heb ik daar ook nog geen bericht over ontvangen.

• Boeket

Prachtig rouwstoet gemaakt en netjes en op tijd afgeleverd

Prima Klantenservice!

Ik was niet tevreden met het kerststukje dat ik met de kerst ontving. Na contact met de klantenservice werd dit echter heel netjes en snel opgelost. Ik kreeg een bon waarmee ik een prachtige plant heb kunnen uitzoeken. Uitstekende service!

Mooie bloemen

Fijne bezorging en duidelijke terugkoppeling

Prima bezorging

Ongelofelijk goede service!

Ik bestelde dat een bos bloemen met boodschap naar mijn vriendin in Mexico werden gestuurd, moest ook zijn op de sterfdag van haar vader. De bestelling kwam ook precies op tijd aan, terwijl ik dit dagen van tevoren besteld had. Ik sta versteld van de reikwijdte van Fleurop, dit is echt ongelofelijk goede service!

Allemaal zo geregeld

Prima levering

Ik had bloemen voor maandag ochtend besteld op de zaterdag daaraan voorafgaand. De bloemist die dit zou uitleveren namens fleurop is op maandag gesloten. Het was handig geweest wanneer dit gemeld was na de bestelling dan had ik dat geweten. De bloemist heeft dinsdag prima een en ander opgepakt en fleurop heeft dinsdag ook snel geantwoord maar de melding vooraf zou wel prettig geweest zijn voor de verwachting.

Gewoon goed en snel

De bloemen waren mooi en al heel vroeg. Prima service

super snelle levering, zelfs in de sneeuw.....Top

super snelle levering, zelfs in de sneeuw.....Top

Topservice

Ondanks het slechte weer, werd het boeket keurig op tijd afgeleverd!

• Boeket N.v.t.

Beloofde levering 5 dagen vertraagd

Bij het bestellen van een bos bloemen voor familie in australie werd aangegeven dat het de volgende dag geleverd zou worden. Die vlgende dag kreeg ik een belletje van een (allervriendelijkste) mevrouw dat het 4 dagen later pas geleverd kon worden. Gelukkig geen probleem, maar de datum zal maar belangrijk zijn!!!

• Boeket

Niet geleverd wat ik besteld had

Mijn bestelling is niet uitgevoerd, het moest een tafelkerststuk zijn en ik kreeg een goudgekleurde lompe pot. Geen tafelstuk zoals op de foto.

Goed geregeld

Kan het niet persoonlijk dan is de digitale bestelling ideaal.

Top service!

Top service, mooi boeket!

Snel en correct uitgevoerd

Snel en correct uitgevoerd

Alles na wens top!!

Snelle levering volgens planning

De ontvanger was heel blij met het mooie boeket!

Prqchtig rouwboeket

• Boeket

komen niet na wat op de site staat

Mijn boeket kwam 1 dag later aan ,ik heb deze voor de middag besteld maar is maar de dag erna geleverd

Zeer positieve ervaring

Zie hierboven

• Boeket

Goede service en mooie bloemen!

• Boeket

Ziet er altijd goed uit.

De boeketten zien er goed uit.Bestellem via internet goed geregeld.

• Boeket

Ik bedacht om iemand bloemen te sturen in NL omdat ik in Spanje woon. De volgende dag werd het al bezorgt. Top!!!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.