perfect service, efficient and accurate.

Web page was not the easiest to use but once masyered did its job. The service itself was good including a phone call to check that the delivery address was good.

• Boeket

Een uitstekende ervaring en conform mijn verwachting, een prachtig boeket bloemen met een knuffelbee

Uitstekende ervaring en conform mijn verwachting, een prachtig boeket met een knuffelbeertje !

goede kwaliteit en prijsverhouding

mooi boeket afgeleverd ivm een kennis die is overleden. Netjes bezorgt nette kaart duidelijke website en een mooi boeket voor een nette prijs

• Boeket

Het hele proces is prima gegaan!

Het hele proces verliep prima!

• Boeket

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en bovendien op tijd geleverd. De ontvanger was er super blij mee!!

Top service geleverd

Ik heb via Fleurop 2 bossen bloemen laten bezorgen. Dit ging heel gemakkelijk en snel. Kortom top service

Snelle service, mooi boeket

De ontvanger vond de bloemen mooi en van goede kwaliteit. De service was goed en bezorging snel. Fijn

• Boeket

Geef een compliment aan de persoon die het boeket heeft gemaakt, prachtig

Goede bloemist

Een heel mooi boeket

Een ruime keuze en goede kwaliteit.

Prima en snel.

En er werd nog even gebeld om te vragen of de afzender niet op het kaartje moest. Bedankt

• Boeket

makkelijk te bestellen, snelle levering en kwaliteit

ben altijd blij hoe snel en goed het via de site te regelen is

• Boeket

Bloemstuk was heel mooi en de klantenservice was heel behulpzaam.

Top !

Alles prima gegaan..

Prachtig

Het boeket was heel mooi. Op tijd geleverd

Geweldig!

Snel, verzorgd, top!

• Boeket

Dat wat aangeboden wordt, is wat er geleverd wordt.

Digitaal bestellen zou iets makkelijker mogen, althans voor een digibeet.

Prachtig boeket

Boeket dat werd geleverd was schitterend. Ik moest na bestelling de leverdatum naar voren verplaatsen. Dit werd snel en professioneel opgelost, hoge kwaliteit klantenservice.

super

100% satisfied with the quality & quantity of the flowers. I requested only 15 hours before if they could be delivered by 10 am ( funeral) and they were exactly delivered at 10 I’ve seen the picture of the flowers abc couldn’t be more impressed thanks you got the great service monique uljee

Prachtig boeket, iedereen tevreden

Hulde voor Fleurop

Snel en betrouwbaar

Bloemen waren op tijd bezorgd.

• Boeket

Fijn dat je iemand altijd een beetje n bloemetje kan geven in deze tijden

Zeer aanbevolen

Het was een prachtig boeket

• Boeket

Veel keuze, prijs-kwaliteitverhouding goed, blije mensen die ze hebben ontvangen

• Boeket

Fleurop fleurt ieder zijn dag op

Zelf word ik altijd blij als ik ren ander een fijne dag kan bezorgen. Hoe mooi is het dan dat je samen met Fleurop daarvoor kan zorgen. Je kiest een mooi boeket; het hoeft niet t grootste te zijn; en laat het bezorgen bij iemand tot aan de voordeur. Ik heb al menigeen een prachtig boeket laten bezorgen en kreeg enthousiaste reacties terug met foto's van prachtige boeketten. Ik blijf dit doen. Helemaal nu in die corona tijd is een verrassing bij de voordeur een extra fleurop van de dag momentje.

Eenvoudig maar.......

Het bestelde kaartje is niet geleverd. Er is zonder overleg een ander kaartje gebruikt. Dit kaartje dekte de reden totaal niet. Jammer! Gemiste kans. Geleverde boeket was leuk. Maar had er 1 van de Jumbo kunnen zijn. Ook hierin, jammer. Gemiste kans.

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.