Bos veel kleiner dan op foto

Mooie bos seizoensbloemen met vaas besteld voor mijn ouders die 40 jaar getrouwd waren. Voor de grootste versie gekozen. Maar het bosje dat uiteindelijk werd bezorgd had maar 5 (!) bloemen erin! Heb ik iets verkeerd begrepen? De bezorging ging verder prima.

Prachtig boeket

Het boeket zag er prachtig uit en de levering was ontzettend snel. Super!

Vlotte service.

Prima service, zag er goed en netjes uit.

Mooi boeket geleverd

Goede manier om beterschap te wensen

Altijd tevreden geweest!

Altijd op tijd geleverd, goede kwaliteit. Ik raadt iedereen aan bij Fleurop te bestellen!!

Allert snel kwaliteit

Allert. Door dat ik mijn gegevens niet goed had ingevuld wordt je gebeld en lossen het op. Snel. Op de zelfde dag nog bezorgd. Kwaliteit. Een zeer mooi wild boeket vers en sterk.

in geheel tevreden

ik heb personlijk het boeket niet gezien maar hoorde dat het heel mooi is gewest. Het was een rouwboeket.

Voldoende

Geen bevestiging ontvangen dat de bloemen bezorgd zijn. Dat heb ik als onprettig ervaren.

• Boeket

Foto op website kwam niet overeen met de werkelijkheid

Ik had een heel mooi boeket gekozen en uiteindelijk krijg ik een foto van degene waarvoor het was en bleek het amper te lijken op de bos "ik denk aan je" die ik had gekozen op de website, jammer. Ik kan me voorstellen dat misschien niet alle bloemisten alles op voorraad hebben maar dit zou ik dan wel graag weten als ik klant. Ook zou ik een bevestiging krijgen als het bezorgd was, die heb ik niet ontvangen. Als laatste zou ik het duidelijker vinden als er bij het invoeren van de gegevens voor de ontvanger duidelijk zou worden vermeld dat dit telefoonnummer alleen zou gebruikt zou worden in geval van nood en dat je er geen sms je wordt gestuurd naar de ontvanger met bijvoorbeeld informatie over de bezorgtijd.

Goede verzorging

• Boeket

Duidelijke website en op tijd geleverd

Efficiënt en genoeg keuze

• Boeket

Prijs kwaliteit zeer goed!

Ideaal, vanuit buitenland via fleurop een boeket laten leveren in Nederland. Mooi op tijd en een schitterend boeket! Thnx

Snel en makkelijk

Bestellen ging heel eenvoudig en snel vanuit het buitenland, met verschillende betalingsmethoden (niet alleen iDeal). Levering voor zover wij weten ging ook snel. Kwaliteit kan ik helaas niets over zeggen (vandaar geen 10), maar geen klachten gehoord van ontvanger.

• Boeket N.v.t.

Degene moet 7 euro betalen omdat ze niet thuis was...

WAT IS DIT? De ontvanger is niet thuis en belt nu om de bloemen op te halen en moet 7 euro kosten betalen?

• Boeket N.v.t.

Mooie bloemen snel bezorgd!

• Boeket

Fijn om iemand te kunnen bedanken dankzij jullie

Prima service en ook snelle en vriendelijke antwoorden op vragen die ik had. In Italië zijn ze er ook blij mee

• Boeket

Prachtige bos bloemen en op tijd

Snel bloemen besteld in de ochtend en s'middags al geleverd. Een héle mooi bos. De betreffende was er super blij mee!

Teleurgesteld met de bloemen

Ik had een bos pion rozen besteld voor mijn vader. De bloemen waren al ver open toen ze aankwamen. Het leken op bloemen die al een paar dagen oud waren en zagen er niet vers uit.

• Boeket

Bouquet echt zo mooi zoals op website

Voor mijn vader een bouquet bij Fleurop besteld. Gekozen voor een medium bouquet. Netjes bezorgd en wat was het een mooie bos....precies zoals op de foto op de website. Al vaker via Fleurop bloemen laten bezorgen en nog nooit problemen gehad.

• Boeket

Top service en mooie bloemen ze zijn er blij mee

• Boeket

Zeer goede service en mooie boeketten

• Boeket

Het boeket is op de afgesproken dag geleverd!

Ik heb geen foto

Gebruiksvriendelijke website mooi boeket

Heel makkelijk om het gewenste boeket te bestellen via de website met een bijpassend kaartje. Netjes dezelfde dag geleverd. Boeket zat er super uit en waren er blij mee!

karig bosje bloemen

We hadden een bos bloemen besteld voor €20,- toen ik zag hoe de bos eruit zag vond ik het een heel zielig bosje bloemen. De afbeelding op de site zien er wat dat betreft misleidend uit, de bos zag er wel mooi uit. Onlangs elders een bos bloemen van het zelfde bedrag besteld, daar had ik echt een mooie bos bloemen.

Bij elkaar geraapt boeket

Helaas. ik bestelde bewust bij Fleurop, omdat ik hoopte dat de bossen mooi gemaakt zouden worden. Het samenstellen kan m.i. beter en ook het schikken van het boeket. Naar aanleiding van de beoordeling en de gegeven feedback ben ik keurig telefonisch te woord gestaan Ondanks dat ik nier tevreden ben over het boeket, is de klantenservice top!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ