Naar zeggen goed ontvangen

Kreeg positief bericht over ontvangst, zelf niet aanwezig.

• Boeket N.v.t.

Goede kwaliteit projs verhouding

Ontvangster zeer tevreden en blij met het bezorgde boeket.

Snel en goede service

Bloemen op tijd bezorgd

Goede service!

• Boeket

Mooie boeketten , altijd op afgesproken tijd bezorgd !

Het bestellen is gemakkelijk , de boeketten altijd mooi en betaalbaar

• Boeket

Keurig de volgende dag geleverd. Aangegeven dat we niet thuis waren en dat ze in de schuur mochten. Stond wel een emmer voor het water. Was keurig gedaan! Dankjewel ! En het bouquet is prachtig!

Super service

Geweldige service en snelle levering

....

Geweldige service

Mooie site. Fijn om bevestiging van bestelling en aflevering te ontvangen. Wel wat prijzig, maar dan moet je zelf maar een bos bloemen kopen en afleveren! De ontvangen meldde dat het een prachtige bos bloemen was. Dus geslaagd!

Hele goede service !

Geweldig dat je om 13 uur een bloemetje kunt bestellen en dat dan diezelfde middag nog een mooie bos bezorgd wordt. Blij mee !

Goede service, mooie bos

Het boeket is op tijd en netjes bezorgd. Goede communicatie dat het boeket is afgegeven bij de buren van het opgegeven adres. Mooi boeket begreep ik van de ontvanger. Jammer dat bij de melding dat het boeket bezorgd is geen foto wordt meegestuurd

• Boeket

Mooi boeket, zoals belooft geleverd.

Prima, dank

Tevreden

Fleurop is telefonisch moeilijk te bereiken. Lange wachttijd. Probleem met de bezorging is door Fleurop goed opgelost. Dame aan telefoon was geduldig en vriendelijk.

• Boeket

Wat een Prachtig boeket! Niet Wat ik besteld had maar dit is wel héél mooi! Ik geniet er zéér van en

Hier even verder schrijven... Prachtig mooi boeket! Ik heb en nóg ervan genoten! Kreeg bezoek én die zeiden "WoW"! Maakte t allemaal véél gezelliger! Dus héél hartelijk Bedankt. De koffie en de eitjes smaakten ineens ook beter, haha écht hè?! Mijn complimenten aan de bloemist ( én Dank! ). Ik ga een nieuw account proberen aan te maken want mn oude is weg. Dat is wel vreemd, Ányway: mooi boeket én vers! Een fris vers Prachtig boeket is het! Ik ben héél tevreden. Houden zo: ik krijg over wat maandjes de eerste operatie! Ik moet' bloemen hebben, helpt om beter te worden! Trouwens geen idee hoe je een foto moet oploaden, sorry! Dank en Liefs, Véronique X

• Boeket

Snel en mooie bloemen geleverd

Ik heb ’s ochtends bloemen voor mijn vrienden besteld en ze werden dezelfde dag nog geleverd! Prachtige bloemen en snelle bezorging. Ik ben erg blij met Fleurop.

Gemengde ervaring

In het paasbloemen zaten gelderse rozen die na een dag al naar beneden hingen.

• Boeket

Mooie bloemen en vlotte bezorging

• Boeket

Mooi boeket, op tijd bezorgd, in de stijl als beschreven op de website. Zal de site zeker weer gebruiken in de toekomst

Super levering

Snelle service en contact wanneer de bloemen niet voorradig zijn. Voor herhaling vatbaar

• Boeket

Spreading the love, flower by flower

My trustworthy partner in showing love

Fantastisch optijd geleverd

Kon niet beter

Mooi boeket

Gemakkelijk te bestellen , dezelfde dag geleverd en een mooi boeket.

• Boeket

Op tijd geleverd, geweldig boeket

Prachtig

Woon al vele jaren in Frankrijk maar kan met een gerust hart bloemen voor familie en kennissen bij Fleurop bestellen De kwaliteit van de bloemen en de behandeling van de bestelling is altijd uitstekend

• Boeket

Veel te weinig bloemen voor de prijs

Waardeloos boeketje

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.