Verhouding prijs kwaliteit slecht

De kwaliteit van de bos staat niet in verhouding tot de prijs. Zoek volgende keer zelf wel bloemist uit. Wellicht wat minder makkelijk te bestellen maar wel betere kwaliteit

Ons bedrijf stopt met Fleurop

Wij hebben altijd goed ervaringen gehad met bestellen voor ons bedrijf en betalen via afterpay. Dit nieuwe systeem is niet klantvriendelijk doordat je maar 1 openstaande bestelling kan hebben in billink. De verwijzing naar een bloemmist in de buurt die de hoorn opgooit heeft ervoor gezorgd dat wij onze bloemen ergens anders online hebben besteld.

Mooie bos, maar al na 2 dagen uitgebloeid

Het bloemstuk was in opzet mooi, was ook aardig aan de prijs. Maar erg teleurgesteld in de kwaliteit van de bos. Rozen waren al ver uit en na twee dagen gingen ze al hangen. Ook op een andere bolplant zaten al bruine plekken.

• Boeket

Snel compleet en duidelijke communicatie

Positief. Makkelijk te bestellen en fijn dat je er een vaas bij kan bestellen.

• Boeket

Een fantastisch verjaardagsfeest op tijd bezorgd. Chapeau !!!

Geweldig advies en service.

• Boeket

Super boeket en precies op tijd!

Ik heb het boeket in de ochtend besteld, en rond 15.00 kwamen ze het al brengen. Super service. Ik heb een verrassingsboeket besteld en dat was het helemaal waard. Prachtige wilde bloemen met kleur en geur!

• Boeket

Snel besteld nog sneller geleverd

Mooi boeket waar de ontvangers blij mee zijn.

Top! Vriendelijk! Snel!

Je krijgt snel en goede feedback, ze leveren zeer vlot! Ik zou Fleurop zeker aanraden!

Eenvoudig en gemakkelijk

Eenvoudig te bestellen, gemakkelijk omdat het soms even niet handig is de deur uit te gaan om zelf dat boektet te kopen en bezorgen.

Goede verzorging

Mijn ervaring is goed mooi boeket bezorgd.en mooi op tijd.

• Boeket

Makkelijk en duidelijk waardoor bestelling met een minuutje geplaatst is.

Prima voor elkaar !

Geweldige service en een pracht boeket.

Goed verzorgd!

• Boeket

snelle en goede levering!

Mijn ervaringen zijn goed met Fleurop. Zeer snelle uitvoering en bezorging. Allemaal heel makkelijk te regelen Alleen vond ik het bezorgde boeket iets minder kleurrijk dan op de website te zien was.

• Boeket

Mooi boeket, op tijd geleverd in België.

Mooi boeket, goeie service.

• Boeket

Zeer tevreden en top kwaliteit.

Gemakkelijk om te kiezen en te bestellen en te betalen. Zéér betrouwbaar naar levertermijn. Goede kwaliteit. Keurige opvolging door melding wanneer het boeket geleverd gaat worden en vervolgens wanneer het boeket geleverd werd. Al om al zeer goede en prettige service.

perfecte en snelle service

Duidelijke website, snel besteld en snel geleverd.

• Boeket

Prima verzorgd, mooie boeket, snelle levering

Zeker aan te bevelen, mooi boeket, goede kwaliteit en levering

• Boeket

in 2 woorden "helemaal prima"

Bloemen zijn snel bezorgd en van mooie kwaliteit. ik zal in de toekomst zeker vaken via Fleurop bestellen

• Boeket

Zeer snelle en goede service

Binnen 2 uur werd het bloemetje bezorgd. Zeer snelle en goede service. Prettige website.

correcte en snelle levering

Bestelling laat geplaatst en bloemen werden de volgende morgen al rond 10.30 bezorgd.

• Boeket

De site is gebruiksvriendelijk en keuzerijk.

Je loopt makkelijk door de site om een bestelling te plaatsen.

Prachtig mooi boeket

Het boekt was mooi op tijd, het was een prachtig voorjaarsboeket.

• Boeket

Prachtige bloemen én snel bezorgd!

In de ochtend een bloemetje versturen, en in de middag al bericht krijgen dat het bezorgd is! Wat een top service :).

Precies volgens afspraak

De bos die ik wilde, op de afgesproken plaats en tijdstip. Prima!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.