De verhouding van mijn bestelde boeket qua prijs ben ik teleurgesteld.

De verhouding van mijn bestelde in prijs vond ik niet goed!

• Boeket

Het was een schraal bosje

Het was een mager bosje, en veel betalen

Rozen laten bezorgen

Het boeket rozen van bijna 80 euro was helaas al bijna klaar met bloeien bij aankomst. Voor twee dagen was dit dus een vrij dure optie. Ik snap best dat het hier gaat om bloemen en dat de kwaliteit kan verschillen, toch vind ik het erg jammer dat voor 80 euro de bloemen vrij snel de groenbak in konden.

Ik

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Makkelijk bestellen, boeket werd goed ontvangen.

Prachtig boeket afgeleverd, bestellen ging makkelijk. Zeer tevreden.

Super snelle bezorging!

Familie had slecht nieuws gekregen dus we wilde laten blijken dat we met hen meeleven. Helaas konden we op dat moment niet persoonlijk langsgaan dus hebben we via Fleurop een boeket laten bezorgen. We gingen ervan uit dat het een dag later bezorgd zou worden maar 3 uur later was het boeket al bezorgd! Super fijn!

• Boeket

Snel uitgezocht, op tijd bezorgd.

Dankbare oude vriendin

Netjes snel gebracht in een ingewikkeld appartementencomplex

Zoals het hoort

Vertrouwd

Precies wat ik zocht

Na het overlijden van mijn tante wilde ik naar mijn neef een mooi boeket sturen. Jullie site bood mij precies wat ik zocht. Bezorging was snel geregeld en het was erg mooi en naar volle tevredenheid!

Supermooi boeket, supersnel geleverd

We hebben nog nooit eerder een bos bloemen laten bezorgen. Dit was de eerste keer. Onze vriendin had een belangrijke promotie gemaakt en omdat we voor 14.00 besteld hadden stond de prachtige bos al thuis op tafel voor haar toen ze thuis kwam na die belangrijke dag. Dit was een extra feestelijke manier van thuiskomen waardoor ze echt in het zonnetje werd gezet!! Superleuk en speciaal!

• Boeket

Weinig bloemen voor genoeg geld

Had gekozen voor een medium bos bloemen, zag er op de foto ook uit als een behoorlijke bos. Thuis in de vaas viel het mij best tegen, wel mooie bloemen maar weinig.

• Boeket

Fijn contact en bijzonder klantvriendelijk

Geweldig !

Vlekkeloos

• Boeket

Als er iets mis is gegaan lossen ze het ook op

• Boeket

Zeer goede service en hele mooie bloemen

J vd waal in Ridderkerk Is super!!! Ik kom/bestel er dan ook graag en dat al 45 jaar

• Boeket

Mooi vol boeket snel bezorgd

Mooi vol boeket (middel) en snel bezorgd. Wel prijzig

• Boeket

Alleen een probleem. Melding maken dat boeketten voor buitendorpen pas op de middag worden bezorgd.

Verwachting overtroffen

De bloemen werden op tijd bezorgd en de ontvanger was heel blij met zo'n mooi boeket

Servicegericht en flexibel

Na het doorgeven van een foutief adres is de volgende ochtend het rouwboeket alsnog bezorgd op het juiste adres

Mooie bos

Aparte bloemen,. En goed vers! Maar kleiner/ minder dan op de foto. De bos was bijna €50, dan verwacht je ook iets bijzonders.

• Boeket

Prachtig boeket, op aangegeven tijd bezorgd!

Heel mooi boeket. De Juiste kleuren

You forgot the card

I paid extra for a card which didn't arrive with the bouquet so they didn't even know who it was from.

Goede effectieve dienstverlening

Had een rouwboeket nodig en deze is (incl. tekst op de linten) mooi en goed verzorgd geleverd. En werd nog opgebeld omdat ik (per abuis) geen afzender had aangegeven. Keurig.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.