Slechte terugkoppeling over afleveren bloemen

Wilde de bloemen eigenlijk maandag laten bezorgen, maar ivm Pinksteren was dat niet mogelijk. En dinsdag ben ik rond 17:30 maar eens gaan informeren wat de status was

• Boeket

Boeket niet zoals besteld en geen reactie

De ene ster is voor het feit dat Fleurop in staat is om dezelfde dag nog een boeket te bezorgen. Maar daar is ook alles mee gezegd. Een “Pastel-feestje” besteld.. maar het geleverde boeket is alles behalve een feestje. Voor de prijzen welke zij rekenen krijg je een karig boeket met bloemen die niet in het voorbeeld op de website staan afgebeeld. (Vanwaar nog überhaupt de keuze?) Vervolgens een klacht ingediend via de website maar hier nooit reactie op mogen ontvangen.

Bezorging op zakelijk adres om 21:00

Voor een jubileum wilde ik als verrassing bloemen laten bezorgen. Handiger was dan op het werk laten bezorgen dus heb ik “zakelijk adres” aangeklikt. Als de bloemen dan pas om 21:00u bezorgd worden is de verrassing er al lang af. Omdat ik aan het einde van de werkdag eens informeer of degene niets ontvangen heeft die dag. Fleurop contacten na 17:00 is onmogelijk. Gelukkig is dit een werkadres waar in de avond nog activiteiten zijn. Maar ik had graag verwacht dat bloemen op zakelijke adressen toch wel voor 17:00u bezorg zouden zijn. Of dat ik iets als een verwachtte bezorgtijd had ontvangen. Iets als een track and trace. Als het pinksterweekend een piek heeft bezorgt in bestellingen; minstens een algemene mail dat het wellicht iets langer dan gebruikelijk kan duren. Mogelijkheden genoeg voor een bezorgbedrijf om te informeren lijkt me. Op deze manier bel ik de volgende keer liever een plaatselijke bloemist om dit meteen te kunnen checken. Of kies ik iets anders dan bloemen.

Prachtige bos bloemen

Snel gemakkelijk en een prachtige bos bloemen

onduidelijkheid over de datum

Op zaterdag 28mei bestelde ik een bos bloemen. Op de site staat dan vervolgens keurig aangegeven: voor 12.00 besteld, is dezelfde dag geleverd! Ik was heel blij, want zo kon ik onze vriendin, die inmiddels 3 maanden in het ziekenhuis verbleef, toch blij maken vóór haar verjaardag op 29 mei, met een bos bloemen. Helaas staat dan ergens onderaan de 1e bezorgdatum vermeld. Dit heb ik over het hoofd gezien, dat is natuurlijk mijn eigen domme fout; maar ik ben teleurgesteld over de reclame die bovenaan de site wordt gemaakt, ik heb daar blindelings op vertrouwd. Nu is het boeket op ma 30-05 bezorgd.... jammer!

Niet blij.

De bloemen zijn keurig op tijd bezorgd op donderdag. Helaas zijn de bloemen bij de verkeerde deur neergezet en pas op de woensdag erop door ontvanger gevonden omdat ze het vreemd vond dat het pakket er nog stond. Toen bleek het voor haar te zijn. Dit kan echt niet. De bloemen waren voor een speciale gelegenheid (trouwdag). Ik kreeg vanmiddag pas bericht dat ze de bloemen had gevonden. Ik ga ervan uit dat als jullie bericht sturen dat iets bezorgd is dat ook afgeven aan de ontvanger en niet in de portiek bij een verkeerde deur afzetten. Of desnoods doorgeven dat het bij de buren staat. Dit is geen bezorgen. Ik ga zeker geen bestelling meer bij jullie doen. De bloemen zijn prachtig maar helaas toch al na een 6 dagen een stuk minder dan op de dag van bezorgen. Bovendien is het hele effect voor de speciale dag weg. Ik hoop van jullie te horen en een vergoeding te krijgen anders is de service nog slechter dan wat ik tot nu toe gezien heb.

De klein boeket

Wij hebben een boeket bij jullie uitgezocht om mijn ouders te bedanken wij hebben daroom voor een groot boeket gekozen. Mijn moeder heeft mij een foto gestuurd en wij vonden het boeket erg matig

• Boeket

Na 2 dagen was mijn juni boeket al de rozen en een pioen kwijt. Niet vers genoeg,jammer.

Jammer genoeg was een boeket van 50 euro na 2 dagen al de rozen en de pioenrozen kwijt..balen

Slecht

Bloemen besteld voor vrienden. Is bij de buren afgeleverd en hebben onze vrienden helemaal geen bericht over gehad. Moest nu zelf een berichtje naar ze sturen dat ze het bij de buren moesten ophalen, terwijl dit een verrassing was.

Zo niet tevreden

Ga straks bellen.. mijn order is niet geleverd terwijl ik een mail kreeg dat t wel bezorgd was op 3 juni…ben zo boos

Bloemen

Slecht, de bloemen waren naar drie dagen al slecht. Ze waren erg duur, dus kwaliteit en prijs is totaal niet evenredig.

goede kwaliteit maar levertijd kan duidelijker

goede kwaliteit maar levertijd kan duidelijker

Vooral zo doorgaan!

Mooi boeket, op tijd geleverd, blije ontvanger!

• Boeket

Op de gevraagde dag in Madrid bezorgd. Ik heb geen foto’s van de boeketten dus ik kan niet oordelen over de kwaliteit.

• Boeket N.v.t.

Great flowers and very reliable

I ordered flowersfrom Ireland. The beautiful bouquet arrived on the right day. Great service. Reliable and great quality. Will definitely use it again Regards

• Boeket

Gemakkelijk online bloemen bestellen met levering in buitenland

Het was makkelijk om online bloemen te bestellen voor levering in het buitenland en ruime keuze. Helaas leek de bezorgde bos niet helemaal op wat ik had besteld en ook prijzig.

Fleurop top gedaan!

Wij hebben online een boeket bij Fleurop besteld. Het uitkiezen van het boeket ging gemakkelijk. Het was wel even zoeken hoe/waar we onze kadobon (e-voucher) konden invoeren, wellicht dat Fleurop dit nog op de site erbij kan vermelden. De levering is goed en snel verlopen, volgens afspraak. Wij hebben het boeket zelf niet persoonlijk gezien, maar de ontvangende partij was zeer tevreden!

• Boeket

Bestellen gaat heel gemakkelijk, veel keuze ook. Mijn zus was erg blij met haar prachtige boeket!

• Boeket

Er werd netjes na gebeld toen het boeket niet afgeleverd kon worden om samen tot een oplossing te komen.

• Boeket N.v.t.

Service goed maar het boeket viel tegen qua grootte en de prijs...

Ervaring met fleurop is positief want alles verliep keurig en vlot alleen was ik teleurgesteld in het boeket ...zeker voor de totaalprijs van ruim 70 euro die ik betaald heb...jammer

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Snelle afwikkeling per internet

Goede variatie om uit te kiezen. En ik hoorde van mijn schoonzus dat het boeket prachtig was. Ze was erg enthousiast.

• Boeket

boeket was nog mooier dan verwacht

Rouwboeket stond klaar toen we aankwamen en zag er prachtig uit! Heel kleurig en fleurig, passend bij de overledene. Prachtig!

• Boeket

Ontvanger was heel blij met het prachtig boeket

Supermooie bloemen

Kijn bestselling was een cadeau voor iemand. Snelle levering en heel mooi pioenrozenboeket. De bloemenchocolaatjes waren ook goed in de sneak gevallen.

Servicegericht

Bij de online bestelling traden wat probleempjes op. Ik kon de service desk nogmaals bellen om de juistheid van de bestelling te controleren. Erg prettig. Het boeket was op de afgesproken tijd afgeleverd en zag er prachtig uit vertelde de ontvanger.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ