Waardeloos

Rouwboeket is op een verkeerde lokatie afgrleverd

• Boeket

fijn en mooi op tijd geleverd en een prachtig boeket.

Makkelijk te bestellen, ruime keus en heel belangrijk voor mij, ivm begrafenis, dat het op tijd werd geleverd. Ik zal zeker nog een keer gebruik gaan maken van jullie site. Ik heb de foto gezien van het boeket en dat zag er echt heel mooi uit. Nogmaals Dank.

• Boeket

‘s Avonds besteld en het boeket was de volgende dag al bij de ontvanger.

Goede service en ik heb begrepen dat het een mooi boeket was.

Snelle bezorging

Zending was naar het buitenland. Het boeket was prachtig. 's avonds besteld en toch de volgende dag bezorgd.

Ruime keus, mooie boeketten

Ruime keuze van boeketten. Heldere website. Min punt, er zijn geen blanco kaartjes.

• Bezorging N.v.t.

Geweldig!

Mooie bos bloemen, en nog op dezelfde dag bezorgd. Klasse!

• Boeket

Bestellen top ander boeket dan besteld

Prachtig pastelboeket a€24,95 besteld en beetje ***lig boeket bezorgd (snap dat bloemist niet alles in huis kan hebben, maar dit wijkt wel erg af). Geen kaartje in de bus toen ontvanger niet thuis bleek te zijn dus zelf contact op moeten nemen met fleurop. Daarna snel geleverd. Dit hangt uiteraard van leverende bloemist af. Bestellen en telefonisch contact met fleurop erg fijn.

goede en snelle service

goede service

• Boeket

Snelle service, van de personen die het boeket ontvangen hebben kreeg ik een foto. (Zowel van het boeket naar Duitsland als het boeket in Nederland. Het boeket bedrag ten opzichte van het ontvangen boeket vind ik matig in de uitvoering. Hoge service kosten maar dat is begrijpelijk.

Keurige service

Bestelling ging makkelijk via de website, aflevering volgende dag in principe ook, behalve dat bevestiging van levering niet dezelfde dag werd verstuurd. Maar vriendelijke klantenservice zocht dit direct uit en bevestigde dat alles toch volgens plan was geleverd.

• Boeket

Mijn zus was erg blij met het boeket.

Het bestellen ging snel. Mijn zus was erg blij met het mooie boeket

• Boeket

Mooi boeket, werd 2 dagen na de afgesproken datum bezorgd.

Het mooie boeket werd 2 dagen na de afgesproken datum bezorgd en dat verpestte in dit geval echt alle effect.. Daar ben ik best wel boos over.

• Boeket

Te laat bezorgd boeket naar wens

40 jarig huwelijksfeest. Ik had verwacht dat het boeket ‘s morgens bezorgd zou worden. Nu kregen ze het pas laat in de middag. Erg jammer.

• Boeket

Makkelijk bestellen en nette afhandeling

Het was erg makkelijk om te bestellen en de bloemen (en wijn) zijn netjes en snel bezorgd. Top service!

• Boeket

Top boeket, niet goed geleverd

Ervaring is prima maar als er wordt gevraagd om op zaterdag te leveren, doe het dan NIET op vrijdagavond!!!!!

• Boeket

Goede services en mooie bloemen

Stuur voor de derde keer een boemet met Fleurop. en elke keer is het weer een schot in de roos. Mooie boeketen die op een goede manier worden geleverd.

• Boeket

Boeket leek helemaal niet op bestelde boeket

Ik had een wild geplukt boeket besteld, maar in dit boeket zaten gewoon bij elkaar gepakte bloemen die ze nog over hadden volgens mij. Had totaal niet de veldboeket uitstraling die het moest hebben en was niet eens mooi.

• Boeket

Zeer positief, mijn ontvanger was erg blij mee

super zoals altijd

zoals ik gewend ben van fleurop mooi boeket en goede kwaliteit

• Boeket

Fijne werking van het systeem en supersnel bezorgd, dezelfde dag nog. Tof.

Fijne werking van het systeem en supersnel bezorgd, dezelfde dag nog. Tof.

Maakt belofte volledig waar

Ruim binnen de gestelde tijd bezorgd.

• Boeket

In alle opzichten zeer tevreden.

Goede service, vlotte bezorging en de ontvanger is erg blij met het prachtige boeket bloemen. Hier vertrouw ik volledig op aangezien ik het boeket alleen op de website van Fleurop gezien heb.

Open top netjes

Hele goede services en ze staan je netjes te woord. Het boeket word keurig op tijd afgeleverd.

De natuur in huis

Waar ik het naar toe stuurde kampt al maanden met rugklachten, is geopereerd Om medeleven te tonen, stuurde ik een bloemetje Deze zette het op onze afdelingsapp als afbeelding, dus als we elkaar appen zien we het boeket

Fleurop is beter dan ik

S‘avond bloemen uitgezocht vanuit mijn verblijf in Italië, volgende dag kwamen ze bij mijn zieke vader aan!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ