De klantenservice was helemaal top.

Ik kwam en bij het bezorgadres niet uit, de klantenservice hielp mij goed op weg.

Voor herhaling vatbaar

Schitterend boeket, gemakkelijk besteld en op tijd bezorgd.

• Boeket

Te veel tulpen voor de prijs van het boeket

Zie onderwerp

• Boeket

Blij verrast met deze bestelling !!!

Voor mijn vriendin in Australië heb ik een boeket besteld inclusief vaas . Het boeket is zorgvuldig samen gesteld en op tijd bezorg . Mijn vriendin was heel erg verrast en blij met het boeket !

te duur naar buitenland

netjes afgeleverd,was ander bosje en kleiner dan op afbeelding. gestuurd naar Duitsland erg duur voor zo een klein bosje!!! waarom? er zat al €9 verzendkosten boven op

• Boeket

Het werd dezelfde dag nog afgegeven, dat is fijn als iemand ziek is.

Mijn broer heeft een foto van het boeket gemaakt, en het zag er heel mooi uit, ook qua grootte. Dankjewel voor de geleverde service.

snelle bezorging, makkelijke website

snelle bezorging, makkelijke website

Tijdig, en waar voor geld

Tijdig, en waar voor geld

Snel bezorgd.

Ik heb via de website besteld. Dat ging eenvoudig en de keuzemogelijkheden waren duidelijk. Daarna kreeg ik al snel bericht dat het boeket met het kaartje was afgeleverd.

Uitstekende service

Sowieso ben ik tevreden over de service en bloemen van Fleurop maar deze keer helemaal. Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer opgegeven waardoor de bloemen niet meteen bezorgd konden worden. De bezorger heeft mij 3x geprobeerd te bellen en toen alsnog de bloemen gebracht. Erg fijn!

Goed geregeld

Prachtig bos bloemen laten bezorgen in Canada. Wat met plezier ontvangen is.

ontvanger was erg tevreden

Dezelfde dag nog geleverd, ontvanger zeer tevreden

super mooie bloemen

Niets afgeleverd/niet geïnformeerd

Ik had s ochtends een boeket besteld voor aflevering in hartje Amsterdam. Werd die dag niet geleverd. Ik werd er niet over geïnformeerd. Belde de ochtend erna om te horen dat er een 'administratieve fout' was gemaakt. Kreeg wel de leveringskosten terug. Maar wat is dit slecht zeg van Fleurop

• Boeket

Het boeket was niet mooi en leek niet op de omschrijving en was klein.

Zie bovenstaand. Onverzorgd en niet waard wat er stond. Bloemen kunnen anders zijn dat klopt dat is ook niet mijn probleem alleen was het totaal niet fleurop waardig en leek het qua schikking nergens op. Zelfs het papier was er omheen gefrommelt. Het boeket was de seizoensverrassing medium boeket. Kijk even op uw site en kijk dan naar het bosje op de foto. Sorry dat had ik een winkel nooit besteld. Ik zit in Nieuwegein mijn vriendin in Heerenveen dit leek mij een mooi idee en helaas was deze verrassing niet leuk. Nogmaals andere bloemen snap ik maar dit was onverzorgd en komt niet eens in de buurt. Heel teleurstellend.

Great

Beautiful bouquet, fresh flowers and fast delivery! Many thanks

voldoende, maar niks uitmuntends

boeket was mijns inziens aan de magere kant gezien het bedrag (Euro 32.95). Ik heb andere bloemenwinkels gebruikt in het verleden en ik geoof dat hun een beter prijs/kwaliteit hebben. Bezorging kwam om 17.30, ik weet dat is nog op de dag zelfs, maar speciaal met bloemen (en wetend dat dit voor de betreffende dag is) had ik graag een eerdere bezorging gezien

Mooi boeket, snelle service

Mooi boeket. Snelle service

• Boeket

Veel keus. Makkelijk selecteren Leuk dat er een kaart bij kan

Snel en prachtig boeket

Was vergeten als opdrachtgever mijn naam te vermelden, kreeg direct een telefoontje om het op te lossen. Snelle reactie

Zeer makkelijk te bestellen

Het is geen 10 geworden omdat er op maandag niet bezorgd kon worden

• Boeket

Mooi boeket van verse bloemen

Mooie bloemen, besteld en bezorgt in een dag.

• Boeket

great bouquet, perfect service!

I turned to the company to deliver a bouquet for mine for a woman for International Women's Day! Easy order, nice bouquet, delivered just in time

Uiterst zorgvuldig.

De bestelling was makkelijk. De betaling netzo. Grote keus aan boeketten en meerder leuke kaartjes beschikbaar. Het resultaat was prachtig en precies volgens afspraak. Zeer tevreden.

Een dankbare ontvanger

Ik heb een foto gezien van het boeket, mooi samengesteld en vers. Handige website en professionele uitvoering!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.