Super goed

Xxx

Teleurstelling

Dat het resultaat niet precies net als het voorbeeld is dat weet ik. Maar… als het eruit ziet als een stuk dat een basisschool kind heeft gemaakt en je getaald €40 is dat een teleurstelling. Contact met de bloemist, deze zegt dat ze het exact heeft gemaakt zoals op de site. Foto’s gemaakt en gemaild en duidelijk niet zoals het voorbeeld. Geen excuus uiteindelijk bij aanhouden en heen en weer bellen en ail is het stuk opgehaald en opnieuw gedaan. Nog een matig resultaat maar we doen het er maar mee. Het stuk was voor mijn bejaarde moeder die verder weg woont. Extra zuur als je wat moois denkt te sturen. Deze bloemist heeft het niet begrepen.

• Boeket

Snel en gemakkelijk te bestellen.

Opgezocht op internet. Vrij simpel om te bestellen, de ontvangsten was zeer tevreden over de kwaliteit van het boeket. Ik heb uiteraard geen foto van wat ik besteld heb.

Prachtig Kerststuk

Het Kerststuk zag er mooi en verzorgd uit.

• Boeket

Mooi blond en snel bezorgd

• Boeket

De ontvanger vond het prachtig

De ontvanger vond het prachtig ,en Fleurop blijft mijn keuze om bloemen te laten bezorgen

• Boeket

Prachtig boeket, dezelfde dag bezrogd.

Het boeket voldeed aan de verwachtingen

Beter kan niet

Makkelijk, goede keus en uitstekend resultaat want ik krijg altijd zeer lovende kommentaren van de mensen aan wie ik bloemen gestuurd heb. En als er wat is nemen ze direct contact met me op.

Prachtig boeket. Netjes verzorgd

Rouwboeket keurig bezorgd. Was niet goedkoop. Dat moet ik er wel bij zeggen.

Prachtige bos bloemen

...alles supergo d geregeld

Kerstboeket

Verassend snel bezorgd

• Boeket

Mooi boeket, snel bezorgd.

Doen wat ze zeggen

Top geregeld, volgens mij kreeg ik ergens tussen de 1 en 2 uur na de bestelling al de melding dat de bloemen waren afgeleverd.

• Boeket N.v.t.

Mooie bloemen en snel geleverd

Goede service en een prachtig boeket

• Boeket

Helder, eenvoudig. Het is me helaas niet gelukt, naar meerdere pogingen, om een tekst in te typen in een middelgrote kaart. Ik heb dus daarvoor de kleinste gekozen.

Kwaliteit goed orijs hoog

Mooie snelle levering

• Boeket

Mooie bloemen, op tijd bezorgd

I’m very satisfied with your service. Thank you

I’m very satisfied with your service. Thank you

Veels te duur

Een normaal bosje bloemen voor een dikke 50 euro is gewoon niet normaal meer. Dit begint een beetje op afzetterij te lijken. Een paar jaar geleden betaalde je de helft. Nu kan je als Fleurop wel doen alsof je merk belangrijk is, je beter bent dan de rest etc etc....maar uiteindelijk bestellen mensen gewoon even snel een bosje bloemen. Dat is alles, woorden zoals empathie, aandacht, betrouwbarheid en weet ik veel wat is gewoon allemaal marketing onzin. Dit gaat over te veel schijven en iedereen moet er goed aan verdienen. Fleurop is een scam net zoals thuisbezorgd dat ook is. De volgende keer bestel ik liever rechtstreeks bij een bloemist.

SLECHT

dat een systeem niet werkt maar dat je een dag later er pas achter komt en dan 60 euro al hebt betaald om iemand op zijn verjaardag iets te laten bezorgen. Dag 2 bel je pas na 12 uur met de mededeling sorry wordt vandaag bezorg om 13 uur nogmaals gebeld rechts weet niet wat links doet dag 3 moet ik zelf bellen om nategaan of het is geleverd nou nee geen leveringen meer door Fleurop enorm teleurgesteld

• Boeket

Snel geregeld mooi gemaakt snel geleverd

Armzalige vertoning

Wij hadden een prachtig kerststuk besteld voor onze zwager die 80 jaar werd. Het kerststuk werd op de aangevraagde dag bezorgd. Nadat wij de foto ontvingen van het ontvangen kerststuk waren wij heel verbaasd. Het is jammer dat wij de foto hier niet kunnen plaatsen. Het kerststuk had wel een Amarylis zoals beloofd maar op de pot na, leek het niet op de afbeelding van ons bestelde stuk. Het was een armzalige vertoning en dat voor zoveel geld. We zijn teleurgesteld en zullen nooit meer iets bij Fleurop bestellen. Jammer ook dat wij geen reactie hebben ontvangen op onze klacht.

Slecht

Niet genoeg op voorraad, dag te laat bezorgd, erg duur.

• Boeket

Jullie hebben prachtig werk geleverd!

De ontvangster van het kerstboeket was er heel erg blij mee!

Zeer slecht, bloemen vielen binnen 24 uur uit

De bloemen vielen binnen 24 uur uit en bij het melden van dit feit bij de bloemist werd zeer moeilijk gedaan. Slechte kwaliteit bloemen en een vrouw van 80 jaar enkele km’s door de stromende regen terug naar huis sturen omdat ze haar niet geloofde op basis van de door haar meegebrachte foto (waarop te zien was dat alle blaadjes op de grond onder de bos bloemen lagen). Ook de wijze waarop aangesproken werd was echt heel slecht. Wat een grote teleurstelling en tegenstelling omdat de bloemen bedoeld waren om iets heel moois te vieren, hele nare nasmaak aan over gehouden. Heel jammer

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.