Snel makkelijk en prachtig bloemen

Prachtige bloemen besteld voor de 88ste verjaardag van mijn oma. Ik kon er niet fysiek bij zijn, maar de bloemen, kaartje en bonbons zorgde ervoor dat oma zich zeer geliefd voelt.

Geen bevestiging

Bestelproces is zeer gemakkelijk. Boeketten vrij prijzig. Verder totaal geen bevestiging ontvangen dat het boeket ook daadwerkelijk is afgeleverd en dat het inderdaad het bestelde boeket is Natuurlijk moet men uit gaan van goed vertrouwen, maar een dergelijke bevestiging zou toch wel fijn zijn.

• Boeket

Absoluut de snelste levering die ik heb meegemaakt, binnen drie uur!!!

Een mooi “ geslaagd en gefeliciteerd met je diploma” moest zeer snel geregeld worden voor m’n vrouw. Op maandag vroeg in de middag besteld en een paar uur later was het Dingdong en dat was het boeket. Ik ben werkzaam op zee maar wilde als eerste haar in het zonnetje zetten met een mooi Fleurop boeket. 100% succes

Prima service.

Boeket is goed bezorgd zoals bedoeld.

• Boeket N.v.t.

Snel en gemakkelijk geregeld! Mooie bos bloemen.

Makkelijk geregeld

Je favo bos bloemen om voor jezelf kado te toen of om weg te geven is zo in elkaar gezet, nog sneller als bij de bloemist zelf ! Overzichtelijke website, duidelijke volgorde, genoeg keus, makkelijk omdat te betalen. Fijn dat je een bevestiging krijgt van je bestelling en aflevering.

• Boeket

Precies zoals ik het zelf zou hebben gedaan

Heel tevreden op de manier waarop mijn bestelling is verwerkt

Perfect!

Zowel keuze, service, levertijd als het boeket zelf: fantastisch!

• Boeket

Vrijdag besteld, zaterdagochtend bezorgd, helemaal top!

Het boeket is mooi, precies zoals ik voor een vriendin wilde. Vrijdag net voor 18.00 uur besteld en de volgende ochtend voor 10.00 uur was het al geleverd. Top service!

Beetje tegengevallen.

Boeket leek mooier dan het was in het echt.

keurig

Keurig een bericht ontvangen dat bewoner en of buren niet thuis waren en dat het kon worden opgehaald.

Alles gaat heel makkelijk

Midden in de nacht besteld en keurig op de juiste dag afgeleverd

Perfecte service

Perfecte service

Tegengevallen

Terwijl mensen thuis waren en telefoonnr. was vermeld kreeg ik een app van niemand thuis. Op vrijdag 13 juni.

• Boeket N.v.t.

Altijd verrassend en mooi

Wij krijgen altijd mooie reacties terug over het boeket wat wij besteld hebben

Dikke prima,

Helemaal tevreden

• Boeket

Precies op tijd geleverd, een prachtig boeket

Precies op tijd geleverd, een prachtig boeket voor een nette prijs

Makkelijk snel en mooi

Dank

gewoon goed

bestelling opgegeven en ook bezorgd. op tijd en van prima kwaliteit.

• Boeket

Makkelijk om op afstand bloemen te bestellen en te laten bezorgen

• Boeket

Een prachtige bos bloemen!

Op vakantie in Denemarken heb ik deze prachtige bos besteld voor mijn jarige vriendin. Het bestellen was erg makkelijk. De keuze is enorm en keurig op tijd bezorgd.

• Boeket

Bloemen niet op tijd bezorgd

Bloemen zijn twee dagen later bezorgd.

• Boeket

Voor een speciale gelegenheid een mooie bos bloemen. En het werd waarheid. Via e-mail meegenomen in de bestelling en het afleveren. Dank jullie wel.

Ging vlot!

Makkelijk om het te bestellen.

Perfect geregeld.

Perfect geregeld. Wow, en een schitterend boeket!

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.