Al jaren bestel ik via Fleurop de mooiste boeketten voor mijn familie in Nederland (woon zelf in Duitsland). Krijg altijd trots een fotootje van het mooie boeket dat jullie hebben geleverd!
makkelijk te bestellen voor levering op afstand.
Makkelijk te bestellen en netjes op tijd afgeleverd!
‘s Morgens om half 9 besteld en dezelfde ochtend nog bezorgd! Sneller kan niet
alleen maar positief
Mooi boeket welke razendsnel geleverd kon worden.
De hele bestelling klopte, keurige bezorger, met vaas en water. Alles buitenom kurk droog!
Een duidelijke website,een duidelijke procedure en een goed product.
Door het prachtige boeket en de snelle levering konden wij onze zieke collega weer even opfleuren.
Goede website, makkelijk om snel noemen te sturen om familie of vrienden te laten weten dat je aan ze denkt
Doe de bestelling, kleur niet niet op voorraad, Fleurop bericht ons voor een alternatief, alternatieve kleur bezorgd. Wij zijn happy en de ontvangers waren bijzonder happy! Wat valt er nog meer to zeggen?
Mooi boeket
Snel en goed geregeld
Prachtig bos bloemen geleverd en super snel Ontvanger was er reuze blij mee
Het boeket ‘s morgens besteld, ‘s middags al bezorgd. Goede kwaliteit, prachtig samengesteld. Ga zeker nog eens op deze manier en via Fleurop een boeket laten bezorgen.
Het was heel fijn en waardevol om met een mooi boeket mijn lieve zusje aan de andere kant van de wereld een "flowerhug" te hebben kunnen geven.
Snel geleverd, jammer dat de bloemen de hele dag buiten moesten staan
Na het overlijden van onze vader op zoek gegaan naar een passend boeket. Zonder discussie al snel het in onze ogen meest passende boeket gevonden bij Fleurop.
Goed proces van bestellen, goede service aan de deur
Mooie bos bloemen die netjes is bezorgd.
Flowers were spectacular, and the delivery was right on time! Thank you so much!
Wat is het toch gemakkelijk om bij jullie online een boeket uit te zoeken. Ik heb een jullie prachtige bloemen naar mijn jarige moeder in Brabant verstuurd. Zelf woon ik in Drenthe dus om even zelf langs te gaan op een doordeweekse dag is jammer genoeg niet mogelijk. Dit is echt een super handige service. Ik heb gekozen voor een leuk kaartje waar ik zelf een boodschapje kon achter laten. Mijn moeder is nog steeds blij met het prachtige boeket! En de kwaliteit van de bloemen zijn echt top.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ