prima verzorgd

Op ijd en keurig verzorgd

Mooi boeket

Mooi boeketje. Samen met kosten voor aflevering wel aan de prijzige kant.

• Boeket

Na bestelling dezelfde dag nog een prachtig boeket afgeleverd elders in Nederland. Hulde!!

Goed werkende website. Alleen een blanco kaartje is niet/lastig te vinden. Prachtig boeket de zelfde dag nog geleverd.

• Boeket

Super, niets teveel beloofd.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij fleurop bloemen liet bezorgen. Het was een mooie bos bloemen en de verzorging liet niets te wensen over. Heel veel dank hiervoor. Ik was vooraf een beetje huiverig omdat de bloemen voor mijn nichtje was in Antwerpen die 40 werd. Een foto had ik niet gehad , wel een berichtje voor de mooie bloemen.

• Boeket

Snel geleverd en de ontvanger vond het een prachtig boeket!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en mooi verzorgd boeket.

• Boeket

Niets dan lof over service en kwaliteit bloemstu

Voor mijn gevoel was ik wat aan de late kant om op zaterdagmiddag het bloemstuk te bestellen voor de begrafenis van mijn lieve zus. Het zou de volgende maandag moeten worden bezorgd voor het condoleancebezoek. Op maandag nagevraagd of de bestelling was ontvangen. Ik werd zeer netjes geholpen, bloemist werd gebeld en alles was in orde. In de middag nog een e-mail ontvangen dat het bloemstuk was bezorgd.

Prima bezorging

Goedemorgen, mijn boeket is dezelfde dag bezorgd, zoals de bedoeling was, dus dank daarvoor. Alleen blijkt het dat ze niet thuis is deze dagen en dat de bos bloemen door iemand anders zijn aangenomen. Wellicht is het ook handig om de afzender te laten weten door wie de bloemen zijn aangenomen.

• Boeket N.v.t.

Een top ervaring

Ik had een groot boeket besteld om te bezorgen bij familie in Duitsland maar die waren niet thuis en hebben jullie een kaartje door de brievenbus gedaan met de tekst dat zijzelf contact met jullie op moeten nemen dat vind ik een hele goede service. Dus als het weer nodig is bestel ik weer bloemen bij Fleurop.

Super tevreden!

Mooi boeket besteld en zoals beloofd dezelfde dag bij de ontvanger bezorgd. Top service!

Super boeketten!

Mijn familie en vrienden zijn altijd blij met de mooie boeketten van Fleurop!

prachtige bloemen

alles top

Beetje teleurstellend

De geleverde bloemen leken compleet niet op de bestelde bloemen. Niet bijzonder, maar het zag er uit als een benzinepomp boeket. Daarnaast was de bezorging laat. Net of ze de bloemen, die over waren van de dag in het boeket hadden gestopt. Je bestelt niet voor niets een bepaald model boeket. Het zou leuk zijn als het geleverde boeket daar dan ook op zou lijken.

• Boeket

Gemakkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Super snelle levering

Bestelling was binnen 2 uur ongeveer geleverd

Geweldig, super mooi bos bloemen en zeer snel

Geweldig, super mooi bos bloemen en zeer snel

Goede verzorging en levering

De website is duidelijk. Boeket was erg mooi en goed en snel afgeleverd. Ik ben daar blijven mee.

• Boeket

Hele goede en snelle service

Rond 12.00 besteld en om 15.00 was het mooie boeket al geleverd. Topservice

Snel en betrouwbaar

Echt alles ging uitstekend, van bestellen tot leveren.

Niet conform afspraak

Afspraken worden niet nagekomen. Geen aanrader

Teleurgesteld

Voor €50 een bos besteld, maar t leek meer op een tankstation bosje van €20. Prijs kwaliteit is goud kopen en brons krijgen.

Geweldige service

Zondags besteld en dag erna geleverd top

Snelle levering.

Het boeket wat ik had besteld was precies zoals op de website stond. De ontvanger was heel blij.

• Boeket

Biedermeijer en bouquet voor het overlijden van mijn broer zagen er geweldig uit. Vond het wel spannend om het online te bestellen want voor een overleden persoon kan je niet in de herhaling

Misschien een herkansing

Helaas een dag te laat bezorgd. Weliswaar een extraatje gekregen met de bloemen maar had liever een tijdige bezorging

Teleurstellend

Ik had een veelkleurig, vrolijk boeket besteld. Echter er is een boeket bezorgd dat alleen uit rode tulpen bestond en enkele eucalytustakjes. Ik heb daar gisteren al over gecorrespondeerd maar ik heb daarop nog geen reactie ontvangen.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.