Netjes op tijd geleverd bij een collega

• Boeket

Super mooi geleverde rozen boeket.

Grote bos lose Rozen besteld en werd netjes en optijd geleverd als een mooi boeket.

• Boeket

Makkelijk besteld en prachtige bloemen taart

Ik kan makkelijk bestellen op de website en een aanpassing laten doen als ik dat wil. Heb nu een bloementaart besteld door middel van de opmerkingen en dat ging super. Mijn moeder is erg blij met het resultaat

• Boeket

Bloemen besteld voor mijn zus in Engeland. Niet goedkoop maar prima service. Er was een verandering in de manier van bezorgen en werdt keurig gebeld of ik daar akkoord mee was.

Prachtige bloemen

Hele prachtige bloemen in een leuke vaas Netjes bezorgd

Prachtige bos bloemen!

Dezelfde dag nog geleverd, prachtig boeket. Volgende keer weer!

• Boeket

Prima geregeld en een mooie bos

• Boeket

S'ochtens besteld en tussen 10:00/11:00 uur al bezorgd.

Waardeloos bosje

Voor een vriendin met een nieuw huis wilde ik een bos bloemen laten bezorgen. Ik heb gekozen voor eentje groter dan ‘standaard’ met het idee dat het dsn echt een substantiële bos zou zijn (helemaal gezien de prijs). Ik heb de bos bij haar gezien.. die maakte helaas weinig indruk. Wat een waardeloos bosje - dat ook nog eens na drie dagen al begint te hangen. Laatste keer Fleurop voor mij.

• Boeket

Prima bloemen, mooie boeketten, snelle bezorging .

Al heel wat boeketten laten bezorgen . Altijd mooie boeketten en sterke verse bloemen. Brede keuze en bezorging altijd op tijd (met bezorgmelding!)

• Boeket

Keurig afgeleverd, zeer mooi boeket, goede terugmelding!

• Boeket

De bos zoals besteld en zoals vervangen lijken echt niet op elkaar

Vrolijk pluk boeket besteld als verrassing voor een vriendin, ze heeft een foto gestuurd en het lijkt echt niet op wat ik heb besteld. Ik heb 36 euro betaald voor een bos bloemen terwijl het eruit ziet als een bos van een tientje die je bij de Jumbo haalt. Mijn moeder maakte laatst precies hetzelfde mee bij Fleurop, dat ze echt teleurgesteld was met het boeket wat ze had besteld voor mijn oma.

Fantastische service

Bloemen zijn mooi en staan lang

• Boeket

Boeket van t plaatje is ook geleverd

Het boeket van mij. Keuze is zo ook geleverd. Daar was ik blij om.

Oude bloemen service 0

Wordt erg moeilijk overgedaan over de bestelling Foto’s krijg je een onsympathieke reactie op Sorry hoor Ligt ook zeker aan de bloemenzaak wat ze leveren

• Boeket

Topbloemen doet z'n naam eer aan.

Fleurop, de naam zegt het al, alles naar wens verlopen, wat wil je nog meer! Niets!!

topservice en supersnel geregeld

Om 12:00 gemaild, om 14:00 uur bezorgd!

Alles super

Alles was makkelijk uit te zoeken en de bloemen waren keurig op tijd bezorgd.

Super snel

Super snel uitgevoerd en bezorgd door lokale bloemist in Hillegom.

Vertrouwen dat het goedkomt

p haar verjaardag in Zwitserland.

Geweldige service

Bestelling helemaal goed verlopen

• Boeket

Mooie bos bloemen snel bezorgd

‘s avonds besteld, volgende middag in huis. Prachtige bos bloemen.

• Boeket

Bestellen is zo makkelijk en zo leuk om bloemen te verschenken

De Website is zeer ongecompliceerd geconstrueerd. Voor 12 uur bestellen en dezelfde dag heeft de persoon de bloemen in huis. Het is zo leuk om mensen met een bloemetje van Fleurop te verrassen! En de bloemen zijn echt heel mooi! Dankjewel Fleurop!

• Boeket

Mooie en duidelijke website bezorging zoals afgesproken mooi bouquet!

Zie hierboven

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.