Prachtige bos

Ik had het verrassingsboeket besteld, prachtig!

prima service

Makkelijke website , goede afhandeling

Fantastisch service!

Ondanks dat de ontvangers de bel niet hoorde, hadden ze heel netjes na meerdere keer geprobeerd te hebben en briefje achter. Ze mochten het later ( na sluitingstijd() de bloemen als nog op halen. Heel blij mee, want de bloemen waren een belangrijk gebaar! ♡

Heel slecht

Donderdag 12 juni boeket ontvangen en zaterdag gingen de bloemen verwelken en hangen. Was een boeket van €55,00 Voor mij dus nooit meer Fleurop bloemen

• Boeket

Snelle levering en makkelijke website. Wel wat prijzig.

Blije Ontvanger

Prachtig boeket op tijd geleverd

• Boeket

Mooie bloemen op de juiste tijd afgeleverd.

• Boeket

Makkelijk en betrouwbaar, kaartje bleek niet goed zichtbaar voor de ontvanger, dus dat hebben ze rechtgezet.

• Boeket

Mooie boeketten en volgens afspraak geleverd.

Uitstekende service!

Helemaal goed

Hel mooi boeket, Keurig op tijd bezorgd. Bedankt.

Goed telefonisch contakt

De ontvanger was niet thuis en heeft de bloemen zelf opgehaald terwijl ik het telefoonnummer van haar had achtergelaten en er stond dat ze gebeld werd wanneer het bezorgd werd . Ik heb wel bezorgkosten betaald dus dat vind ik wel een minpunt

• Boeket

Keurig op tijd geleverd, en een hele mooie bos bloemen. De ontvanger was er heel erg blij mee.

Top service!

Top service! Geweldig dat jullie bloemen kunnen bezorgen in Amerika

• Boeket

Mooi boeket, op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen, een mooi boeket en ook nog een fijne service

Everthing beautiful

Thank you

Geweldig!

Ik heb bloemen laten berzorgen vanuit Nederland voor mijn broer in Australia. Echt super dat dit kan via Fleurop, alles ging geweldig en ook de volgende dag bezorgd. Mijn broer en zijn vrouw waren heel tevreden mee. Super!

Makkelijke en goede service

Makkelijke en goede service

• Boeket

Je hebt er geen omkijken naar.

Heel eenvoudig om een boeket te regelen. Gemak dient de mens!

Dezelfde dag nog bezorgd

Het prachtige boeket als plaatje op de website was in het echt nog veel groter en kleurrijker. Meestal is het andersom!

Geheel volens afspraak

Volgens afspraak geleverd op de juiste dag

• Boeket

Bloemstuk besteld maar twee dagen tevoren afgeleverd. Kreeg gratis nieuw bloemstuk geleverd. Perfecte service, waarvoor nog mijn dank.

Mooi bloemstuk

Het was heel mooi. Gewoon super goed opgemaakt.

Uitstekende service

Het bestellen is eenvoudig, en alles is keurig en op tijd afgehandeld.

• Boeket

Eerste keer dat ik bij jullie bestel jullie zijn toppers

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.