Dag te laat / daardoor bloemen op kantoor op zaterdag

Dag te laat / daardoor bloemen op kantoor op zaterdag - die natuurlijk niet open is.

• Boeket N.v.t.

Levering mag vroeger

Het boeket was voor een 55 jarig bruidspaar en werd pas na 18 uur geleverd. Het zou handiger zijn (vooral voor de afzender) wanneer het boeket in de ochtend zou zijn bezorgd.

Prachtig boeket

Alles perfect. Ik bestel altijd bij Fleurop en ben altijd tevreden

Echte aanrader

Top zaak veel keuze in assortiment van mijn dikke 5sterren

• Boeket

Altijd een mooi boeket geleverd

Meestal kies je een persoonlijk boeket uit dat op de aangegeven dag kan worden bezorgd. Mijn ervaring is dat de ontvanger altijd erg positief reageert na ontvangst Dat geeft een goed en vertrouwd gevoel.

• Boeket

Verzorgd en mooi maar mag wel wat royaler voor de prijs

Voor een huwelijksjubileum een boeket laten bezorgen. Het zag er mooi en verzorgd uit, en de ontvangers waren er blij mee — missie geslaagd! Wel had ik voor het bedrag (53,50 incl bezorgen) iets meer volume verwacht; het boeket was een behoorlijk stuk kleiner dan ik had gehoopt. Ook werd het pas aan het eind van de middag geleverd, wat jammer is bij zo’n feestelijke gelegenheid.

Altijd prima bezorging

Mooie boeketten die op de uitgekozen foto lijken en op tijd bezorgd worden, goede site

Fantastisch.

Ik hebt foto's gezien van wat ik besteld had vanuit het buitenland en gesproken met mijn familie lid en het zag er fantastisch uit. Bedankt "keep up the good work ".

Te duur

Klein boeket voor een veel te duur prijs. Ik bestelling niets meer bij fleurop.

Geweldige service

Ik vond de bezorger vriendelijk de service was snel

• Boeket

Netjes en mooi boeket op tijd geleverd.

Helemaal goed

Mooi op tijd, fantastische bloemen

• Boeket

Het boeket zag er prima uit

Prachtig boeket

Er is door de ontvanger een prachtig boeket ontvangen en de bonbons vielen ook erg in de smaak

snel en blijdschap

Snel bezorgd, en de ontvanger blij en onder de indruk

Snel en correct

Betrouwbaar

Prima, website. Bestelproces verloopt eenvoudig en makkelijk. Heel fijn er een e-mail wordt verstuurd als de bloemen afgeleverd zijn. Altijd enthousiaste reacties van ontvanger.

• Boeket

Snelle levering, maar ontzettend prijzig

Snel geleverd in Spanje, maar ontzettend prijzig voor het boeket dat afgeleverd is

Duidelijke website, bezorgen overal

Mooie bloemen, goed bezorgd , top service

Mooi rouwboeket

Online bestellen kan een gok zijn, maar we waren zeer tevreden over het geleverde rouwboeket, mooi groot, prima bloemen en schikking. Zoals besteld!

Levering in Brisbane AUS

Voor het eerst gerbera's laten bezorgen verjaardag dochter in Brisbane AUS. Onze jaarlijkse traditie maar door emigratie nu ver weg. Op de foto site Fleurop meer bloemen dan in werkelijkheid zijn geleverd. Wel op tijd. Wordt een overpeinzing.

• Boeket

Supersnelle levering, veel keuze!

Ik had bloemen besteld, en die werden binnen 1,5 uur door de bloemist van mijn keuze besteld. Echt fantastisch!

• Boeket

Makkelijk te bestellen en op tijd afgeleverd

Alleen heb ik geen bevestiging ontvangen van het bezorgmoment.

• Boeket

Boeket is vaak heel anders dan besteld

Dat een boeket niet exact hetzelfde zal zijn als op de foto's is begrijpelijk maar sommige bloemisten maken er een potje van. Daar spreekt weinig liefde voor het vak uit, noch voor de klant. En Fleurop is duur. Helaas weinig alternatieven.

• Boeket

Netjes, op tijd, prachtige bos, veel informatie!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.