Boven verwachting

Bloemen, kaart en cadeau laten bezorgen...echt super!! De bloemen echt een heel mooi boeket!!

Goede levering mooi boeket

Goede levering en mooi boeket. Alles zonder problemen.

Zeer persoonlijk betrokken

Het was een heel mooi boeket en Fleurop heeft meerdere keren nagelbed om het allemaal heel goed te laten verlopen. Zeer persoonlijk betrokken. Betrof rouwboeket.

WOW!

Prachtige boeket.

• Boeket

Dezelfde dag nog geleverd op het aangegeven adres een mooie en verse bos bloemen ❤️

• Boeket

Prima en een mooie bos bloemen alleen de factuur zat bij de bloemen terwijl dit een kadotje was. Dus dat was een beetje jammer.

gewoon goed

De tekst op het bijgevoegde kaartje was niet goed doorgekomen. Na een bericht van de klantenservice de goede tekst toegestuurd en dit stond op tijd op het kaartje!! Super service

Jammer!!

Ik heb een boeket besteld van 40 euro. Plus een vaas en chocolade erbij. Het boeket was was niet zo vers dan op het plaatje. En gepropt in een klein vaasje. Teleurgesteld!

Een lieve extra attentie

Mijn ouders zijn 50 getrouwd en we wilde ze verrassen met een bosje bloemen. De kaart met foto met de trouwfoto was heel mooi geworden, met een gouden randje. Daarnaast heeft de bloemist, naast een prachtige bos, ook een heel mooie corsage bijgevoegd die ook op de trouwfoto stond. Heel lief en attent!

• Boeket

Vervelend dat de bij bestelde chocolade er niet meteen bij geleverd waren

Na gemaild te hebben werden ze toch nog na geleverd maar dat was een dag na het feest.

• Boeket

vanuit het buitenland een garantie voor schitterende bloemen

Omdat ik in het buitenland woon, zie ik de boeketten niet zelf. Maar de reacties zijn altijd heel erg positief. Dus me een gerust geweten bloemen bestellen bij Fleurop.

slecht

niet bezorgt op de dag zelf, moeten bellen en daarna niets meer gehoord.....

• Boeket

Staan voor wat er beloofd werd

Ik bestelde bloemen voor Zwitserland. Mooi bloemstukje en precies op tijd bezorgd. Iedereen blij.

Prachtig boeket keurig bezorgd

Positieve ervaring

Was uitstekend geregeld

Een uitstekende ervaring, mooi boeket en op tijd bezorgd

Nvt

• Boeket

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Uitstekende ervaring.

De site van Fleurop biedt een grote scala aan keuzes voor elke gelegenheid. Zeer duidelijke presentatie en eenvoudig te bestellen. Het boeket was precies zoals we ons hadden voorgesteld en werd op tijd overhandigd ! We zijn zeer tevreden en kiezen de volgende keer weer Fleurop Interflora Nederland. Heel hartelijk dank !

Was een mooi boeket

• Boeket

Makkelijk te bestellen online met een ruime keuze aan boeketten

Mooi boeket geleverd zo als besteld en netjes op tijd geleverd

Erg klein bosje voor €28

Keurig op tijd bezorgd maar wat een klein karig bosje voor €28 Dat ziet de ontvanger er totaal niet aan af

Ontvanger heel blij

Mooi boeket uitgezocht. Dit is op de goede dag bezorgd. En de jarige ontvanger vond het prachtig.

mager bosje

Ik had de middel-optie besteld, maar het bosje was erg klein en erg mager.

Tevreden

Alleen jammer dat je geen berichtje krijgt als de bloemen bezorgd zijn. Niet fijn,je moet er maar vanuit gaan dat ze bezorgd zijn.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.