Goede service, mooi boeket

Zakelijk online 2 boeketten besteld. Daarna telefonisch contact gehad ivm het verzetten van de bezorgdatum. Vriendelijk te woord gestaan en datum kunnen verplaatsen.

Elke keer mooie bloemen

Makkelijk bestellen en ook altijd mooie bloemen. Elke gelegenheid bestel ik alleen via Fleurop

• Boeket

Stralend boeket voor mijn zieke dochter

Omdat mijn dochter een uur rijden weg woont En ziek was en zich akelig voelde En moeder er niet heen kon vanwege besmettingsgevaar Fleurop gegoogeld en wat een keuze en prachtige boeketten!! Vrijdagmiddag besteld en zaterdag voor tien uur 's,morgens had mijn dochter al een stralend boeket gekregen Waarvan ze gelukkig vlug opknapte Blij met de Fleurop service als je niet weet welke bloemist er in een andere stad zit

• Boeket

prima service alles werkt goedben snel

Helemaal prima!

We stuurden een boeket naar Zweden. Is uitstekend bezorgd op de afgesproken dag en was echt een mooi boeket. Mooier zelfs als op de foto.

• Boeket

Prachtig boeket en super snel geleverd !

Snel geleverd, prachtig boeket !

• Boeket

Fijne bezorger, denkt mee, is flexibel. Bloemen zijn mooi.

• Boeket

Was een prachtig boeket en tijd van bezorging was perfect.

Parkachtige boeket, prijs was oké, de bloemenwinkel in Gameren was perfect!

Fijn

De website is gebruiksvriendelijk, al snel heb je een mooie bos bloemen samengesteld met een bijpassende kaart. De ontvanger reageerde enthousiast, prachtige bos bloemen had hij ontvangen.

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen. Netjes aangegeven dat boeket bij buren is afgeleverd.

• Boeket N.v.t.

Zeer klantgericht geholpen

De bloemen waren voor een oude tante, waar de man net van was overleden. Zij is niet in staat, om de bloemen zelf in een vaas te zetten. Vandaar, dat ik had gevraagd om een kant en klaar boeket in een vaas. Zodat zij de bloemen meteen neer kon zetten. En zo is het verzorgd. Echt heel fijn.

• Boeket

Goede service. Netjes bezorgd. Goede qualiteit.

Top sevice

Zelfs vanuit België een snelle sevice

• Boeket

Mooi lente boeket vol kleur besteld

En ook geleverd. Mijn schoondochter was reuze verrast.De bestelling ging gemakkelijk. De afhandeling was vlekkeloos. Ik ben tevreden en blij.

• Boeket

Snelle service, mooie bos, alleen beetje jammer van gaatjes in blad

Bezorging ging ontzettend snel. Ongeveer 2 uur tussen bestelling en bezorging. Top! Mooie bos ook, kwam overeen met het plaatje op de website. Enige jammere was de gaatjes in een paar bladeren.

Vlot geregeld!

Website was ook duidelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

• Boeket

In Frankrijk 's middags besteld en de volgende ochtend in Duitsland om 9u. afgeleverd.

TOP!

Volgende keer weer.

De bloemen zijn snel bezorgd en de ontvangsten is er enthousiast!

• Boeket

Mooi boeket. Netjes gemaakt met kwaliteit’s bloemen. Aanrader!

Prachtig boeket

Altijd lastig om een goede keus / inschatting te maken online; maar vertrouwend op eerdere ervaringen is het goed gegaan. Ontvanger was blij.

• Boeket

De service was keurig en efficiënt

Het was fijn om via mijn telefoon een bloemstuk voor de uitvaart te bestellen. Het mooie bloemstuk vormde een belangrijke en troostrijke aanvulling op de ondersteuning van de nabestaanden.

Bezorging op verkeerde dag

De service is snel en goed. Ik had als bezorgdatum drie dagen later genoteerd, maar het boeket werd de volgende dag al bezorgd.. fijn dat het zo snel lukte alleen jammer dat niet wordt gekeken naar de opmerkingen bij de bestelling.

• Boeket

Het boeket was exact zoals op de website weergegeven, op tijd bezorgd en het zag er vers uit.

• Boeket

Ik heb het plaatsen van de bestelling van de bestelling als plezierig ervaren.

Mijn ervaring was erg positief.

Zeer behulpzaam!

Goed geholpen, er werd meteen aangepakt!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.