zag er goed uit en keurig bezorgd
Was verrast door de snelle bezorging, ontvanger ook zeer blij.
Makkelijk bestellen, Snelle levering. Gewoon goede service.
Fleurop is voor mij de beste bloemen en meer zaak om iemand te verrassen. Meestal kies ik Fleurop.
Snel besteld,snel bezorgd.
Online bestellen ging fantastisch, ruime keuze voor bloemen en kaartjes. De bloemist heeft er meer dan 100% aandacht en liefde aan gegeven en de bos bloemen zag eruit alsof hij 2x zo duur was.
Het was heel makelijk de bestelling te plaatsen en de levering was mooi op tijd
Fijn dat je ook een berichtje krijgt als het boeket bezorgd is.
Snel bezorgd, mooi pakket, en goede prijs/kwaliteit.
We hadden een bos voor mijn schoonzus haar 80ste verjaardag besteld met verschillende kleuren rozen ze kreeg een bos met 6oranje ro,en en stekelbloemen u kan zien is een heel andere bos als wij besteld hebben dit is nog geen 25e waard
Beste Eka, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
Mooie bloemen en precies op tijd!
Nog een telefoontje gehad of het op de feestdag zelf mochten bezorgen omdat ze dan meerdere bezorgingen hadden En van de geadresseerde te horen gekregen dat het een heel mooi boeket bloemen is
Met de levering van ons Rouwboeket afgesproken dat het bij mijn oma geleverd zou worden, waar zij opgebaard lag. Er is zelfs nog telefonisch contact geweest hierover. En toch werd het boeket bij het uitvaartcentrum geleverd. Erg jammer want hierdoor ontstond lichte paniek!
Niet echt top steeds vrij late bezorging
Goedemorgen, Ik zie dat je bestelling rond 16.00 uur is geleverd. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezorgt de bloemist op route. Aan de hand van de orders voor die dag, stippelt de bloemist een zo duurzaam mogelijke route uit. Fleurige groet, Fleurop klantenservice💐
Ik heb recent 2 maal een hoe besteld. 1 maal de middelste optie en de tweede maal de duurste optie echter in het boeket zat niet veel verschil de duurdere uitvoering was niet groter of uitgebreider. Mvg Dennis
Hi Dennis, Wat jammer dat je niet tevreden bent over de grootte van het boeket van je laatste bestelling. Wij hebben elkaar hierover zojuist aan de telefoon gehad en je hebt aangegeven ons foto's te sturen. We zien die graag tegemoet. Met fleurige groet, Team Fleurop
Makkelijk bestellen en betalen bezorging op tijd ontvangen zeer tevreden
Voor het diamanten huwelijk van mijn schoonouders via Fleurop in italie , ruim op tijd, een bos rozen besteld. Het adres aldaar bij de italiaanse bloemist bekend en de rekening van 78,00 euro betaald maar …helaas kon dit niet bezorgd worden op de afgesproken dag omdat de italiaanse bloemist geen TELEFOONNUMMER van mijn schoonouders had zodat mochten ze niet THUIS zijn ….ze ze THUIS (?)konden bellen. Ze hebben niet eens de moeite genomen om het boeket uberhaupt te bezorgen. We zijn nu vier dagen verder….niks meer gehoord van Fleurop en boeket nog steeds niet bezorgd!!
Beste Pierpaolo, Wat vervelend dat je teleurgesteld bent over de bezorging van je bestelling. De bezorger heeft geprobeerd het boeket te bezorgen, maar er was niemand thuis. Zodra er contact is geweest tussen ontvanger en bloemist wordt het boeket alsnog bezorgd. Met fleurige groet, Fleurop Klantenservice
Er is een mooie bod bloemen bezorgd op het juiste tijdstip en adred
De site is overzichtelijk dus het bestellen gaat gemakkelijk. De bloemen waren snel bezordg, helaas kun je het tijdstip niet bepalen. Dus was het bij de buren bezorgd. Ik weet niet hoe het boeket eruit zag, maar de reactie was erg positief
Makkelijk online besteld een mooi september boeket. Voor een oudtante van 93 jaar. Haar man is 2 weken geleden overleden. En als extra steun hebben we mijn broer, moeder en ik samen haar een boeket gestuurd. Ook zijn we bij het afscheid geweest van mijn oud oom. Was mooi. En wij hebben zo 'n fijne herrineringen daar aan, toen wij gingen logeren in de boerderij. Een klein gebaar met een bloemetje doet zoveel goeds. Mijn oudtante was er zo blij mee. Nogmaals bedankt voor de goede service. Boeket is bezorgd door Fleurop winkel in Overloon. Prachtige boeketten en enthousiaste medewerkers.
Er is heel veel keus and mijn moeder had weer een prachtig bos bloemen voor haar verjaardag!
‘S avonds via internet aangevraagd en de volgende dag rond het middaguur wordt er een net boeket op een hele vriendelijke manier aangeboden aan mijn totaal verraste moeder. Heerlijke ervaring!
.. .
1 De Schutterij