Het is makkelijk en snel, maar daar is de prijs ook naar natuurlijk
Beste Gertjan, Wat fijn dat je voor Fleurop hebt gekozen! Het klopt inderdaad dat je ook betaald voor de kwaliteit, bezorging en service....maar dan heb je ook wat! Hopelijk tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop 🌻
Beste Anamari Alonso Calvo, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat onze service aan je verwachting hebben voldaan! Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Fantastische hulp en geduld om gezamenlijk het juiste adres in het buitenland te vinden.
De bloemen waren top! Kreeg blijde reacties. Helemaal fijn.
Wat een tegenvaller ,voor zoveel geld ,voortaan gewoon bij onze plaatselijke bloemist een mooi boeket laten maken . Dus absoluut geen aanrader
Beste M. Ossendrecht, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting. Wij zien je reactie hierop graag tegemoet. . Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Op de dag zelf om 12.00 uur besteld en in de middag al geleverd. Netjes en goed geregeld.
Prima geregeld zeer tevreden over het boeket
Zo te zien een prachtig boeket. En mooi op tijd geleverd.
En zelfs een belletje van de bloemist - via een medewerker van Fleurop - die een taalvaudje op het kaartje had ontdekt!
In de ochtend drong het tot mij door dat onze vriend jarig is en we zijn helemaal een cadeau vergeten. Rond 7.30 uur besteld online en rond 11 uur werd er een supermooie bos bloemen geleverd. Fijn dat dat zo kan. Fleurop, bedankt!
Beste Chris, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Vriendelijkheid en goed
Bedankt voor de complimenten Robert! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ondanks dat ik een week van tevoren het boeket had besteld, toch op de juiste tijd en plaats aangekomen.
Bestellen gaat makkelijk en de bezorging was goed. Ik heb een foto gezien van de bos en doe vind ik niet echt overeenkomen met de website foto. Het was 1 van de duurdere boeketten. Ik vond de bos er wat ie lig uit zien zeker in vergelijking met de prijs. Ik heb weleens goedkopere bossen via Fleurop gesteld die er beter uitzagen.
Dezelfde dag bezorgd en een prachtig bouquet. Mijn zus was erg blij
Beste Johanna, Fijn te horen dat je zus erg blij was met het prachtige boeket! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Oké
Nadat ik een boeket had uitgezocht op de site van Fleurop, werd het boeket binnen no-time bezorgd. Het was een prachtig boeket! Ik vond het alleen niet erg lijken op het boeket wat ik had uitgezocht op de site, maar het bezorgde boeket is wel heel mooi. Zie hieronder.
Prijs voor een boeket vind ik wat aan de dure kant. Voor onderstaand boeket betaalde ik 36,50
Boeket erg mooi
Boeket was.magertjes
Beste Gerard van Kammen, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben je een e-mail gestuurd met een toelichting. Wij zien je reactie hierop graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Een schitterende bos bloemen, mooi vol en kleurrijk. Erg blij mee
Makkelijk en duidelijk
Voldoet geheel aan de verwachtingen en de ontvangster is er heel erg blij mee.
Goede bezorging! Het boeket plus fles zijn op het juiste moment bij de nieuwe gepensioneerde op zijn eerste ochtend thuis aangekomen. Dank weer!
Goede ervaring
Hele snelle service en prachtige bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ