Slecht

De bestelde bonbons bij het boeket werden niet meegeleverd. Boeket was prima verder. Na een klacht hierover en belofte dat dat de dag erop alsnog in orde zou worden gemaakt is dit ook niet gebeurd. Kortom slechte service helaas

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Brilliant service

Exceptionally beautiful bouquet. Thank you

Netjes allemaal geregeld!

Ik had nog nooit een bos bloemen via Fleurop besteld en ben best knullig in die dingen maar het is prima gegaan dus dat geeft aan dat het niet te moeilijk was.

• Boeket

Boeket bestellen, Fleurop bezorgd het wel

Zoals altijd, zeer mooi boeket en op tijd bezorgd

Prima geregeld!

Ik wilde bloemen laten bezorgen bij mijn vriendin omdat haar moeder was overleden. Ze zijn nog diezelfde dag bezorgt en de vriendin vertelde dat het een krachtige bos was.

Snelle levering Mooi boeket

prima geregeld

mooi boeket, blije jarige. fijn om iets aardigs te kunnen doen als een bezoekje er niet in zit.

• Boeket

Super, bestelling zelfde dag nog geleverd!

Prachtig boeket besteld die dezelfde dag nog op het juiste adres is geleverd. Helemaal top!

• Boeket

de contacten zijn prima verlopen, de service is geweldig.

In mijn bestelling had ik gevraagd geen gerbera's te verwerken. Ik zag dat dit toch gebeurd was. Na mijn mailtje hierover kreeg ik bericht, dat de bloemist een tweede boeket ging brengen, met excuses en nu zonder gerbera's! Het kan een keer gebeuren, dat het een beetje mis gaat (eigenlijk peanuts als je kijkt naar de wereldproblemen momenteel). De manier, waarop u erop hebt gereageerd hebt is echt geweldig, klasse. Mijn dank hiervoor.

ECHT TOP GEREGELD!!!!!!!!!!

In 1 woord GEWELDIG! Super snelle levering! Makkelijk te bestellen! Raad het iedereen aan!! ECHT TOP GEREGELD

Goede sevice

Uitstekende hulp klanten service m.b.t. buitenlandse adressering.

Mooie grote bos bloemen

De bloemen die ik besteld had is mooi op tijd bezorgd. Mijn zus heeft er een foto van gemaakt en het is een prachtige bos bloemen. Ik bestel zeker nog een keer.

• Boeket

Snelle levering en goed contact met klant

Erg goede ervaring. Ik werd zelfs gebeld dat niet alle bloemen in het voorbeeldboeket door de bloemist leverbaar waren. Of een alternatief ook akkoord was. Goede service!

geweldig

Prachtig boeket en mooi op tijd geleverd

Mooie verse bloemen

Mooie verse bloemen, supersnel dezelfde dag nog bezorgd

• Boeket

Top om dit zo te kunnen doen

Het was de 1e keer prachtige boeketten op de side met keuze aan prijs wat je eraan kwijt wilt en de ontvanger zei dat ze heel mooi waren en keurig bezorgd op de afgesproken datum Ja top!

Helemaal mooi

Fijne service, snelle bezorging. Zou verder prettig vinden van een soort track and trace optie van de bezorging?

• Boeket

Mooie aanlevering van de bloemen.

Het springt in het oog, fleurige voorjaars kleuren.

geleverd zoals gevraagd

bij opmerkingen specifiek aangegeven welke kleur bloemen ik wilde en welke absoluut niet. Dat ging goed.

Goed en snel

Om 8 uur in ochtend bloemen bestelt en om10 uur in de ochtend al bezorgt mooie bloemen uitstekend de service

• Boeket

Snel, handig en kwalitatief goed!

Al jarenlang een vertrouwde partner vwb het bezorgen van bloemen! Snel, handig en kwalitatief goede bloemen!

• Boeket

Gevarieerde aanbod aan boeketten en snelle service!

Blij met de service van Fleurop! Prachtig boeket en snelle levering.

Keurige levering, verzorgd boeket

Gemakkelijk te bestellen

Goede website, mooi boeket

Ben zeer tevreden, prachtig boeket

• Boeket

Helaas waren enkele bloemen verdord

De bloemen waren voor mijn tante. Zij was er heel blij maar vond het erg jammer dat enkele bloemen verdord waren. Ze wist niet hoeveel het kostte maar ging ervan uit dat het niet goedkoop was. En ze gaf aan dat het geen goede reclame was voor FleurOp/Intratuin. Het bestellen van de boeket ging heel soepel en de bezorging was ook fijn. Dus ja, dan is het jammer dat enkele bloemen al verdord waren.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.