Netjes, op tijd, prachtige bos, veel informatie!

• Boeket

Mooi boeket en op tijd bezorgd

Goede overzichtelijke website. Mooi boeket zoals de foto. Op tijd bezorgd.

Ging perfect

Geen 3 uren na bestelling bezorgd.

geweldig

goed geregeld . prima voor elkaar

Heel prettig

Duidelijk formulier om in te vullen had nog gebeld keurig uitleg gegeven

Hele fijne ervaring!

Mooie bloemen en helemaal op tijd geleverd!

Super geregeld!

Heel vlot het boeket gekozen, met chocolade en wenskaart. Nog geen 4 uurtjes later was het al geleverd! Top service!

• Boeket

Voor het geld, viel het tegen

Vanaf een plaatje bestellen voor het buitenland is een gok. Het bloemstuk viel voor de prijs bitter tegen. De kleuren waren het net niet, grootte ook. Misschien is Engeland te veel anders dan Nederland. Voor de betaalde prijs krijg ik in ons land 2 x zoveel. Wij konden ivm crematie niet anders, dus beveel ik het toch aan. Beter dan met lege handen.

Gemakkelijk

• Boeket

Prachtig boeket, zoals ik wilde op tijd geleverd

Het door mij bestelde boeket was precies wat ik ervan verwacht had en is keurig op tijd geleverd. Terwijl ik het pas in de ochtend van dezelfde dag besteld had. De ontvangers zijn er heel blij mee

• Boeket

Alleen jammer dat ik niet zie wat er gestuurd wordt. Ik zou het op prijs stellen om een foto van het boeket wat gemaakt is te zien! Daarbij vind ik de verzendkosten van een lokale bloemist te duur.

• Boeket N.v.t.

Keurig netjes en op tijd geleverd

Voor een Jarige een boeket laten bezorgen.. Op tijd en netjes verpakt..

• Boeket

Snel en uitstekende kwaliteit.

Makkelijk te bestellen. Keurig op tijd geleverd. En dat omdat het in Hongarije geleverd moest worden. En de bloemen waren van uitstekende kwaliteit. Kortom, voor herhaling vatbaar. Het cijfer is dik verdiend !

Volgens afspraak bezorgd

Mooi boeket

• Boeket

Super snelle en goede bezorging

• Boeket

Mijn vriendin is super blij met haar bloemen..

Slecht

Op 16-6-2025 een beschamend boeket van € 50,00 door een bloemist afgeleverd bij Linders te Nuth. Deze ervaring bij Fleurop is nieuw voor mij. Ik hoop dat Fleurop een volgende keer een betere bloemist opdracht geeft. Ik kan er geen foto’s van maken.

Zie boven

Geweldig!!!

Het boeket was prachtig! Dank dank dank

• Boeket

Snel makkelijk en prachtig bloemen

Prachtige bloemen besteld voor de 88ste verjaardag van mijn oma. Ik kon er niet fysiek bij zijn, maar de bloemen, kaartje en bonbons zorgde ervoor dat oma zich zeer geliefd voelt.

Geen bevestiging

Bestelproces is zeer gemakkelijk. Boeketten vrij prijzig. Verder totaal geen bevestiging ontvangen dat het boeket ook daadwerkelijk is afgeleverd en dat het inderdaad het bestelde boeket is Natuurlijk moet men uit gaan van goed vertrouwen, maar een dergelijke bevestiging zou toch wel fijn zijn.

• Boeket

Absoluut de snelste levering die ik heb meegemaakt, binnen drie uur!!!

Een mooi “ geslaagd en gefeliciteerd met je diploma” moest zeer snel geregeld worden voor m’n vrouw. Op maandag vroeg in de middag besteld en een paar uur later was het Dingdong en dat was het boeket. Ik ben werkzaam op zee maar wilde als eerste haar in het zonnetje zetten met een mooi Fleurop boeket. 100% succes

Prima service.

Boeket is goed bezorgd zoals bedoeld.

• Boeket N.v.t.

Snel en gemakkelijk geregeld! Mooie bos bloemen.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.