Perfecte service, matige bloemenbos

Bij bestellen kwam ik pas tegen het einde van het bestelproces achter dat ik voor buitenland kon kiezen. Toch verliep het proces prima. Het dank-je-wel boeket bleek in de praktijk een roze en wat karig bosje.

Goede service goede bloemen

De mensen waren niet thuis. Bij de buren afgegeven. Keurig mailtje naar mij waar de bloemen waren afgegeven. En berichtje naar waar de bloemen heen moesten. De bloemen waren erg mooi en goed verzorgd. Overigens ook nog op de dag dat ik ze bestelde bezorgd. Aanrader dus. Daar ga ik vaker gebruik van maken.

• Boeket

Simpel en snel besteld en bezorgd in Duitsland

Simpel en snel besteld en bezorgd in Duitsland. Het was ook een prachtige bos.

• Boeket

Veel te flets in vergeleken met het voorbeeld

Ik heb het maand/ augustus boeket besteld voor mijn ouders. Op het plaatje leek het een fris boeket met mooie rood en/ of fel roze kleuren. Het boeket wat is bezorgd is praktisch zacht roze. Wat mijn ouders en ik zelf niet mooi vinden. Dat vond ik behoorlijk teleurstellend. Ik begrijp dat niet altijd alle bloemen voorhanden zijn van het plaatje. Maar kleurenstelljng zou wel dichter bij de bestelde variant moeten komen m.i.. Helaas kan ik naast het ontvangen boeket niet een 2e foto toevoegen van de bestelde variant.

Excellent service

Klantservice belles als er iets niet klopt en ze zijn heel snel bereikbaar. Professional en biedt uitstekende service

• Boeket

Vond het een heel mooi boeket

Snel en accuraat

Prachtige bos bloemen, goede prijs/kwaliteitverhouding

• Boeket

Fleurop is de beste keuze, als je iemand met bloemen wilt verrassen.

Ik heb al vaker een boeket laten bezorgen. En het is altijd, iedere keer weer een groot succes. De bloemen zijn fris, worden snel bezorgd en ik heb alleen maar goede ervaringen met Fleurop!

Mooie bloemen en kwaliteit

Online besteld en alles top geregeld. Mooie bloemen en goede en snelle service. Levering op tijd en goede kwaliteit.

Prachtig

Ik had mijn zus en zwager een bos bloemen gestuurd. Het kwam op tijd en volgens mijn zus een prachtig vers boeket.

Altijd goed

Enorm klant vriendelijk

Gweldig

Het boeket was erg mooi deelde de ontvangen me mede!

Goed geregeld

Mooi boeket.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Mooi boeket en tijdig afgeleverd

Mooi boeket en tijdig afgeleverd

• Boeket

Met een prachtig boeket iemand heel blij gemaakt……

Duidelijke website die goed prima gevolgd kan worden. Een snelle levering, kortom, een tevreden klant.

• Boeket

Bloemen besteld voor mijn ouders in Duitsland! Heel erg mooi boeket en iedereen was blij!

Prachtige bloemen

Snel bezorgd en ik heb een fotootje van de bloemen gekregen en ze zijn prachtig!

Dikke prima!

Snel de juiste site gevonden en het boeket was in een mum van tijd besteld. Een prachtig boeket op de juiste dag afgeleverd. De ontvangster was er erg blij mee en wij dus ook :-)

Prachtige boeket!

Mijn zus heeft op haar 60e verjaardag precies zo'n prachtig groot kleurrijk boeket bloemen gekregen als ik voor ogen had. Hoewel de vaas die ik ook besteld alleen als 'klein' besteld kon worden, bleek de vaas gelukkig toch goed te passen. Zij blij en ik blij :-)

• Boeket

De ontvanger was helemaal blij met service en boeket

Heb een groot boeket met prosecco besteld.. en de ontvanger was helemaal blij met service en boeket

• Boeket

Snel, vlot en makkelijk geregeld via de website

Zoals gezegd, snel, vlot en makkelijk via de website. Het ging om een condoleance en van de ontvanger geen reactie mogen ontvangen.

• Boeket N.v.t.

Heel fijn en snel geregeld

Prachtig boeket!

Mooi boeket voor het 50 jarig trouwjubileum van mijn ouders. Netjes en op tijd afgeleverd. Klasse!

Mooi boeket

We hadden het grootste boeket gekozen. Er zaten veel verschillend soorten bloemen in

• Boeket

Uitstekende service en goede levering!

Een soepele bestelling, goede bezorging met de juiste tekst. Blije ontvanger van een mooi boeket!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ