Pico bello

Goed contact en overleg, prima uitvoering afspraken

Geheel naar wens

Goede keuze om iemand zo te verrassen met een bloemetje word goed geregeld

Snel, mooie bloemen

Zie hierboven!

Makkelijk

Makkelijk bestellen en betalen. Mooie bloemen en op afgesproken dag en tijd geleverd.

• Boeket

Prachtige bloemen en snelle service

Ruime keuze uit seizoensboeketten en wenskaarten. Fijn dat het de volgende dag al bezorgd kon worden.

• Boeket

Prachtig boeket en op tijd geleverd

Makkelijk online uitgezocht en besteld

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Leuk!

• Boeket

Ik zou volgende keer weer voor fleurop gaan.

Hele mooie bos bloemen.

Geweldig gedaan

Bloemen zijn al binnen 2 uur bezorgd, geweldige service

• Boeket

Heel tevreden, prachtig boeket rozen.

Zeer tevreden.

• Boeket

Mooie bloemen, weinig kleur variatie.

Mooie bos bloemen, had alleen wat meer kleur variatie verwacht. Vond er veel van dezelfde bloemen in zitten. Mijn moeder was er erg blij mee!

Geweldig.

Complimenten, het was een spoed bos en dezelfde dag geleverd. Prachtige bloemen, goede kwaliteit. Mooie prestatie van de ondernemer.

Fantastisch.

Mooie overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen. Snelle bezorging en een prachtige boeket. Dikke pluim.

Mooi boeket

Bestelgemak, vlotte bezorging

Teleurstellend

Bloemen besteld op dinsdag met de bedoeling dat ze donderdag op een redelijk tijdstip bezorgd zouden worden. Op donderdag werden ze zo laat bezorgd dat de jarige weg was om in een restaurant te gaan eten. De bloemen werden uiteindelijk vrijdag om 17.55 uur geleverd. Het was teleurstellend.

• Boeket

Fijn een mooie bos bloemen snel op de juiste plaats!

Super mooi herfst boeket

Het boeket is prachtig gemaakt en veel zat nog in de knop zodat we er lang van kunnen genieten. Veel verschillende kleuren en geen alledaags boeket!

• Boeket

Mooie bos wel anders dan op de afbeelding

Het is een zeer mooie en kwalitatief hoogstaande bos. Het is wel een andere dan op de afbeelding. Goede bezorging!

Duur boeket oogt goedkoop

Het boeket oogde goedkoop en deed geen recht aan de prijs. Fleurop deed mijn teleurstelling te makkelijk af. Nieuwe klanten: bestel hier liever niet.

Heel karig/armoedig boeket

Het allergrootste en duurste boeket Herfstpracht wat ik besteld had was een heel ander “boeket” dat bezorgd werd. Was een heel armoedig boeket die opgevuld was met groene grassprietjes dan met bloemen zelf. Was/is in de verste verte niet het boeket dat ik besteld heb. Er zat ook een verlepte roos tussen. Ik ben keurig gebeld door Fleurop toen ik hierover via email mijn beklag had gedaan en een foto van het “boeket” had toegevoegd. Zij hebben toen contact opgenomen met de bloemist in Hoogvliet Rotterdam die beweerde, die glashard loog want ze moeten zichzelf indekken, dat er veel meer bloemen in de vaas (die ik er trouwens bij besteld had) zaten en dat mijn vriendin voor wie ik het boeket besteld had blijkbaar de bloemen over twee vazen had verdeeld. Hier zakte letterlijk mijn broek vanaf! Ze, de bloemist, hebben toen de vaas met bloemen opgehaald en de volgende dag teruggebracht met nog een paar bloemen erbij maar het blijft een armoedig “boeket” voor de prijs van € 44,95 met een vaas van €9,95, een kaart van €3,60 en verzendkosten van €7,45 dus in totaal €65,95 betaald. Ik vraag me af als ik het kleinste boeket had besteld hoe die er dan uit zou hebben gezien?! Als ik bij de bloemist bij mij in de buurt een boeket van €25 koop is het zo een prachtige kolossale bos dat ik het bijna niet kan dragen. Ontzettend jammer dat ze niet bezorgen. De ene ster die ik nu gegeven heb is omdat ik keurig gebeld ben door Fleurop. Ik geef ze het voordeel van de twijfel dat ze niet hebben kunnen vermoeden dat de klant zo belazerd wordt. Ik heb in ieder geval mijn les geleerd en zal NOOIT MEER bloemen of wat dan ook hier bestellen.

• Boeket

Een goede communicatie over een hele mooie bos bloemen.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

• Boeket

Boeket als op de foto, op tijd bezorgd

's Avonds besteld, de volgende dag in het buitenland bezorgd. Zeer tevreden.

• Boeket

Snelle levering, prachtig boeket geleverd!

Snelle levering, prachtig boeket geleverd!

• Boeket

Voor iemand met veel pech een "midden" bos besteld. Vond het prijzig maar het was zeker het geld waard. Er werd een megabos afgeleverd.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.