Een boeket bloemen besteld voor een zeer belangrijke dag voor levering in het buitenland wat uiteindelijk niet geleverd is zonder enige terug koppeling. Pas na contact opgenomen te hebben met de klanten service werd er gekeken wat er gebeurt was. 3 dagen nadat de bloemen geleverd hadden moeten worden en een belletje met de klanten service later ontvang ik een mail dat mijn initiele bestelling geweigerd was doordat de bloemist niet in die regio leverde ondanks de bestelling en betaling wel werden geaccepteerd voor de regio op de website van Fleurop. Echter was ook niet de moeite genomen om dit met mij te communiceren zodat ik een alternatief kon regelen of iets dergelijks. Dit komt neer op een absoluut schandlige en zeer onprofessionele manier van handelen van bestellingen voor een bedrijf het formaat van Fleurop
Alles perfect geregeld , het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en de bloemen werden op tijd bezorgd, zal dit zeker aan andere aanbevelen!
Communicatie kon beter en bestelling meer op tijd zou wenselijk zijn.
Mooi boeket en keurig op tijd geleverd. De prijs is echter wel hoog, vandaag maar 4 sterren.
Na bestelling volgde snelle levering
Wel duur...
Seizoensboeket genomen voor Valrntijnsdag met bijpassende vaas en grootste boekt. Helaas een zielig bosje bloemen binnen gekregen die al de volgende dag aan het verwelken zijn. Enorm slecht! Hier bestel ik zeker nooit meer.
Ik vind de prijs, kwaliteit verhouding niet echt geweldig. 120EU voor een "grote" boeket incl chocolade en een kaartje. Had meer verwacht, weet het is valentijnsdag en bloemen zijn dan aan de prijs maar dan nog. Ik tel maar ongeveer 15 rozen. Ze was er wel blij mee hoor en weet gelukkig niet wat het gekost heeft ;-)
Voor Valentijn een boeket uitgezocht voor m’n. Duitse vriendin in Duitsland. Op tijd bezorg en een mooi boeket, echter mijn vriendin houdt niet van bonte boeketten dus had ik een mooi boeket met rode rozen gekozen. Wat aankwam was we. Bont boeket met verschillende Tinten Rosé en wit.
Bestellen gaat prima. Alleen jammer dat ik niet twee bossen bloemen op hetzelfde adres in één bestelling kan doen. Vind ik een minpuntje. Worden twee maal bezorgkosten gerekend terwijl het op hetzelfde Dres is. Beetje jammer. En ja het kost wat. De bossen bloemen zijn niet zo groot als wij gewend zijn in Nederland. Dat neem ik op de koop toe. De ontvanger was heel blij. Maar die twee keer bezorgkosten vind ik niet kunnen. Daar krijgen jullie geen ster voor.
TOP
Bestel al jaren bij Fleurop en kan alleen maar zeggen dat het me prima bevalt , kan makkelijk bestellen en betalen .Het boeket is altijd op tijd en ziet er ook goed uit.
Is goed op tied af geleverd heb ik ontvangen Inuit jullie mail
Heel makkelijk en goedkoop om bloemen te bestellen. Ik gebruik het vaak als ik voor mijn werk op zee ben.
Altijd correct en stipt op tijd
Prachtig boeket, op tijd afgeleverd, en prima verpakt, vriendelijke bezorger. klasse zoals gewoonlijk.
Super optijd mijn bloemen gebracht super
Prachtig rouwboeket gemaakt. Besteld en geleverd op valentijnsdag. Heel vriendelijke bezorger. Fleurop, de bloemist en de bezorger krijgen een dikke 10+.
n.v.t was top
Prachtig boeket en op tijd geleverd.
Had 14 rozen besteld en kreeg er 13. Fleurop gebeld en kreeg er de volgende dag 2 bij. Prima opgelost door Fleurop en de bezorgende bloemist
Heel mooi boeket en een vlotte bezorging toppie
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ