zeer goed

Bloemen laten bezorgen in Australie, De bloemen zagen er ook zo uit als het plaatje op de site. Je kon al aangeven welke dag het bezorgd moest worden. Prima geregeld.

Perfect en snel

Miezerig bosje

Wat een mini bosje voor dat geld. Super dat snel je kunt bestellen en overal netjes kunt laten bezorgen. Maar wat een afzetterij: dit bosje kostte 27,-. Een dikke 36,- met bezorgen. Ronduit belachelijk.

Top geregeld

Bloemen snel uit kunnen zoeken en netjes geleverd met kaartje en boodschap. Vind het wel erg prijzig

Slecht

3 april besteld. Nog niet geleverd..

• Boeket

Uitstekende service en goede prijs kwaliteit

Fleurop is gewoon top.!! Altijd betrouwbaar en keurig op tijd. Verse bloemen en iedereen blij.

Mooi boeket snel geleverd

Na een teleurstelling met een andere bloemist, hier een bos bloemen besteld. Gelukkig geheel naar wens! Eind van de morgen besteld, s middags al bezorgd. Bloemen zoals op de afbeelding van de website verwerkt in het boeket. Een tevreden klant.

Mooie bloemen. Maar hoge verzendkosten

Mooie bloemen! Maar jammer om zo’n hoge verzendkosten te moeten betalen terwijl de boeketten al duur genoeg zijn

• Boeket

Mooie boeketten, precies op het juiste moment bezorgd

Helemaal top. Blije ontvangers van de twee boeketten. Aanrader!

Prachtige bloemen

X

• Boeket

Gisteren gezien wat er bezorgd was. Was heel erg mooie zag er gezellig uit op de eet tafel.

• Boeket

Op afgesproken datum bezorgd!

Mooie bloemen die nog dezelfde dag bezorgd konden worden.

Prima geleverd

Ruim assortiment en keurig geleverd.

Vlotte bezorging

Vía de website uit Spanje! Ideaal

• Boeket

Uitstekend, stipt en mooi gedaan.

Uitstekend, stipt en mooi gedaan.

Nog nooit besteld

Voor de eerste keer een bestelling gedaan , voor de trouwdag van mjjn ouders , had om iets voor 11 uur in de ochtend besteld , en het was al geleverd rond 3 uur Top gedaan en een prachtig boeket

Onvoldoende

Jullie zijn niet in staat om voor een bepaalde tijd te leveren, laat staan op een bepaalde tijd.

Ontevreden

Na de bestelling via de site had ik telefonisch contact opgenomen en gevraagd om een geel, luchtig plukboeket. Het boeket was inderdaad geel, maar voldeed niet aan mijn opgegeven wensen. I.p.v. een plukboeket was het een compact boeket.

Goed geregeld

Alles goed en snel geregeld

• Boeket

Prachtige bos bloemen en keurig netjes op tijd bezorgd zalig Pasen

• Boeket

Jammer van het niet duidelijk opvolgen instructies afgifte

Ik had duidelijk vermeld dat de bloemen voor iemand specifiek op de camping was. Zijn afgegeven aan het onthaal waar ze dachten dat de bloemen voor hen waren. Bloemen zijn pas, na een telefoontje van mij aan de camping, bij de juiste persoon terechtgekomen. Jammer, want had het duidelijk gecommuniceerd.

• Boeket

Bloemen netjes bezorgd maar wel extreem duur

Mijn dochter heeft de bloemen keurig bezorgd gekregen in Frankrijk, maar het kostte wel extreem veel geld.

Prima geregeld

Alles werd op tijd bezorgd

• Boeket

Mooi boeket, maar wel een dag te vroeg.

Mooi boeket hoor, snelle service. Zo snel zelfs dat het boeket op de besteldag zelf al kwam. Ipv de dag erna zoals ik had aangegeven… geen ramp, wel slordig.

• Boeket

Verschrikkelijk is het enige wat van toepassing is.

De reservatie loopt fout op de webpage: er worden geen formaten aangegeven voor leveringsadres, noch telefoonnummer zodat je daar gewoon het raden naar hebt: men is dan nog zo dom om zelf adressen te suggereren, maar dat blijkt volledig waardeloos als leidraad want is volledig gericht op de NL markt. Nadien blijkt - desondanks de correcte ingave van het juiste adres - dat uit die suggesties toch een adres opgepikt werd, buiten mijn wil. Ik merkte dit op bij de bevestigingsmail van de bestelling en heb hierop onmiddellijk gereageerd en het juiste adres opnieuw ingegeven. Hierop kreeg ik de vraag tot bevestiging daarvan, waarop ik onmiddellijk bij ontvangst middels reply bevestigde. Desondanks werd het boeket moedwillig op het foute adres geleverd. SCHANDE !

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.