Herfstgloed is erg roze

Goede website, snelle service. Kaartjes zouden iets personaliseerbaarder mogen. Foto uploaden bv. De kleur van het geleverde boeket was niet echt herfstig in mijn opinie. Ik dacht eerder aan rood/oranje. Maar de ontvanger was verrast en tevreden. Dus dan ben ik het ook.

Prachtig Boeket

Mooi boeket. Mijn moeder was er erg blij mee.

• Boeket

Volgens afspraak en keurig werk

Ik heb tot tweemaal met minder dan 24 uur voor n uitvaart n rouwkrans besteld en beide keren waren ze niet alleen ruim voor de aanvang maar ook in keurige conditie afgeleverd.

simpel en makkelijk

Ik bestel elke jaar weer mijn bloemen voor het buitenland bij fleurop. Nog nooit proberen mee gehad, de beste in vergelijking met prijs/kwaliteit verhouding met andere.

• Boeket

Vlotte en in de smaakvallende levering

Nadat ik toch wat problemen ondervond bij het kiezen van een kaartje bij mijn boeket, gebeld met de helpdienst. Vlot geholpen en nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald ook een zeer snelle levering van het boeket! Bij navraag werd mij verteld dat het een erg mooi boeket was!

Heel belabberde bos bloemen

Donderdag bezorgd, ik kwam vrijdag thuis. Een bosje bloemen waarvoor je jezelf de ogen uit de kop zou schamen. Ik zou hem zelf niet hebben durven overhandigen. Een aantal takken hingen er al volledig dood bij. Bladeren op de bloemen die aangevreten leken. Gewoon schandalig slecht. En dat terwijl ik juist bij Fleurop bestel omdat ik weet dat het bedrijf dat de bloemen voor Fleurop in Best verzorgd normaal gewoon goed is. Maar dit was een aanfluiting en een reden om nooit meer te bestellen.

super mooie bos bloemen!

Makkelijk te bestellen en op afgesproken dag afgeleverd! Bos was ook zo samen gesteld als voorbeeld. Bloemen hebben lang gestaan!

Prima & handig zo gepiept

Erg prettig en handig een bloemetje verzorgd op maat. *Wel wat aan de prijs voor zo'n klein boeketje

• Boeket

Snel, goed en mooi verzorgs

Het boeket werd supersnel bezorgd en was van goede kwaliteit

• Boeket

Wederom een prachtige bos bloemen

Zoals elke keer een prachtige bos bloemen van het Blumpke in Gulpen

• Boeket

Het boeket was abusievelijk een week voor de afgesproken datum bezorgd. De ontvangster heeft dat gemeld. Alsnog is daarna op de juiste datum een nieuw boeket bezorgd. Hele goede service! Ik heb de beide boeketten gezien en die stonden er goed bij. Uiteraard de eerste al iets minder maar toch nog heel mooi. Hulde.

Boeket wordt na 2 dagen al niet mooi meer

Gevraagd om op middag te bezorgen. Werd voor 10 uur smorgens al bezorgd

Snelle levering, binnen 3 uur! Top

Snel besteld en snel geleverd!

Boven verwachting

Dit was echt onvoorstelbaar. Wilde mijn zoon en schoondochter een hart onder de riem steken en het bloemetje was er binnen het uur en mooier dan op de foto! Hartelijk dank Fleurop!

Super geregeld

Super geregeld

• Boeket

Duidelijke website en goede levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering

• Boeket

Altijd kwaliteit en mooie bloemen.

Fleurop werkt samen met de allerbeste bloemisten. En die kwaliteit wil je gewoon als je iemand wil verrassen met een mooie bos bloemen.

Goede levering

• Boeket

Ik maak met Fleurop veel mensen blij!!!

Ik maak met de Fleurop bloemen veel mensen blij!!!

• Boeket

Volgens mij is er (nog) niet geleverd

Ik heb 2 orders vlak achter elkaar gemaakt voor twee verschillende personen op verschillende adressen. Die in Druten is netjes snel geleverd en daar kreeg ik een beveyvan via de mail. Van deze levering in Amersfoort heb ik geen lever bevestiging gehad en ook niet van de persoon terug gehoord dat er bloemen zijn bezorgd.

Boeket kwam binnen....

Zoals jullie altijd in reclame zeggen; Het boeket kwam binnen, Dat kwam dit boeket ook!

mooi spul

vaak bestellen dat ga ik zeker doen

Mooi boeketje

Wel een beetje aan de prijs, maar wel erg mooi!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ