Verkeerd geleverd

Verkeerd adres afgeleverd

Mooi rouwboeket

Makkelijk bestellen. Werd nog netjes gebeld met een vraag over de tekst op het lint. Jammer alleen dat de afmeting van het boeket niet gecommuniceerd wordt op de website.

De beste service

Hartelijk dank voor de snelle service, ik zal beslist jullie aanbevelen aan familie en vrienden

Snelle en perfecte levering

Vriendelijke stemming Keuzemogelijkheden redelijk

• Boeket

Tevreden bij het bestellen en een goede reactie van de jarigen!

Prachtig boeket

Prachtig boeket; geleverd volgens afbeelding Zeer tevreden

Goede duidelijke website

Snelle bezorging

• Boeket

Binnen 1 dag binnen, top!

Had toch nog snel een bloemetje nodig, woensdag middag 16:00 besteld en de volgende dag om 11:00 was t boeket al binnen! Super fijn!

Netjes en keurig geregeld

Prachtige bos bloemen laten bezorgen , waren er erg blij mee en service was ook netjes

• Boeket

Alles zoals afgesproken, erg mooi boeket!

Z

• Boeket

altijd verzekerd van een mooie bos bloemen

ik bestel regelmatig bij Fleurop, het is voor mij een vertrouwde online bloemist geworden waarvan ik zeker weet dat er bij de ontvanger een mooi boeket ontvangen zal worden.

Goede bezorging

Op 26-09-2025 heb ik de bloemen die ik besteld heb gekregen in een heel mooi boeket de ontvanger van het boeket was er heel erg blij mee. Ik kan Fleurop echt aanraden voor iedereen die een heel mooi cadeau of boeket wil bestellen voor iedereen!

Perfect en mega snel!

Hele snelle levering, meteen dezelfde dag! Dank

Keurige bezorging

mooi boeket en nette bezorging

Snel contact, goede service

Prim@

Makkelijke site

Heel mooi bloem en goede service

Heel mooi bloem en goede service

• Boeket

Ongemerkt loop het proces perfect

Even bestellen voor bezorging op dezelfde dag. Snel even zoeken en bestellen, klaar. Plots popt er een mailtje op: "Jouw Fleurop bestelling is bezorgd!" Verrassend snel en vanwege de eenvoud van bestellen, eigenlijk helemaal vergeten dat ik een bestelling had geplaatst. Top!

Geweldig en betrouwbaar

Goed boeket en we worden goed geinformeerd, ook als de persoon voor ontvangst niet thuis is aangetroffen.

Uitstekend Goede kwaliteit prijs verhouding

Helemaal in orde

• Boeket

De website werkte bij mij alleen via de telefoon. Verder was alles prima geregeld.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.