Heel goed verzorgt door Fleurop.

zie boven en een heel mooi boeket gekregen.

• Boeket

een mooi boeket volgens afspraak bezorgd

Heel goed en klant vriendelijk zoals het verloopt. Is eenvoudig via de site aan te vragen. Zeer content. Ook de gene die de bos heeft ontvangen was erg tevreden.

• Boeket

Heb twee mensen blij gemaakt met ieder een bos bloemen. FLEUROP heeft me daarbij geholpen.

Mijn ervaring met Fleurop is dat je precies kan uitzoeken wat voor soort bloemen je bij een persoon kan uitzoeken, met een kaartje en tekst erbij. Ook de leveringstijd kan je zelf bepalen. Dat maakt dat ik enthousiast ben over Fleurop. Ssst. Deze week wil ik nog graag een boeket naar een vriendin sturen die net geopereerd is...

• Boeket

Alweer een positieve ervaring met Fleurop

Als werkgever maken wij regelmatig gebruik van Fleurop om onze medewerkers te verrassen. In al die jaren zijn we zeer tevreden over de boeketten die bezorgd worden en de snelheid waarmee dit gebeurt. Top!

Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service

Opdracht keurig uitgevoerd.

• Boeket

Mooi boeket, precies zoals bedoeld!

Gemakkelijk besteld en keurig bestelling uitgevoerd

• Boeket

Een boeket vanuit NL naar Canada bestelt. Foto's van de ontvanger gekregen waarop een prachtig boeket op de gekozen tijd geleverd is. Topservice

Helemaal prima

Zondagmiddag een bestelling geplaatst om een boeket op maandag te laten bezorgen en dat heeft Fleurop prima gedaan. netjes een mail ontvangen dat het boeket was afgeleverd en vlak daarna kregen we een berichtje van de ontvanger dat die blij was met het onverwachte boeket.

matig tevreden

redelijk boeket maar minder dan we gewend waren van eerdere bestellingen

Heel goede service!

Selle bezorging.Duidelijke website.

• Boeket N.v.t.

Fijn bedrijf om bloemen online te bestellen

Fleurop is een fijn bedrijf om online bloemen te bestellen. Ruime keuze in diverse prijsklassen. Ze houden je goed op de hoogte.

• Boeket

In Barcelona waren ze blij en dankbaar met onze condoleance boeket.

Snel aflevering in Spanje. Boeket leek zoals op de foto. Het boeket was voor een condoleance situatie. Ik vond wel jammer dat bij de Spaanse boeketen geen condoleance lintjes bij zaten zoals bij de Nederlandse boeketten.

• Boeket

Mooie bloemen, lokaal geregeld en goed geleverd!

De bos rozen die ik besteld heb waren zijn mooi en in een mooi boeket gemaakt. Naast dat de bloemen mooi waren, vind ik het een mooi pluspunt dat de bloemen vanuit een dichtbijzijnde bloemist komen. In het kort mooie bloemen, netjes geleverd en lekker lokaal geregeld. Iets wat ik mij later bedacht is dat het soms handig zou zijn om een dagdeel op de leverdag te kunnen aangeven.

Zie hieronder de toelichting

Geen idee of boeket is afgeleverd. Ik heb daar geen bericht van ontvangen. Tip: laat bloemist een foto maken van het boeket dat hij gemaakt heeft en naar de aanvrager van het boeket appen tezamen met de melding dat het bloemstuk is afgeleverd.

• Boeket

Mooi boeket maar slechte bezorging

Voor een vriendin bestelde ik een boeket om op 16 september bezorgd te worden. Ik kreeg geen melding dat het bezorgd was, ook geen reactie van mijn vriendin. Ook maandag geen bezorging. Dinsdag gebeld met Fleurop en uiteindelijk is het boeket dinsdagavond om 19.45 afgeleverd nadat mijn vriendin nog met de bloemist heeft gebeld. Dit is mij bij Fleurop nog nooit overkomen dus ditmaal een slechte beoordeling. Het boeket is wel mooi.

Toppie

Gewoon weer top service

Top service!

Ik maak zowel zakelijk als privé gebruik van Fleurop en ben erg tevreden. Wanneer het een keertje niet lekker loopt, wordt het ook altijd naar tevredenheid opgelost. Misschien nog een idee… Ik ben altijd nieuwsgierig hoe het boeket uiteindelijk is geworden, maar wil de ontvanger daar niet naar vragen. Hoe leuk zou het zijn dat de gever een foto ontvangt van het boeket wat verstuurd wordt. Geen idee of dit mogelijk is hoor. Het is maar een idee. Ik kan dus geen foto uploaden, omdat ik deze niet heb.

Prima de luxe

Prima ervaring, alles ging gemakkelijk en goed.

Goed geregeld!

Nadat ik zelf een super mooie bos had ontvangen dacht ik: dit is een top cadeau. Dus heb ik deze zelf ook cadeau gedaan aan iemand. Fijn als bloemen lekker lang staan en je er dus elke dag lang van kan genieten!

Makkelijk bestellen

perfect

kan moeilijk beter! Zondag avond bestelt voor een levering bij een uitvaart om maandag ochtend voor 10 uur.... Heel blij mee en heel goed gedaan!

• Boeket

Prachtig vol boeket waarmee mijn nichtje blij verrast werd!

Gemakkelijk besteld en conform mijn wensen samengesteld en afgeleverd.

No delivery on same day

Fleurop advertises delivery on the same day when orders are placed before 2 pm. However, that was not given as an option when I placed my order. This is not acceptable.

• Boeket N.v.t.

Mooi boeket en op tijd

Makkelijke side, mooi boeket en op tijd

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ