De bezorging was supersnel na bestelling, maar boeket qua prijs 24.95 en voor een fleurop bloemist vond ik tegenvallen ..
Hi Hugo, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Toen het boeket niet bezorgd kon worden in Praag, werd ik gebeld om een nieuwe datum af te spreken.
Mooie bos bloemen en een correcte bezorging
Geen enkele klachten. Alles verliep zoals het moet. Zeer makkelijk online te bestellen en betalen. Perfecte levering op datum die was afgesproken van een mooi boeket bloemen van een locale bloemist.
Makkelijk bestelpoces, mooi boek en fijne communicatie!
Altijd overzichtelijk te bestellen + snel geleverd
Bestellen ging eenvoudig. De bestelling is conform geleverd. Perfect!
Netjes op tijd bezorgd. Ontvanger blij met mooie bos
Goed geregeld.
Werd zelfs gebeld omdat mijn voorkeur bloemen niet aanwezig waren. En samen zijn we er uit gekomen
Bloemen met chocolade besteld. chocolade vergeten, kan gebeuren. Netjes telefoon en mailtje gehad; brengen het de volgende dag na met wat extra bloemen.. hahahaha niet dus, helemaal niets! Boeket zelf was wel mooi!
Beste Rosalie, We hebben elkaar vanochtend al telefonisch gesproken over je bestelling. Fijn dat we dit hebben kunnen oplossen. We zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Team Fleurop.
Zeer verrast door snelle afhandeling door Fleurop. 's Morgens om 11.00 een groot boeket besteld voor huwelijksdag. Werd nog die middag om 15.30 geleverd, inclusief bedrukt kaartje. Had niet verwacht dat dit op dezelfde dag nog mogelijk was. Belangrijker nog: een prachtig boeket!!
Prachtig boeket bloemen
Fijn dat het op tijd is bezorgd.
Makkelijk en goede site
bestelde na 23 uur een bloem en die werd de volgende middag keurig bezorgd. Heel erg bedankt!
Mooie bloemen besteld op de site en deze kwamen in het echt vrij goed overeen met het boeket. Snelle levering
Ik heb het boeket opgestuurd en de ontvanger was erg blij.
Prima op tijd gebracht. Daar was de ontvanger heel blij mee.
Altijd een mooi boeket en super snel bezorgd.
de bestelde boeket was achtergelaten in een gang, zonder briefje of verwittiging; het werd pas een week later gevonden door de geadresseerde. ik heb dit gemeld en kreeg onmiddellijk reactie; een dag nadien werd er een nieuw boeket aangeboden. dit vind ik een goede probleem management en een mooi herstel. bedankt!
Werkt perfect!
Ik heb altijd mooi volle boeket via jullie voor ij relaties ontvangen echter was de laatste erg summier. Valt me erg tegen had dit niet verwacht.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ