Goede snelle service

Ontvanger omschreef het als een mooi boeket

• Boeket

Mooie bloemen en op tijd bezorgd

Mooie bloemen en op tijd bezorgd aan de prijs, maar verder heel blij dat dit bestaat en dat de bloemen mooi zijn

Perfect en snel

Bloemen besteld op een overzichtelijke website. In de ochtend besteld en de collega in kwestie stuurde in het begin van de middag al een bedankje, zo super snel, dank daarvoor. Zeker een aanrader om het via Fleurop te doen.

Mega

• Boeket

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging

Veel keuze qua cadeaus

snel en mooie kwaliteit

snel en mooie kwaliteit

Heel blij

Zeer goed verzorgd!

Hele goede ervaring.

Ik had iets verkeerd besteld en heeft fleurop mij gebeld en het hersteld. Helemaal top.

• Boeket

Goed afgeleverd volgens afspraak.

Her kerststuk dat bezorgd is, was minstens zo mooi als op de afbeelding op de website.

• Boeket

Eenvoudig te bestellen en geleverd conform opdracht

Heel tevreden met deze bestelling

Helemaal top

Mooi fleurig boeket op tijd geleverd de ontvanger was er blij mee

Prachtig boeket!

Makkelijk en vlot besteld. Het boeket is keurig geleverd en erg mooi! Mijn moeder was er erg blij mee! Mooiste boeket ooit, zei ze.

• Boeket

Altijd mooi boeket Altijd keurig op tijd bezorgd Bestel altijd bij fleurop dan komt het goed

Een boeket vanuit Portugal

Ik woon al een paar jaar in Portugal maar heb nog steeds familie en vrienden in Amsterdam en dan is het heel prettig dat je ze kan verrassen met een mooi boeket

Netjes geregeld

Keurig net boeket en netjes op tijd geleverd

Hellemaal top geregeld

Precies op het juiste tijdstip bezorgd

Volgens verwachting!!

Bestellen is eenvoudig, uitvoering en levering gaan zoals verwacht.

Mooie bos

Snel en makkelijk geregeld

• Boeket

Goed verzorgd en op tijd bezorgd.

Hoge prijs, wel goede bezorging en verzorgde bos.

• Boeket

Goed contact over te verwachten levertijd naar Sydney

Conform verwachting goede klantservice

Helemaal top met Fleurop

Helemaal top met Fleurop

Netjes bezorgt

Netjes en op tijt bezorgt.

Alles 100% in orde!

dag ervoor besteld, prachtig boeket afgekeverd op afgesproken plaats en tijd Cijfer 10

• Boeket

Slecht, geen aflevering mogelijk in de UK

Had bloemen online besteld voor aflevering in de UK en werd op de dag zelf gebeld dat aflevering op dat adres niet meer mogelijk was omdat fleurop daar niet meer in de buurt zat. Kon wel voor €17 meer met vervoersbedrijf.

• Boeket N.v.t.

Prima volgens afspraak!

Alles volgens afspraken

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.