De bloemen uitzoeken en bestellen was heel eenvoudig. Het boeket is goed bezorgd en ziet er zeer mooi uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel leuk verjaardagscadeau waar ik op mijn tijd van kan genieten.
Prima boeket. Jammer dat de bloemist om 17:00 aangeedt het te hebben bezorgd, om vervolgens pas dit daadwerkelijk rond 19:00 te doen. Waarschijnlijk zijn ze gebonden aan bezorgtijden en afsprakem met Fleurop, maar is niet zoals het hoort
Het was gemakkelijk om de bloemen te bestellen, en de ontvanger was erg tevreden.
zie boven
Zoals ik al zij een prachtige bos rozen.ze ruiken lekker en zien er goed uit. Plus een mooie kaart erbij ook top. 1 min puntje het doosje chocola.de inhoud had het een beetje te warm gehad . die waren deels gesmolten. vandaar geen 10 .voor de rest goed voor elkaar.
Zeer snelle levering, prachtig boeket!
Op tijd bezorgd en zag er perfect uit
Snel en goed geleverd!
Makkelijke manier van bloemen en andere cadeau’s bestellen.
Alles goed geregeld, handige website. Krijg keurig bericht als de bloemen bij de buren zijn bezorgd.
Goede keus uit verschillende boeketten. Voor mij ( die in het buitenland woont) een goede mogelijkheid mijn familie en vrienden toch te kunnen verrassen!
Perfecte afwikkeling
Mooie bos op tijd bezorgd
Het uitzoeken en regelen van een boeket laten bezorgen gaat heel makkelijk via de website. Het is overzichtelijk en kan daardoor ook snel. Degenen aan wie ik bloemen heb laten bezorgen zijn erg blij en tevreden! Heel fijn als je niet zo dichtbij woont en toch een bloemetje wil geven!
De bos was geheel naar verwachting
Wij hadden een heel mooi boeket plukbloemen uitgezocht en nog geen 2 uur later stond dit mooie boeket op tafel bij onze lieve collega! Super fijn dat dit zo snel geregeld kon worden! Een volgende keer zullen we zeker weer via Fleurop bestellen.
mooi ik ben een tevreden mens.
Veel keuze, goede followup en betrouwbaar
Het boeket wat ik had besteld voor mijn zieke opa en oma werd snel bezorgd en de bloemen waren prachtig! Het is ook heel handig en fijn dat je er een kaartje bij kon kopen met een persoonlijk berichtje.
Goed.
1. Bloemen zijn niet op tijd bezorgd, pas een dag later. 2. Zeer klein bosje voor een zeer hoge prijs. 3. Bevestiging van bezorging ook weer een dag te laat. Ik bestel niks meer bij jullie en zou graag een bedrag retour willen zien wegens niet nagekomen afspraken.
In de avond heb ik het boeket en kaartje besteld en in de ochtend was het al bezorgd! Super service
Ook uw klantenservice heeft me prompt en adequaat geholpen. Dank en groet, Guus Heim
Erg mooi! Helaas geen mail ontvangen dat het bezorgd is. Dat zou wel gebeuren, was mij verzekerd. Verder prima!
Ik had vergeten iets toe te voegen bij de opmerkingen mbt de bezorging van het boeket. Na telefonisch contact met één van jullie medewerkers werd dat meteen opgelost!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ