Betrouwbare service.
Duidelijke website. Heel prettig om bericht te ontvangen dat het boeket afgeleverd is. Van de ontvanger kreeg ik bericht dat het een prachtig boeket was.
Mijn boeket die ik heb besteld was bij aankomst al half verlopen en de bloemen hingen ipv staan
Beste Dennis, Jammer dat je niet tevreden bent met het ontvangen boeket. Wij hebben je foto beoordeeld en vermoeden dat de stelen van de Campanula (klokjesbloem) niet schuin genoeg zijn afgesneden of niet ver genoeg in het water staan. De bloemen zijn namelijk nog wit en dat betekent dat ze nog heel jong zijn. Naarmate ze ouder worden, kleuren ze roze. Ook de overige bloemen staan nog veelal in de knop. Je hebt dus echt een heel vers boeket ontvangen. Ik heb je hierover ook een e-mail gestuurd. Met fleurige groet, team Fleurop
De website was eenvoudig en overzichtelijk om de bestelling tte plaatsen. Goed verzorgd en prima op tijd afgeleverd. Ook de betaling ging prima
Ik had een herfstboeket gevraagd en dat heb ik ontvangen. De kleuren zijn prachtig en de bloemen bijzonder.
zoals het hoort
Graag contact. Geen boeket geleverd
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je bestelling tot op heden nog niet geleverd is. Wij doen er alles aan om z.s.m. te achterhalen wat de reden hiervan is. Wij zullen je per e-mail hierover informeren. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
Makkelijk een bestelling te plaatsen en mooi op tijd bezorgd.
Mooie keuze Uiteindelijk mooi boeket snel.bezorgd
Binnen de afgelopen 14 dgn. 2 boeketten besteld. De ontvangende partijen gevraagd hoe vers de boeketten waren en beide waren heel blij! Kreeg ook nog een foto van 1 van de boeketten en die zag er fantastisch uit!
Snelle levering en prijs kwaliteit prima
Op tijd bezorgd. Heel mooi boeket. Voor herhaling vatbaar
Geen reactie van ontvanger ontvangen hoe het boeket er uit heeft gezien.
Op zaterdagochtend een boeket besteld. Op de website en in de bevestiging stond dat het diezelfde dag zou worden bezorgd, maar dat is pas twee dagen later, zelfs pas eind van de dag gebeurd.
Ik heb een mooie bos cadeau gedaan en dit heb ik ruim van tevoren al kunnen aanvragen. Heel fijn, zo kon ik het ook niet meer vergeten. De ontvanger was ontzettend blij met de mooie bos!!
Uitstekende levering, mooi boeket
Gekozen voor boeket 'bont geplukt' formaat klein. Ordernummer 5008559580 Het bezorgde boeket leek in de verste verte niet op het boeket afgebeeld op de site.
Goed geholpen en snel bezorgd! Mooi boeket ook! Prachtig!
Prachtige bos bloemen om iemand te bedanken voor eerste hulp bij dementie van mijn vader
Omdat ik in t buitenland woon vind ik het ideaal dat Fleurop bestaat. Snel geregeld en de bloemen zien er altijd heel verzorgd uit. Gemak dient de mens! Mocht ik de gelukkige zijn een boeker te winnen dan stuur ik deze naar Twaalf hoven in Winsum waar mijn demente 93 jarige moeder woont. Fijne dag, Laura Anema
Ik heb al eerder bloemen online besteld. Toen ook de middelste maat gekozen. Naar mijn idee is het boeket ditmaal een stuk kleiner. De bloemen zelf zijn op zichzelf wel mooi.
Beste Erik , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mooi grafstuk, op tijd afgeleverd. Ik waardeer het dat Fleurop vooraf nog even belde om te verifieren of de spelling van een van de namen op het lint correct was
Goede service, had alleen moeite om de tekst normaal op de kaart te krijgen. Ontvangster was er erg blij mee!
makkelijk te bestellen en netjes op tijd afgeleverd
Om 11:30 uur besteld; om 13:00 bezorgd: supersnelle levering.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ